Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Grant!
Gratulálok!!! Nagyon nagyon sok örömet és boldogságot!
Gratulálok Grant! :) Ez már egyértelműen pozi :)
Riaa, Zoszi, és a többiekkel mizujs??????Nagyon ellaposodtunk :(
Köszönöm Lányok! :) Remélem minden rendben lesz!
Veletek mi újság?
Grant
Sziasztok Csajok!
Grant szivből gratulálok!!! :)))
Nincs túl sok újság felém. Igazából azt sem tudom mikorra ne várjam.... mert ugye az utolsó ciklusom 41 napos volt.
Bár soha sem volt rendszeres, de ennyire nem szokott elhúzódni... szal most nem nagyon tudom, hogy miújság. :S
A ciklus.hu szerint febr. 13.-án nem kellene megjönnie. (41 nappal számol) Viszont Jan. 30.-án lesz a 28. ciklusnapon. Számolgatás terén tanácstalan vagyok. De nem is akarok most számolgatni... :D (mondjuk nem is tudom mihez képest számolhatnék) xD Mindentől függetlenül az biztos, hogy 31.-én tesztelek eggyet. Akkor lesz a szülinapom...:)Bizom benne, hogy életem legszebb napja lesz :D De ha mégsem akkor Valentinnapra sem lenne rossz egy zebra csikos teszt ajándékba :)))
Nálatok miújsááág??? Hogy vagytok jövendőbeli és mostani kismamáim??? :)
Sziasztok!! Grant gratulalok :)
Nem tuntem am el, csak nagyon sokat dolgozom es eleg keves idom van a netre jonni :( nekem most mult el a mensim es az alvasi problemaim miatt egyelore feladtam a homerozest, de elsore kiprobalom az ovu teszteket, aztan folytatom a homerozest. Nektek egyebkent kulon kellett kerni a dokitokat, h nezze meg hogy van e peteeresetek?
Gratula mindenkinek! Hajra a tobbieknek!! :)
Jó reggelt :) Hát csajok, tegnap eljutottam arra a pontra, vagyis a férjem, h "megtiltotta", h fórumokra jöjjek!Egy másik fórumon egy hozzászóló annyira kiborított tegnap, h én már sírtam az aggódástól, párom meg nem győzött vigasztalni. Mind1 is rajtatok kívül egy fórumra sem megyek többet az biztos. Persze biztos a hormonok is közrejátszottak, de már én is ott tartok h elég volt magamból, és végre meg kell h nyugodjak, h most nem lesz semmi baj. :) Egyébként, ma beléptünk a 6. hétbe :) Jövőhét csütörtökön újra doki, úúúúgy izgulok már :)
pusz mindenkinek,
Hope
Tegnap 21:55 Zoszi voltam :)))
Hope, megértem, hogy aggódsz, de már csak 6 hét :))) és minden szuper lesz, kívánom, hogy hamar teljen az idő, hogy végre nyugodtan élvezhesd és érezd át az örömteli babavárást :)
Nekem meg bazira drukkoljatok.
Nekem azóta is alvási gondjaim vannak...szóval ez a hőmérőzés nem működik még...mert lefekszem 11 körül...éjfélkor felébredek, kettőkor felébredek, négykor felébredek és van, hogy utána már vissza se tudok aludni..és elég fura, mert annyira mégsem vagyok fáradt..
Ez van velem :)
Hope, nagyon sajnálom h kiborultál...nyugii, sejtem h mire akadtál ki, azzal ne törödj, már 6 hetes vagy, azért megy az idő:)) ne izgulj!!!
Zoszi szorítunk:) természetesen nem feletkezek meg rólad se:) és senki másról sem hajrá!!!
Bea
Sziasztok!Köszi Zoszi, igyekszem megnyugodni, és már számolom a heteket vissza :) Neked pedig nagyon drukkolok, h sikerüljön ez a hónap!meg persze mindenkinek :)
Bea, igen a végére kicsit felhúztam magam, nem értette meg h nekem megelőzés céljából írták a gyógyszert, nem pedig véralvadás zavarra, mivel nekem még eredményem sincsen, a vérhígító injekció meg nem játék, főleg ha kiderül, h semmi bajom!Meg szerintem kicsit okoskodó az a válaszadó, mivel olyan flegmán írta le, h magzatkárosító hatása van a gyógyszernek, pedig azt se tudta mit szedek...!Mind1, azt elérte nálam, h jól kiboruljak és egész éjjel sírtam és csak forgolódtam, aludni se tudtam!
Hope
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!