Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/564 anonim ***** válasza:
100%

Gratula és szurk-szurk Mindenkinek! Sajnálom, akinek most nem jött össze!

Én is fel tudok már mutatni valami...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

A végére tettem fel ma reggeli teszteket!

Grant

2013. jan. 12. 08:59
 162/564 anonim ***** válasza:
100%

Megértem Hope én is izgulok, bár nekem még ez az első minden téren.

Itt vannak a tesztjeim, amit annyira vártatok:))

Első 12dpo. 20as teszt, második 13dpo. 25-ös, harmadik teszt.

[link]

Nagyon rossz minőségű lett, nem olyan mint ahogy eredetien látjuk, de azért látszik:))

Bea

2013. jan. 12. 14:39
 163/564 anonim ***** válasza:
100%

jah a harmadik teszt 15.dpo egy nappal a mensi után, ma készült.

Bea voltam szintén

2013. jan. 12. 14:41
 164/564 anonim ***** válasza:
68%

Bea!Te nem félsz ettől a h1n1 influenza járványtól?Én már ettől is parázok, bár beoltatni nem merném magam ilyen koraterhesen, egyszer oltattam be magam mikro leőszőr kitört, de akkoris lebetegített :/ Te/Ti beadatjátok???

Hope

2013. jan. 12. 14:48
 165/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányoook!!!

Hope űzd el a negativ gondolataidat!! Semmi sem ártalmasabb mint azok!!! Hidd el nem lesz semmi gond!! Bizz a kicsikédben ;)

Bea gyönyörűen erősödtek a tesztjeid!!! Szivből gratulálok! Bárcsak nekem is lenne már egy ilyen sorozatom :D

Grant végig olvastam a kérdésed. Megnéztem a képeket is!

Én gyengénlátó vagyok... nem igazán látom a zebra csikokat. (na meg már nem is hiszek a halványtesztekben :( ) De azt gondolom még nagyon koraiak a tesztek! De elég biztató, hogy a többiek látják!!! Én nagyon szoritok neked és várom a fejleményeket!!! :)

Zosziikaaa ne légy szomorúúú és tudd soha sem "hagylak itt" titeket!!! :DD Csak csöppet korlátoznom kell magam :D

Am tartozom nektek egy vallomással. Amint elmúlt... az önkontrolom is elhagyott... xD Iszom a gyógyteáimat, szedem a bogyóimat, Pg53-at használok... hőmérőzök.... DE! Csak diszkréten, hogy a kedvesem ne kergessem az őrületbeee! :) Mondjuk nem is ezekkel volt "problémája", hanem azzal, hogy éjjel-nappal a neten és itt lógtam, hogy mit tehetnék méég!! De úgy kb napi 20 órában kutattam...! Na erről kellett leszoknom... és ez jól megy... már csak hozzátok járok! :D

Szép napot nektek!!!

Üdv Riaaaaaaaaaaa

2013. jan. 12. 15:26
 166/564 anonim ***** válasza:
100%

Hope! Én nem oltatom be magam, soha nem is tettem, szedem a vitamint, kevés helyre járok, így nem hinném, h elkapnám. 3 hónapja szedem a vitamint ez azért megerősíti az immunredszert.

Köszönöm igen erősödött már a teszt:)

Bea

2013. jan. 12. 16:57
 167/564 anonim ***** válasza:
68%

Riaaaa!De jó h azért nem hagytál itt minket :) Tudtam én, h nem adod fel ilyen könnyen a dolgokat :) Én is ilyen voltam, mikor még próbálkoztunk, mindig mondtam, na most nem mérek hőt nem érdekel semmi, ehhez képest minden reggel hőmérővel a számban keltem :D ÉS folyton bújtam a netet, h na még mit lehet tenni :D

Bea: én már 8 hónapja tömöm magam vitaminnal, így én is bizakodom ,bár én busszal járok mindenhova, bár lehet h ezentúl inkább sétálok a kórházig :D Végülis eddig mindig felfújták ezeket a járványdolgokat!Itt nálunk esik sőt zuhog a hó, és mínusz van, reméljük elfagynak a bacik :)

Hope

2013. jan. 13. 13:58
 168/564 anonim ***** válasza:
100%

Így van Hope, a gyaloglás amúgy is jót tesz, meg hideget mondanak csak megfagynak:))

Bea

2013. jan. 13. 17:35
 169/564 anonim ***** válasza:
100%

Csajok szerintetek most lesz peteéreésem?

[link]

2013. jan. 14. 07:18
 170/564 anonim ***** válasza:
68%

Szia Utolsó!(nem írtál nevet, így nemtudom ki vagy:))Szerintem ebből még így nem lehet konkrétan megmondani!Ha a kövi 3-4 napban még feljebb megy akkor szerintem igen!Legyetek együtt kétnaponta innentől és akkor tuti nem csúsztok le róla :)

Hope

2013. jan. 14. 07:50
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!