Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/564 anonim ***** válasza:
68%

Szia Riaaa!Sajnálom, de remélem azért a próbálkozást nem adjátok fel!Szerintem legyetek csak együtt simán két naponta!Nálunk ez akkor is bejött volna ha nem hőmérőzök!Kitartást, és sose add fel!6 hónap még nem olyan sok idő!Majd azért írj!

Hope

2013. jan. 8. 17:18
 112/564 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Ria!

Megértem amit írtál teljesen, ez a sok kötelező dolog teljesen átalakítja az embert...elhiszem h padlóra kerültél, de kitartás és biztos h így fog sikerülni ha nem annyira papírforma szerű az egész:)) hajrá és fel a fejjel:) pusziii

Bea

2013. jan. 8. 19:40
 113/564 anonim ***** válasza:
100%

Szia Ria,

Szerintem valami lehet a levegőben, kicsit én is elkenődtem..Én ma-holnapra nem várom, mint Bea :) de semmit sem érzek, úgyhogy valószínű megint nem sikerült. Persze ez még csak az első lehetséges próbálkozás volt, de végigcsináltam úgy egy évet, hogy nem tudtam, hogy a pajzsmirigy miatt nem sikerülhet, így néha már elég rossz. Tudom milyen rossz érzés, de ne kenődj el. Mi a párommal nem vagyunk együtt minden másnap, mert az elvenné a kedvünket, így arra figyelünk, hogy középidőben vagy naponta, vagy két naponta (inkább naponta, bár nem tudom melyik a jobb) vagyunk együtt és sokat viccelünk azzal, hogy beszélgetünk egymás sejtjeivel :)) Az biztos, hogy csak olyan dolgot szabad csinálni, amivel mindketten egyetértetek. Remélem a párod megértő :) igazából a pasik kicsit másképp fogják fel a dolgokat és sokkal pozitívabbak szerintem és igénylik a törődést :)))) Utána meg minden megy majd úgy ahogy korábban :) ;) A párom tesztje nagyon jó lett :) így most én megyek vissza a dokimhoz és említette, hogy lehetséges, hogy átjárhatósági vizsgálatot kell csinálni. Nektek volt ilyen? Ezzel be kell feküdni a kórházba? Többen írták itt, hogy a dokija látta az érett petét...nekem ilyet nem is nézett. Nézessem meg vele? Vagy ez hogy működik? Egyébként Hope képzeld két napja hőmérőzöm, utálom eléggé. Rád gondoltam reggel, hogy ezt hogyan lehet csinálni egy hónapnál tovább? Egyébként leírod, hogy hogyan látom majd az eredményekből, ha pém van? :) Te vagy a kis információs adatbázisom :)

Bea ma még csak 9-e van, lehet, hogy nem ez lesz az a hónap nekünk, de még nagyon kevés ideje próbálkozunk, szóval bármelyik hónap nagyon esélyes és ez jóóóó!!!

Kitartás és szép napot Nektek.

Zoszi

2013. jan. 9. 07:24
 114/564 anonim ***** válasza:
100%

Mesélni valóm van mégis megcsináltam a tesztemet ma, tegnap ugye 12,5össel, ma meg 20assal, tegnap is halovány volt meg ma is de ma már a 20as is mutatta a 2 csíkot.Úgyhogy van remény holnap is tesztelek:)25össel. De még persze kicsit félek h ne hogy megjöjjön. Te hogy voltál ezzel Hope a nemvártig azért tartottál tőle h megjön? Zoszi még ne add fel te mondtad amíg nem jön meg van remény!!!Nem mindenki érez bármit is...nekem mondják esténként fáj a hasam alja, mint ha menstruálnék fájdalom ennyi, mellem sem fáj még...szurkoljatok:))

Bea

2013. jan. 9. 07:59
 115/564 anonim ***** válasza:
100%
jah elírtam nem mondják,hanem mondjuk fáj...
2013. jan. 9. 08:00
 116/564 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt!

Zoszi!Hát az elején nekem is nehezen ment a hőmérőzés, mire megszoktam eltelt egy hónap :D Volt mikor én is bekattantam, h úristen már 13ik nap és még mindig nincs pé úristen nincs peteérésem, de aztán eddig mindig volt :D Hogy volt e péd, az az egy hónapi mérés után derül ki, ha a ciklus.hun vezeted ott péé után ha már harmadik napja fent van a hőd, akkor húzza be, h mikor volt!Nekem mindig 12.-16. nap között szoktak lenni!De nekem a testem is jelezni szokott, előtte két napig van a tojásfehérjés nyákom (bocsi ha gusztustalan vok :D)és mikor megreped a tüszőm, ált mindig hajnalban, akkor iszonyú mensis görcseim vannak hajnalba amikre mindig felébredek!

