Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hisz a 2013-as kínai...

Ki hisz a 2013-as kínai horoszkópnak?

Figyelt kérdés

"A 2013-as horoszkóp kedvező lesz a jövőbeni tervek elkészítésére, a saját életed megváltoztatására, természetesen jó irányba. Nagy esélyekkel indulnak azok akik magukban látják a befektetést, akik hisznek erejükben és nem félnek meglépni a lépéseket.

Mindezek mellett a 2013-as év a termékenység és szerelem éve is. Sok ember számára eljön a szenvedélyes kapcsolat időszaka, és a gyermekáldás is meghatározó lesz. A szerelmi kapcsolatok különlegesek, egyediek, egyáltalán nem monotonak, és sok kiállja az idő próbáját."

Hát remélem így lesz, mertén nagyon szeretnék 2013-ban anya lenni!Persze nem az évszám a meghatározó, de mégis, nekem bejön a 13.....

2012. dec. 4. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miért lesz 2013?
2012. dec. 4. 09:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem értem a válaszod!
2012. dec. 4. 09:49
 3/12 Golan Trevize ***** válasza:
35%
Nem hiszek benne, mert 17 nap múlva jön a világvége!
2012. dec. 4. 10:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem írtam ki, hogy normális válaszokat várok!Te meg várd a világvégét nyugodtan....
2012. dec. 4. 10:14
 5/12 Golan Trevize ***** válasza:

Normális válasz volt.

Miért is nézi le valaki, aki a horószkópban hisz, azt, aki meg a világvágát várja?

2012. dec. 4. 10:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Van a két dolognak egymáshoz köze??!Én nem várom a világvégét, ennyi, te várod. Nem lenézés!
2012. dec. 4. 10:22
 7/12 Golan Trevize ***** válasza:

Kérdezted, hogy ki hisz a kínai horoszkópban.

Írtam, hogynem, és miért, erre meg kiakadtál...

2012. dec. 4. 10:26
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
elsö vagyok vedd a poént kedves nem kell kiakadni
2012. dec. 4. 10:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Nézzétek, nem akadtam ki, csak nem értem, hogy van itt ez az oldal, ami lehetőséget nyújt arra, hogy őszintén elbeszélgessünk, kérdezzünk. DE!Ez nem arra való, hogy poénkodjunk, arra biztosan találtok más oldalt!Inkább 1 válasz se legyen, mint olyan, ami poénkodás, azzal mit kezdjek??
2012. dec. 4. 10:34
 10/12 Mara Acoma ***** válasza:
100%
A kínai horoszkópban is annyira hiszek, mint a decemberi világvégében. Ezzel poén nélkül válaszoltam a kérdésedre.
2012. dec. 4. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!