Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Bea
Gratulálok Hope:) remélem nekem is sikerül most nekem a héten van-lesz ovum...jan. 9-11 nem várom:)
Sziasztok lanyok!
Nalam nincs ujsag. Azota nem mertem tesztelni... Tegnap este mindjart megjon erzesem volt... Azt hittem reggelre meg is jon, de meg mindig semmi! Ha 30.-aig nem jon, akkot tesztelek!
Hope!
Egy halk gratula! Es remeljuk erosodik a teszted es minden rendben lesz ;)
Grant!
Turelem aztan a jovoheten mindent belee! ;)
Bea!
Nektek is mindent bele! Pozitiv mar az ovu teszted?
Menda!
Szoritok, hogy januarban osszejojjon!
Tovabbi szep napot csajok!
Bea
Hát én meg már nem tudom mikor lesz peteérésem mivel még csak októberben hagytam abba fogamzásgátló szedését, ezért nem állt be 28 napra úgyhogy még van 2 nap h pozitív legyen eddig még semmi (5tesztet néztem eddig), de azért próbálkozni már próbálkozunk ne hogy az legyen ne jelezze ki és lemaradjunk. majd megírom holnap hogy mi lett a maival meg a holnapi ovu teszttel:)
Manó
Gratulálok minden kismamának aki a napokban pozitív teszttel lett gazdagabb, és nagyon drukkolok minden leendő kismamának, hogy minél előbb meglegyen az áhított pozitív teszt, velem együtt. :-)
OFF: Segítenétek nekem egy kicsit? Mi még csak most kezdtünk el próbálkozni, és 8-án jött meg a mensim, viszont csak 22-én tudtunk először együtt lenni, szerintetek az még jó, ha átlag 28 napos ciklusaim vannak? Tudom, hogy hülye a kérdés, de még nem ástam bele magam a témába, mert ugye ez az első próbálkozós hónap, és szeretnék minden külső befolyásoló tényezőt kizárni, de a ti tapasztalataitokra kíváncsi lennék. :-) Köszi mindenkinek
Mano!
Ha a ciklusaid pont olyanok, ahogy a nagy konyvben meg van irva, akkor sajnos lemaradtatok. Mert a 14. Napon lehetett ovud. Viszont ez egyaltalan nem 100%. Lehet, hogy nem a 14. napon volt peteeresed. Lehet extra peteeres is... Szal ezt nem lehet igy megmondani...!
Ha gondolod kezd el merni a hodet, vagy hasznalj ovu tesztet azzal belehet loni, hogy mikor van peteeres.
Sziatok lányok.
Nálam a fejlemény ennyi : http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nézzétek meg a képet a tesztről és a többiek véleményét. Kiváncsi vagyok a tiétekre is!!!!
Ja és irjatok, hogy nálatok mizujs!
Üdv. : Riaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!