Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Nagyon szuper!!! Olyan jó ilyen bíztató dolgokat olvasni :)) és most már a 3. vagy 4. babásodás lennél itt kevesebb,mint egy hónap alatt!!!!!!!!!!! :)
Azért rólunk se feledkezzetek meg.. Ma csináltam ovu tesztet...13. ciklusnapon szép halvány volt a reggeliből...ezt is lehet a reggeliből csinálni ugye? Ha esetleg most sem sikerül és nálam is meg a páromnál is mindent rendben találtak, szerintetek menjek el átjárhatóságira?
Zoszi
Üdv az új tagoknak bocsi itt vagyok:) Nálunk is minden okés, már lassan végre eljön nálunk is az első UH 1 hét múlva ilyenkor már nagyon izgatott leszek:) Kérek UH képet is és fel is rakom majd nektek...Lassan mennek a napok, 2 nap és 6 hetes leszek. Igazából nem nagyon tekintek előre csak életem első UHját várom:)
Mindenkinek üdv.
Bea
Hope köszönöm szépen, hát nem tudom, páromnál vagyok nem hoztam tesztet, mert nem merem beleélni magam, múlthónapban is csalódás volt, de most tényleg szépen egyenletesen halad felfelé. Kiváncsi vagyok nagyon mi lesz ebből :):)
barbybeyby
Barby mikor fogsz tesztelni? Szurkolok:)
Bea
Az esedékes mensit mindenképp megvárom, tegnap óta falási rohamaim vannak, vagyis egésznap eszem, ég a gyomrom, ma már 1 óra alatt fél liter folyadékot megittam, csak hogy elnyomjam ezt az egészet.
a hőm ma is 37,1
barbybeyby
Mi ma tölöttük be az 5. hetet, de uh-ra csak a 8. héten megyünk, előbb felesleges. Azon kívül, hogy fájnak a melleim, óriási a hasam és állandóan szomjas vagyok, semmi tünetem sincs!
Szorítok mindenkinek!
Grant
Sziasztok!
Én sem vagyok el veszve,minden nap olvasom írásaitokat és örülök az ujjabb pozitiv tesztjeiteknek!
Voltam endokrin vizsgálaton ott szerencsére minden rendben.
Vérvételen találtak gyulladást a szervezetemben,ha azt ki kezelik,mi is startolunk,hogy minél hamarabb két csikos tesztem legyen!:)
Kismamiknak kitartás, többieknek mihamarabbi dupla csikot kívánok!
Gina voltam!
Sziasztok lányok!!
Jó volt végre mindenkiről olvasni és tudni, hogy még itt vagytok! :) Kismamáink uh képet majd tegyetek föl a csöppségetekről!! :)
Barbybeyby, ha ilyen szépen fenn marad a hőd akkor te leszel a 4. kismamánk!! :) Nagyon drukkolok!!
Gina örülök, hogy te is itt vagy még. Remélem hamar kikezelik a gyulladásod és neki láthattok a csöppségnek!! :)
Mikor feltettem a kérdést nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokan irnak majd azt meg végképp nem, hogy hosszú távon ennyien "eggyütt" leszünk! :) Nagyon örülök neki!!
Annak meg a legjobban, hogy 1 hónap alatt 3 kismamink lett!! Nagyon biztató!! :)
További szép napot csajok! Üdv. Riaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!