Picsusz kérdése:
Ki akar babásodni 2013-ban?
Figyelt kérdés
Én még idén szerettem volna,de sajnos még nem jött össze.Remélem jövőre végre sikerül.Ki tart velem?2012. dec. 16. 12:32
21/24 anonim válasza:
Nekem pajzsmirigy alulműködés a magas ösztrogénszintben (igazából ez oda vissza hat, tehát a magas ösztrogén a meglévő pm hormonokat sem engedi megkötni, így még súlyosabb), hosszú ciklus, pecsételés, magas prolaktin (tehát mellváladékozás), pecsételés, fázékonyság, hajhullás, székrekedés. Ezenkívül lehet jel, bár ezeket nem tapasztaltam: hízékonyság (főleg a hasi), lassú anyagcsere, székrekedés.
22/24 A kérdező kommentje:
Én tapasztalatból tudom,hogy mit éreznek azok a nők,akiknek hosszú ideje nem érkezik meg a baba.Hát....fájdalom.Minden vérzés alkalmával,hogy megint nem sikerült,mi a baj velem,miért nem akar jönni?Már néha ott tartok,hogy ha valahol meglátok egy kisbabát,elsírom magam,úgy vágyódom egy sajátra.De mivel most kivételesen várom,hogy megjöjjön,mert akkor mehetnék hormon vérvételre,addig nem tudom mi a baj velem.Párommal semmi,azon túl vagyunk.És ez a legrosszabb,hogy tudod hogy van valami baj veled,azért nem akar jönni,magadat hibáztatod emiatt.Már sajnos irigykedve nézi az ember,ha másnak sikerül..
2013. jan. 3. 11:21
23/24 anonim válasza:
Sziasztok! Nagyon eltűnt innét mindenki!!!Csak nem a terhesség rovatban jártok? Mi 34 évsek vagyunk a férjemmel, 8 hónapja semmi, most se lesz, holnap kell megjönnie, meg is fog:( Tegnap este teszteltem, negatív:( Hát ez van. Veletek mi újság? M.
24/24 anonim válasza:
Sziasztok. Mi is nagyon várjuk már a gólyát!!! Sajnos 3 éve nem jön össze. Most voltam vele orvosnál. Voltam vérételen, terhelésen. Állítólag az összes eredményem jó. De én nem hiszem el! Úgyhogy el fogok menni edokrinológushoz is! Engem lelkileg nagyon megviselt ez a három év.... és kívánom mindenkinek aki ide írt,hogy ebben az évben érkezzen meg hozzájuk a gólya!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!