Picsusz kérdése:
Ki akar babásodni 2013-ban?
Figyelt kérdés
Én még idén szerettem volna,de sajnos még nem jött össze.Remélem jövőre végre sikerül.Ki tart velem?2012. dec. 16. 12:32
11/24 A kérdező kommentje:
Én 26 vagyok,a párom 36.Nekünk is már csak a baba hiányzik.Miért van az,hogy aki már nagyon szeretne babát,szeretetben nevelné fel,pont nekik lesz nehezebben?Aki meg sajnos meg sem érdemelné....annak szinte egyből lesz.Valahogy nincs igazság!
2012. dec. 17. 13:05
12/24 anonim válasza:
Megint a 4-es:-)Ezen már én is elgondolkodtam.... de hát ezt nem befolyásolhatjuk, ugye?Eddig még mindent elértünk - ne gondoljatok nagyképűnek - igaz, küzdöttünk érte!Mindig úgy álltam hozzá, hogy SIKERÜLNI FOG! és sikerült!Ne gondolj arra, hogy nem fog...a jövő év a TERMÉKENYSÉG ÉVE LESZ!:-)szorítsunk egymásnak!
13/24 anonim válasza:
3-as vagyok!
Igen csak arra gondolj, hogy jövőre már babázunk!
Amúgy a lányunk elsőre sikerült, a kis tesó nem akar....ha tudtam volna, akkor nem védekezünk az első évben sem!
Én 29, férjem 31! Drukk nektek!
14/24 A kérdező kommentje:
Már évek óta azon reménykedem,hogy a karácsonyt már 3-ban fogjuk tölteni,most is hittem benne....De nagy reményeket fűzök a jövő évhez,valahol érzem,hogy most végre sikerülni fog.Mindent megteszek ezért....szorítok mindenkinek,hogy így legyen.Nincs is ennél szebb dolog a világon szerintem,hogy egy új élet elkezdődik.Bárcsak érezhetném már ezt az érzést.
2012. dec. 17. 15:01
15/24 anonim válasza:
Sziasztok én az ötös vagyok. 27 évesek vagyunk a párommal együtt, tíz éve boldogítjuk egymást. Mint ahogy írtam idén határoztuk el magunkat legyen babó. Igaz nem olyan régóta próbálkozunk, de bizom benne, hogy minden egy nagyon boldog év előtt állunk. Hozzon szerencsét a 13! :) :)
R-27
16/24 anonim válasza:
Szia! Én is bízom a jövőben! :) Múlthónapban derült ki, hogy PCOS vagyok. De a dokim bíztat, azt mondta, hogy ő szerinte nincsenek nagy eltérések (hormonálisan) és gyógyszerrel rá lehet segíteni és ha akarom 3 gyerekem is lehet! Nos, bízom benne, hogy igaza lesz :)
17/24 anonim válasza:
Szia, én még nem voltam semmilyen kivizsgáláson direkt a baba végett, de minden évben tisztességesen eljártam a kötelező kivizsgálásokra. Meg a doki nem is foglalkozik vele, míg nem telt el jó pár hosszú hónap!
R-27
18/24 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos csak 1-1.5év után kezdenek el vizsgálódni.Pedig ha hamarabb kezdenék,akkor hamarabb is lenne baba.
2012. dec. 19. 10:37
19/24 anonim válasza:
Mi is szeretnénk a babát első lenne nekünk még csak:) Én is reménykedem benne h jövő karácsonykor már 3an leszünk, de remélem már előbb is:))) Csak kitartás kell csajok:)
20/24 anonim válasza:
Sziasztok. Én 26 vagyok és nagyon szeretnénk már babát. Ez lesz az ötödik hónap próbálkozás. Pedig mindketten szedunk vitamint hónapok óta, voltam nőgyógyásznál, azt mondta minden ok és hőmérőzök is a tervezettbaba.hu -n.Azért az elején úgy gondoltam hogy ez az egész könnyebben fog menni. Nem is tudom megérteni hogy mit éreznek azok a nők akik már évek óta negatívat tesztelnek. Én már most olyan szomorú vagyok.Miben nyilvánul meg a pajzsmirigy alulműködés és hogyan jöttek rá a dokik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!