Nekem ezek voltak a babás görbéim:

Ez volt az első, ami spontán vetéléssel zárult:

[link]

Ez a második, ami missed ab műtéttel végződött (ilyen fura görbém azóta se volt, na itt aztán semmit nem tudtam kiolvasni belőle):

[link]

Ez pedig a mostani, itt viszont rossz helyre húzta be az pét, mert a 14. napon volt!:

[link]

Bea: én még a mai napig is izgulok, meg ne jöjjön :) Én a 9ik dpon teszteltem halovány pozit, utána 2 naponta teszteltem mert kétnaponta duplázódik a hcg a szervezetbe, és szépen erősödött a csík is!Nekem a mellfájdalom a mensi kimaradása után kezdődött, azóta sincs más tünetem, hja de az irdatlan nagy fáradtság!:D Kitartás! :) Ott van az a kis baba :)

Hope

2013. jan. 9. 08:21
 117/564 anonim ***** válasza:
100%

Szia Hope :) Köszi!!!!! Megnéztem az oldalt és regisztráltam is :) Csak mindjárt rögzítem a két napom :D bár nem olvastam még, hogy csak a ciklus 1. napjától lehet-e kezdeni, mert akkor még várnom kell.

Az E vitamint Te magadtól szeded, vagy a dokid mondta? Én magamtól szedek folsavat, de lehet, hogy e-vitamint is szedhetnék...

Bea :))) Nagyon szuper, én nagyon-nagyon szorítok!!!! Az esti fájdalomról... én aludni nem tudok..mert úgy érzem, hogy fura az alhasam, de nem gondoltam, hogy ez akár annak a jele is lehet, de igazából ahogy Hope írja, még a semmi jel is lehet pozitív :))) Én csak egyet szeretnék kérni, ha mégsincs babó...ha megjön, akkor legalább ne késsen már napokat...mert az olyan gonosz dolog.

Ria hogy vagy ma?

Zoszi

2013. jan. 9. 12:18
 118/564 anonim ***** válasza:
68%

Én magamtól kezdtem el szedni, és mikor elkezdtem akkor egyből össze is jött a baba!De a férjem is szedte 200mgot naponta, plusz 500mg C vitamint!Jó dolog amúgy ez a hőgörbe, de néha télleg az őrületbe is tud vinni :D Az előző babánál pl én a vesztesek nyugalmával vártam a mensim, mert meg voltam győződve róla, h nem volt peteérésem, de aztán a folyamatos fáradság arra késztetett teszteljek és pozi lett :D Szóval bármi is van amíg nincs mensi soha nem adjátok fel a reményt! :)

Ha majd kész lesz egy egész ciklus görbéd szívesen megnézem, ha gondolod segítek elemezni!

2013. jan. 9. 13:00
 119/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Köszi,hogy be vettetek a a kis csapatba!

Olvasom a válaszaitokat és minden tiszteletem a tiétek,hogy sok kudarc után nem adjátok fel!

Legyetek erössek és ,hidjétek el mindenkinek lesz pozitiv tesztje, kinek elöbb,kinek utobb.

Abba biztos vagyok,hogy nagyon nem jó rá görcsölni,mert annál nehezebben jön össze.

Ha nem untatlak benneteket vele le írnám,hogy nekem az elsö terhességem ,hogy alakult.

Én most 28 vagyok a párom 36,a kisfiunk 2 éves lesz márciusban!

Amikor mi el döntöttük,hogy babát szeretnénk,én fogyokúrába kezdtem 1,5 hónap alatt le ment 7kg és kis idön belül terhes lettem a mi kis csodánkal,mert elötte voltam endokrin vizsgálaton és nem volt peteérésem. S

Szoval mikor pozitiv lett a teszt én elkezdtem szedni,vasat,folsavat,és a kálcividet.

Szerencsére minden rendben ment és ez már 2 éve történt. Most áprilisban szeretnénk ha megfoganna a tesó, bizunk benne hogy sikerül!

Január végén megyek endokrinologiára,kiváncsi leszek az eredményre.

Én már szedem a vasat és a folsavat is!

Ki tartás,mindenkinek szoritok.

Gina

2013. jan. 9. 13:06
 120/564 anonim ***** válasza:
100%

Hope, köszi :) Lehet ám, hogy élni fogok vele és megküldöm az első görbém :) Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs arról sem, hogy mi az a dpo, de úgy gondolom, hogy a ciklus napjait jelölitek vele :DD és az, hogy 12,5ös meg 20as...ez valami pontosságot jelent a teszteknél? :DD Hát igen...eddig csak próbálkoztam, de megpróbáltam nem erőltetni és csak nem védekezni, meg folsavat szedni és sokat szexelni :)) mert szerintem mindenki reménykedik benne, hogy olyan lesz, mint a filmekben, hogy mindketten szeretnétek, de nem is beszéltek róla, egyszer csak hopsz és jön a babó és nagy meglepetés és boldogság és spontán megy minden...aztán meg nem, de kezdem azt gondolni, hogy akinek csak úgy becsúszik, az nagyobb részben nem örül, úgyhogy valószínű ez az élet rendje, a többi hollywood :) Imádnám magam, ha nem jutna eszembe, hogy már 3 óra és még nem jött meg... nem értem, hogy lehet nem erre gondolni a mensi körül :D

Ma estétől szedek majd E-t is. Vasat korábban szedtem. Ezek szerint az úgyis mindig alacsony nekem. Akkor bajt gondolom nem okozok vele :)

Köszi Gina Neked is :)és hajrá!

2013. jan. 9. 15:12
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!