Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok!!!
Dorka természetes, hogy befogadunk... itt ez egyáltalán nem is kérdés!! Gratulálok a 10 hónapos kicsidhez. Kivánom mielőbb sikerüljön a kistesó is :)
ma 08:00! Sajnálom, hogy nem sikerült :( De ne add fel!!!
Anna. Reménykedni mindig lehet!! Egészen addig amig meg nem jön... Reméljük nem fog! ;)
Nálam nincs fejlemény egyenlőre!! :S
Többiek hogy vagytoook?????
Most látom, hogy irtál Bea!! :)
Szurkolok és várom majd a képet a piciről!! :))
( Még valami csajok a beceneveket ne felejtséteek el :) )
Szia Riaa!
Én is megvagyok, elért a hányós időszak, reggelente vukkal ébredek, és kb délig el is tart az émelygés vagy még tovább. Én majd csak 3 hét múlva megyek újra dokihoz, akkor leszek 10 hetes. Remélem minden rendben lesz addig is, mert nagyon izgulok!Még olyan sok idő. Holnap pedig megyek a védőnőhöz, csütörtökön meg az első terhestanácsadásra. Röviden ennyi :)
Hope
Köszönöm Bea.
Azt hiszem új dolgok vannak.Tegnap este elég erős hányinger jött rám és ma napközben is enyhe hányinger,szédülés és megjön érzés.Nagyon Bízok benne,hogy sikerült.
Ja és nem hiszitek el,de nem bírom ki,ha nem tudok egy kád forró szó szerint forró vízbe bele feküdni(persze utána letusolok,nem csak a saját koszomban ücsörgök):) és valamiért 2napja, nem engedtem olyan forró vizet.jól esne,de valamiért mégsem teszem.Talán valami megérzés? :)
Anna
Szép napot mindenkinek :)
Barbybeyby h vagy?Csináltál tesztet??
Zoszi veled mizu?Te sem jeliztél mostanság :(
Velünk egyenlőre minden rendben voltam védőnőnél, megkaptam a kiskönyvem, holnap megyek vér és vizeletvizsgálatra, terhestanácsadásra!Már csak 15 nap van hátra a kövi uhig :)
Hope
Csajok nálam ugyan úgy fájdogál az alhasam,a mellem, tegnap este érzékenyek voltak a bimbóim és nőtt a hőm.
este:37.1 volt, ma reggel pedig 36.8
Szerintetek?
Anna
Jajj bocsi nem írtam még meg az eredményt:))))))
Kedden meg volt az UH, nagyon jó élmény volt, 6mm-es kisbabó, aki mára már 8mm is lehet:) Sajna kép nincs mert nem tudott nyomtatni:( Febr. 19. a köv. UH elvileg:)
Bea
Sziasztok lányok!
Hope, reméljük hamarosan elmúlik majd a hányós időszak. Úgy tudom csak az eleje ilyen. (bár nem tapasztalatból)
Bea örülök, hogy minden rendben veletek. Sajnálom, hogy nem tudtak Uh. képet csinálni. De sebaj majd legközelebb ;)
Anna fejlemény? Mikor tesztelsz?
Barbybeyby, Zoszi nagyon eltüntetek...! Mizujs veletek???
Én úgy terveztem, hogy a szülinapomra tesztelek, de nem teszteltem! Mert nem is volt a hónapban Pé.m! Úgy hogy most nem is reménykedek... csak "várom", hogy megjöjjön... :(
Itt a görbém...: [link]
Szép napot neketek! Üdv.: Riaaa
Sziasztok Csajok! :))
Picit eltűntem, mert olyan kívülállónak éreztem magam, hogy mindenkinek összejön...én meg nem tudok ilyeneket írni. De amúgy szerencsére minden rendben velem!! :) A cégnél sok a meló. Nem hőmérőzök, mert nincs kedvem hozzá. Az első ovu tesztjeim előttem, így tudom, hogy a múlt hónapban volt ovum :D Legalább most először biztosan tudtam. A 15. napon volt és nagyon szépen kimutatta, már a 12.napon szép halvány volt. Igyekszem azért keveset gondolkodni rajta :) Megy :) Bea egyik irományát akartam előkeresni ,hogy milyen tünetei voltak, amikből tudta, hogy sikerült, de már nagyon sokat kell visszaolvasni :)
Hope, Bea, Ria, gondolok Rátok :) puszi Nektek és a babások vigyázzanak magukra!! én szorítok! Nem vagyok irigy, csak várom már, hogy én is azt írhassam :)
Zoszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!