Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hisz a 2013-as kínai...

Ki hisz a 2013-as kínai horoszkópnak?

Figyelt kérdés

"A 2013-as horoszkóp kedvező lesz a jövőbeni tervek elkészítésére, a saját életed megváltoztatására, természetesen jó irányba. Nagy esélyekkel indulnak azok akik magukban látják a befektetést, akik hisznek erejükben és nem félnek meglépni a lépéseket.

Mindezek mellett a 2013-as év a termékenység és szerelem éve is. Sok ember számára eljön a szenvedélyes kapcsolat időszaka, és a gyermekáldás is meghatározó lesz. A szerelmi kapcsolatok különlegesek, egyediek, egyáltalán nem monotonak, és sok kiállja az idő próbáját."

Hát remélem így lesz, mertén nagyon szeretnék 2013-ban anya lenni!Persze nem az évszám a meghatározó, de mégis, nekem bejön a 13.....

2012. dec. 4. 09:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A horoszkópokban annyira nem hiszek de remélem igaz lesz az amit írtál.Mi is a párommal tervezzük, hogy eljegyzés lesz és jövő ilyenkor talán ráállunk arra hogy babánk legyen.Remélem minden össze jön. :) Ha szeretnél írhatsz privit is,szívesen beszélgetek veled. :)
2012. dec. 4. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Én magában a kínai horoszkópban hiszek, mert minden úgy lett, ahogy megjósolta. 2010ben megvettem a Neil Somerville féle könyvet, ami 2011re jósolt, mert már évek óta vártuk a babát és abban több oldalon keresztül írta nekem is és a páromnak is a családalapítást stb. Még 2010ben megfogant a kisbabánk és 2011ben született meg. :) Sajnos a mostani nem lehet ehol megkapni, a neten meg hiába olvastam a jóslatokat, nagyon rövidre fogja.
2012. dec. 4. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!