Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/564 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Így alakúlt idáig a görbém, szerintetek?? Barbybeyby

2013. jan. 17. 11:46
 182/564 anonim ***** válasza:
68%

Most láttam Zoszi a múltkori kérdésedet!Nekem a dokim, felajánlotta, h nyomon követi a peteérést UHval, de mindig mikor ezt felhozta, akkor épp teherbeestem :D Szóval nekem nem kellett külön kérni!De vérvételből is megtudják mondani, h volt e az adott ciklusban peteérés, akkor pedig 3. és 21. napi vérvételt kell kérni a dokidtól!

Hope

2013. jan. 17. 13:22
 183/564 anonim ***** válasza:
100%

Azt mar csinaltatott velem, a 3., 14. Es a 21. Napon es azt mondta, h minden rendben :)) csak nem tudtam, h abbol ezt is latta. 9. Ciklusnapon vagyok :) megint a moka resze jon :)) a parom annyira aranyos, kerdezgeti, h mikor kezdem ujra merni a homet es hogy mikor csinalom mar az ovutesztet, mert kivancsi :)) ez erot ad, remelem most mar tul sok kudarcos honap nincs hatra. Koszi Hope!!

Zoszi

2013. jan. 18. 08:13
 184/564 anonim ***** válasza:
100%

Barbybeyby:

tegnapi görbém ma megint egyel feljebb ment 36,8 volt a hőm reggel.

Első hónap volt hogy nem különösebben érdekelt hogy pé-kor vagyunk e együtt párommal vagy nem. Nem tudom fura érzés de valahogy lemondtam a babáról, úgy érzem nekem már nem fog összejönni, de hiszek a csodákban :):) Ezt a számot hallgatom már 3 napja: http://www.youtube.com/watch?v=juhqhDy7ozE

2013. jan. 18. 10:08
 185/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Ma reggel jól ránk ijesztett a kis bogyónk!Mikor pisiltem utána a wc papíron láttam egy kis barnás valamit!Halálra rémültem, egyből leforgott előttem h már tolnak a műtőbe megint..!Gyorsan doki, egyből fogadott, megnéztük uhn, már kétszerese a petezsák mérete az 1 hetivel ezelőttinek, és már van benne embrió is és hallottuk a kis szívét dobogni!Dokim azt mondta, előfordul egy pici barnázás, még egy egészséges terhességnél is.

Hát mindenesetre a frászt hozta rám!De azóta sincs semmi!De mostmár tudom, h a szívem alatt van a mi kis 4mmes csodánk :) Kaptam képet is ha szeretnétek felteszem ide!Bár sok minden nem látszik rajt :)

Hope

2013. jan. 18. 17:18
 186/564 anonim ***** válasza:

Drága Barbybeyby, nagyon aranyos amit írtál és remélem, hogy tényleg jól vagy, mert a szövege bár pozitív, de elég lehangoló a szám..mondjuk én is szeretem ezt a stílust..sok a mondanivalója :) Drukkoljunk egymásnak :) most én is kicsit lazásan veszem.

Hope! Rám is a frászt hoztad! Nagyon örülök, hogy minden rendben, jobb félni, mint megijedni, de én nagyon bizakodó vagyok Veled/Veletek kapcsolatban :))

Zoszi

2013. jan. 18. 19:30
 187/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!!!

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem... elég sok dolgom volt!

Hope ijedten kezdem olvasni a soraidat, de nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!! Már most huncut a kis csodátok :) Mi lesz később?!! :)

Barbybeyby hogy áll a görbéd? Még mindig felfelé ivel??

Hasonlóan gondolkodom most én is... de azért a ♥-em mélyén még mindig nagyon reménykedem...!

Várom a fejleményeket!!!!

Üdv Mindenkinek: Riaa

2013. jan. 20. 13:57
 188/564 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nos mi most fogjuk elkezdeni,amint vége a mensimnek. én kb már 3hónapja szeretnék babát,eddig megszakítással védekeztünk,nem startoltunk rá,ugyanis a párom még várni akart vele,de azért megszakítással védekeztünk,mert úgy voltunk vele,hogy ha becsúszik, annak is örülünk.Én speciel minden együttlét után reménykedtem hátha összejött valami csoda folytán,de idáig semmi.Pénteken jött meg a mensim,szóval amint vége,azt hiszem rá is állunk a projektre.Drukkoljatok:)

Anna

2013. jan. 20. 19:30
 189/564 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok én is bár az én esetem kicsit más. Nekem van két lányom akik elsőre jöttek. Özvegy lettem és most új párkapcsolatom van. Közös gyereket szeretnénk de 1,5 éve nem jön össze. Nagyon akarjuk a páromnak még nincs sajátja. Nehéz minden hónap kudarca talán nem lehet több...
2013. jan. 20. 19:49
 190/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

[link]

így állok ma bár fogalmam nincs mikor fog megjönni. Valahogy úgy érzem összejött, de most megijedtem tőle nagyon. Hope igen szeretném hogyha raknál fel képet a picurrol :):)

Barbybeyby

2013. jan. 20. 20:01
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!