Kezdi valaki a 2013-as évet baba vállalással?
köszi a válaszokat!
készültök rá valahogy?
vitaminnal?
Szia!
Mi most szeptemberben kezdtünk el "gyúrni" a babára. Szóval ez a második hónap.
Én szedek terhesvitamint, mert eléggé le volt strapálva a szervezetem, e-vitamint is, elhagytam a napi kávét, alkoholt is kihagyom, figyelem a naptárat és gyertyázom, ha kell :)
én is le akarok szokni a kávéról, elkezdek vitamint szedni, megpróbálok egészségesen étkezni (sok gyümi, zöldség).....szóval ilyenek
megcsináltatom a rossz fogamat is ....
Remélem mi :))
3 éves kisfiunknak szeretnénk már kistesót.
Odáig eljutottam, hogy voltam nőgyógyásznál, meg 21. napi vérvételen.
Egyrészt mert a fiamra is 3,5 évet vártunk, másrészt pedig 36 éves leszek decemberben. A doki mondta, hogy szükség szerint megtámogat gyógyszerekkel (kisfiamnál is kellett), remélem hamar sikerül.
Egyelőre ezüst-kolloidot, meg grapefuite mag-kivonatot szedek, inkább immunerősőként.
Vasamat kell majd biztosan pótolni, nekem korábban is bejött az Elevit, szerintem azt fogom szedni (+magnézium).
És te?
én is elevitet szedtem (1 dobozzal) de lehet femibionra váltok majd......
eddig ennyi :)
immun erősítő engem is érdekelne...ezeket ki jaasolta Neked?
mi is...a szeptembert már bepróbáltuk, de nem jött össze...de kiderült pár dolog, az én hormonjaimmal van valami gubanc...most előbb rendberakom magam aztán kezdődhet..kb 2013 januárjában újraindítjuk a projektet.
most femibiont szedek, cickafark és palástfű teát iszok és elkezdek hőmérőzni.na meg kivizsgáltatom magam. szűrés és hormonvizsgálat, ha kell progeszteron rásegítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!