Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Kedves kérdező nagyon sajnálom!
Igen nálam is van még remény, még van néhány napom...
Hope tényleg nagyon örülök, pihenj sokat palástfüvet én is iszom épp most:)) az segít h minden rendben mennjen:)
Zoszi izgulsz már? nem sok időnk van és kiderül minden. Tüneteid? Én képzeljétek tegnap óta puffadok, bár ez nem jelent semmit de nem emlékszem h eddig lett volna, de iyenekben nem reménykedem...Tudnátok segíteni? Vettem predictor early tesztet és azt olvastam h nagyon nem egy megbízható teszt sok az álpozitív vélemények?
Bea
Köszi:) Igen múlt hónapban én is x-epilt vettem. De a predictor mellé vettem egy másikat látva a rossz híreket, majd megnéem h jót mutat e. Csak Lillyt kaptam az 20-as érzékenységű.
Bea
Köszi Hope :)
Bea, nekem tüneteim csak a szokásosak. Nálam mensi előtt is normálisak. Puffadás és fáj a mellem, van, hogy ilyenkor a mellem is megnő kicsit és meleg...no most is ez van. De ilyen tünetekből én nem következtetek. Korábban már elkövettem. Sőt ha késik 2-3 napot, azt idegőrlőnek találom és nem terhesség jelének, mert így most könnyebb. Ha 4 napot késik, akkor az már lehet olyan jel, amitől fejvesztve fogok rohanni a tesztért a patikába :) Mivel a pajzsmirigyem miatt korábban nem is eshettem volna teherbe és ez volt az első próbálkozás, úgy gondolom, hogy nagyon nagy mázli kell hozzá, hogy most összejöjjön... Neked nagyon szorítok!!! Hogy csatlakozhass Hope-hoz :)
Kedves Mindenki! A főnökömmel nagyon jóban vagyok. Ti elmondanátok, hogy mit terveztek?
Zoszi
Bea
Igazad van Zoszi első alkalom nagyon ritka de nem lehetetlen...nekünk nem az első, nekem is amúgy ezek a szokásos tünetek, kivéve az erős haspuffadás ma meg semmi amúgy...nagyon remélem h sikerül én a "kudarcokat" sajnos nagyon nehezen viselem. Majd megírom mi lett, te is írd meg ha valami fejlemény van. Én saját magam főnöke vagyok úgyhogy így nincs probléma ebből:))
Ismét Bea:))
Nagyon durván van ez a "megfog jönni érzés" ma 11 óta 3x is voltam wc-n megnézni, annyira úgy érzem, de hát ugye még nem jöhet meg...reggel még semmi nem volt...Egy kérdés lányok, ha van terhesség 11.dpo-on kimutatható már a terhesség extra érzékenységű tesztel? Persze ha van terhesség.
Sziasztok!Megjöttünk Zegről, levették a genetikára és az immunologiára a vért!A doktornő azt mondta, valószínű véralvadási probléma miatt állt meg a baba fejlődése, így kaptam vérhigító tablettát, aztán ha megjönnek az eredmények eldől, h ezt kell e szednem a 28ik hétig, vagy injekcióznom kell magam végig!Hát, kicsit megnyugodtam :) 4 hét múlva kontroll :) Csütörtökön pedig megyek Uhra h belessünk a kis pocaklakóhoz :)
Hope
Szia Bea,
Ma én is ugyanezt tapasztaltam és olyan jó volt, hogy te is teljesen így vagy ezekkel :) Ma én is többször csekkoltam :) És talán kicsit hisztis is voltam :) de semmi. Ma voltunk a párommal dokinál és vele minden szuper, ma az övé volt a legtökéletesebb lelet :)) ez már pozitív :) bár most van bennem egy olyan érzés, hogy most csak rajtam áll minden..
Jó lehet, hogy Te vagy a saját főnököd. Az megosztható, hogy mivel foglalkozol? Fogod tudni baba mellett csinálni? Szorítok Neked!!! :)
Zoszi
Szia Hope!
Nagyon drukkolok, mikor kapod meg a leleteket?
Majd jó kukucskálást! Olyan jó olvasni, hogy ilyen pozitív és boldogságos vagy! :)
Zoszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!