Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Átérzem, amit írsz. Nekem mindig pontos volt a mensim, de amióta próbálkozunk, már háromszor volt, hogy 32 napra jött meg. És ez a legidegesítőbb, amikor benned van a remény, várod a csíkokat és semmi...Lehet abban valami, hogy szeretnénk, hogy ne jöjjön meg és azért késik kicsit...
De fel a fejjel. Én úgy érzem, hogy nemsokára összejön :) Igaz, ez volt az első középidő, amikor a pajzsmirigyem beállt :)) Szóval igazából most először lehet igazi esélyünk. Visszaolvasom a korábbiakat.
Mindenkinek Boldog Új Évet! :))
Zoszi
Sziasztok!Bár még mindig félve írom le hisz még mindig semmi sem biztos, az én tesztem mára egyértelműen pozitív lett!Már csak az imádkozás maradt!(bár az utolsó babánk elvesztésénél hitemet vesztettem, most mégis imádkozok, h velünk maradhasson ez a kis csoda)
Szedem a duphastont, iszom a palástfűt!Január 7én pedig megyünk a genetikai és immunologiai vérvételre, bár nemtudom, h várandósan is megcsinálják e!Egyenlőre nincs barnázás (lekopogom), az előző két terhességemnél ilyenkor kezdtem barnázni. Talán most már rendben lesz minden!
Üdv Mindenkinek!ÉS persze Boldog Pozitív tesztekkel teli Újévet Kívánok Mindenkinek!
Hope
Hope Szivből Gratulálok!!
És ne aggódj minden rendben lesz!!! Csak jóra gondolj! Nem történhet semmi baj!! Biztos vagyok benne :)
Zoszi! 2013 januárja a pozitiv teszteké!!! ;)
Mindekinek kivánom, hogy sikeres legyen a Új Év első hónapja!! És ne kelljen sokáig várnotok a csodára!!!
Boldog új évet leendő Kismamik!!!!! :)
Bea
Kedves Zoszi:) akkor együtt izgulunk mert ugye én is akkorra nem várom. Sajnálom negativosok. Remélem most sikeres hónapnak nézünk elébe:)
Sziasztok, tegnap és éjjel is hánytam, ment a hasam is...gondolom benyeltem ezt az új vírust, mert a szilveszteri mókánál nagyon óvatos voltam, ezért az nem lehet. Még jó, hogy itt olvastam, hogy vki szintén ilyen beteg lett és az erős baba megmarad, de azért elég rossz, hogy így kevesebb esélyt érzek...
Azért szurkolok magunknak Bea! :)
Zoszi
Természetesen Mindenkinek szurkolok!!! :) csak Beával ugyanakkorra nem várjuk :))
Zoszi
Sajnos nekem is megjött, pontosan...:/
Most ismét egy hónap reménykedés, de megfogadtam hogy most nem görcsölölök rá, ha jönni akar, úgyis jönni fog..
Mindenkinek sok sikert !!!
Szandi
Nagyon sajnálom Szandi! Egy hét múlva már én is biztosra tudom h mi lesz. Átérzem a helyzeted én is félek ezért a jövőhéttől...
Bea
Sziasztok!Hogy vagytok?Nekünk mind a 3szor ezek a "trükkök" jöttek be: hőmérőzés, peteéréstől palástfűtea, férjemnek plusz nekem is napi 200mg e vitamin és 500mg c vitamin!Talán valakinek segít majd még :)
Hope
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!