Én szeretnék :) Sajnos nekünk sem jött össze idén (májusban kezdtük a próbálkozást), de sajnos sok hónapunk ráment arra, hogy a fogamzásgátló teljesen összezavarta a hormonrendszerem. Mostanában derülnek ki, hogy mik okozzák a problémát (ami eddig kiderült: enyhe inzulinrezisztencia, kis pajzsmirigy alul működés, magasabb prolaktin. A női hormonokra még várunk (a 3. napival minden rendben), szóval valószínűleg mi a januárt endokrinológusnál kezdjük. De nagyon reménykedünk :)
2012. dec. 16. 12:46
2/24 anonim válasza:
Szia!
Mi januártól kezdjük a dolgot! :) Már van egy 8 hónapos kisfiam. Remélem minden rendben lesz majd! :)
2012. dec. 16. 13:05
3/24 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi is idén szerettünk volna kisbabát, van egy 3 éves lányunk. Nekünk sem jött össze idén, vagyis igen, de 7 hetesen elment a baba. :-( Remélem jövőre szerencsésebbek leszünk, elvégre "szerencsétlen" évszám a 13-as! Bár én nem vagyok babonás!
2012. dec. 16. 13:55
4/24 anonim válasza:
Sziasztok!Csatlakozom hozzátok:-)Mi is jövő év elejétől indulunk és várjuk a picikét, hogy minél előbb megfoganjon!!Mindenkinek szorítok!És légyszi ti is nekem :-)Minden vágyam a baba!
2012. dec. 16. 14:11
5/24 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi is elterveztük idén, hogy legyen babó. 3 hónapja próbálkozunk, de semmi, remélem a 13 év szerencsét hoz.
R-27
2012. dec. 16. 17:31
6/24 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekünk már több mint 2 éve nem sikerül a babó:(:(:(:(. Pajzsmirigy alulműködésem van évek óta. Most a véreredményem alapján aktuális lenne a babához. Jó lenne a jövő karácsonyt 3 asba ünnepelni. Mit szólnátok ha összetartanánk? Elvégre mindenkinek egy baba a cél.
Remélem hamarosan arról beszélgetünk itt hogy ki mikorra van kiírva.
2012. dec. 16. 19:28
7/24 anonim válasza:
Rám számíthatsz kedves utolsó!:-)
2012. dec. 16. 20:22
8/24 anonim válasza:
Sziasztok :-) Mi is szeretnénk jövőre már babázni, aztán meglátjuk, hogy sikerül-e!? Drukkolok nagyon nektek, és kívánom, hogy mindenkinek jöjjön össze végre a baba. :-) (mi még majd most kezdünk el próbálkozni, meglátjuk, hogy mikorra sikerül) Majd írjatok, hogy ha sikerült, vagy arról, hogy hol tartotok éppen. :-)
2012. dec. 16. 21:47
9/24 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtatok.Én is drukkolok mindenkinek,remélem mindnyájan jövőre egy babával leszünk többen!Tartsunk itt össze,hátha ez lelkileg segít mindenkinek.Mi is lassan 3 éve próbálkozunk.Hány évesek vagytok,ha szabad megkérdeznem?
2012. dec. 17. 10:44
10/24 anonim válasza:
Én a 4-es vagyok!30 éves vagyok, férjem 38 éves!Már készen állunk anyagilag és lelkileg is egy babára:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!