Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Nem, az kivételesen nem én voltam :D én a 78%os vok :D
Hope
Barbybeyby: elkeseredésem után visszatértem :):) Ilyen most a görbém, nem értem mért ilyen egyenes :(
Hope Te honnan látod a saját %-od? Nálam is ír ki ilyet?
Zoszi
Zoszi!Jobb sarokba a válaszoknál vannak :) Te 100%o vagy :)
Hope
Én voltam Zoszi, Bea, aki írta, h nagyon sajnálja, de úgy néz ki már én is lehagyom a nevem mostanság:)) Már én is várom a tesztelésemet, h az már szép pozi legyen...azért nem raktam fel a képeket, mert egyszerűen nem tudom lefényképezni, ha közel rakom a fényképezőgépet akkor behomályosodik, de a holnapit már remélem sikerül...
Bea
Sziasztok :) A tegnapi elkenődésem elmúlt, ha megjön, akkor még egy fogkrém reklámon is el tudom sírni magam :D Szóval remélem nemsokára én is csatlakozom hozzátok. Addig elnézek szerintem AVIVA tornára meg a pajzsmirigyemre csináltatok egy új tesztet.
Bea vigyázz magadra és mindenképp töltsd fel a homályt is :) mégis csak egy igazi dokumentációja ennek a hatalmas élménynek :)) Persze csak viccelek, anélkül is szuper az egész.
Ria Veled mi újság? Legalább vígasztalni engem járj ide :)
Hope tudom, hogy nagy az öröm, de mi még itt leszünk egy darabig és gondolunk Rád, úgyhogy még updateld az infóink :)
Puszi Nektek és a nagy örömben egy picit szorítsatok, hátha ...
Zoszi
Persze, h itt leszek és ha kell tanácsot adok :) Bár én örülni még annyira nem örülök, majd, ha elmúlt a 12. hét, addig csak nagyon picikét :) De a drukk továbbra is megy részemről mindenkinek!!!
Hope
Természetesen én is itt leszek és adom az infókat, meg kiváncsi vagyok továbbra is rátok és jövök szurkolni nektek. Így van Hope, azért még énsem bíztam el magam, majd ha elérjük a 12 hetet:) Holnap felrakom az összeset:))
Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!