Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Most láttam Zoszi a múltkori kérdésedet!Nekem a dokim, felajánlotta, h nyomon követi a peteérést UHval, de mindig mikor ezt felhozta, akkor épp teherbeestem :D Szóval nekem nem kellett külön kérni!De vérvételből is megtudják mondani, h volt e az adott ciklusban peteérés, akkor pedig 3. és 21. napi vérvételt kell kérni a dokidtól!
Hope
Azt mar csinaltatott velem, a 3., 14. Es a 21. Napon es azt mondta, h minden rendben :)) csak nem tudtam, h abbol ezt is latta. 9. Ciklusnapon vagyok :) megint a moka resze jon :)) a parom annyira aranyos, kerdezgeti, h mikor kezdem ujra merni a homet es hogy mikor csinalom mar az ovutesztet, mert kivancsi :)) ez erot ad, remelem most mar tul sok kudarcos honap nincs hatra. Koszi Hope!!
Zoszi
Barbybeyby:
tegnapi görbém ma megint egyel feljebb ment 36,8 volt a hőm reggel.
Első hónap volt hogy nem különösebben érdekelt hogy pé-kor vagyunk e együtt párommal vagy nem. Nem tudom fura érzés de valahogy lemondtam a babáról, úgy érzem nekem már nem fog összejönni, de hiszek a csodákban :):) Ezt a számot hallgatom már 3 napja: http://www.youtube.com/watch?v=juhqhDy7ozE
Sziasztok!Ma reggel jól ránk ijesztett a kis bogyónk!Mikor pisiltem utána a wc papíron láttam egy kis barnás valamit!Halálra rémültem, egyből leforgott előttem h már tolnak a műtőbe megint..!Gyorsan doki, egyből fogadott, megnéztük uhn, már kétszerese a petezsák mérete az 1 hetivel ezelőttinek, és már van benne embrió is és hallottuk a kis szívét dobogni!Dokim azt mondta, előfordul egy pici barnázás, még egy egészséges terhességnél is.
Hát mindenesetre a frászt hozta rám!De azóta sincs semmi!De mostmár tudom, h a szívem alatt van a mi kis 4mmes csodánk :) Kaptam képet is ha szeretnétek felteszem ide!Bár sok minden nem látszik rajt :)
Hope
Drága Barbybeyby, nagyon aranyos amit írtál és remélem, hogy tényleg jól vagy, mert a szövege bár pozitív, de elég lehangoló a szám..mondjuk én is szeretem ezt a stílust..sok a mondanivalója :) Drukkoljunk egymásnak :) most én is kicsit lazásan veszem.
Hope! Rám is a frászt hoztad! Nagyon örülök, hogy minden rendben, jobb félni, mint megijedni, de én nagyon bizakodó vagyok Veled/Veletek kapcsolatban :))
Zoszi
Sziasztok lányok!!!
Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem... elég sok dolgom volt!
Hope ijedten kezdem olvasni a soraidat, de nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!! Már most huncut a kis csodátok :) Mi lesz később?!! :)
Barbybeyby hogy áll a görbéd? Még mindig felfelé ivel??
Hasonlóan gondolkodom most én is... de azért a ♥-em mélyén még mindig nagyon reménykedem...!
Várom a fejleményeket!!!!
Üdv Mindenkinek: Riaa
Szia! Nos mi most fogjuk elkezdeni,amint vége a mensimnek. én kb már 3hónapja szeretnék babát,eddig megszakítással védekeztünk,nem startoltunk rá,ugyanis a párom még várni akart vele,de azért megszakítással védekeztünk,mert úgy voltunk vele,hogy ha becsúszik, annak is örülünk.Én speciel minden együttlét után reménykedtem hátha összejött valami csoda folytán,de idáig semmi.Pénteken jött meg a mensim,szóval amint vége,azt hiszem rá is állunk a projektre.Drukkoljatok:)
Anna
Sziasztok!
így állok ma bár fogalmam nincs mikor fog megjönni. Valahogy úgy érzem összejött, de most megijedtem tőle nagyon. Hope igen szeretném hogyha raknál fel képet a picurrol :):)
Barbybeyby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!