Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Zoszi, nah mi lett, már 2 napja írtad, h nega még a teszt késik még?
Bea
Sziasztok csajok!Kivel mizujs??Riaa??Zoszi???Valakinél zebracsíkos teszt? :)
Velünk minden oké, beléptünk a 10. hétbe, holnap megyek UHra, légyszi drukkoljatok, h minden rendben menjen!
Hát azért megy az idő csajok, én mindjárt a 9. hétbe lépek:)Hope, meg már a 10.ben van:) csak menne még gyorsabban...
Csajok miújság tesztek terén?
Sziasztok Lányok!
Annyira kusza az életem, hogy elmondhatatlan!
De nem is akarok bele menni. Ugye legútóbb is 41 napra jött meg. Azt hiszem most sem lesz másképp. 3.án jött meg utoljára... azóta semmi. Pedig volt, hogy 3 napig egyfolytában az éreztem, hogy mindjárt megjön úgy görcsöltem. Aztán semmi...! Tesztelni nem mertem. Úgy linkeltem nektek a görbérről és hát nem igazán nézett ki úgy mintha lett volna Pém. Akkor ott abbahagytam mindent. Hőmérpzést, teázát... Mindent! Vasárnapig várok, ha nem jön meg, akkor hétfőn tesztelek... bár nem fűzők hozzá sok reményt!
Na hát nálam ennyi!
Remélem felétek minden rendben!
Bármi van veletek irjatok!!! Mindennap felnézek és olvasom miújság, attól, hogy nem tudok mit irni!!!
Puszi Mindenkinek!!!!!
Sziasztok csajok!
Voltam UHn bár gyors volt, mert sietnie kellett vissza CSNTre a dokimnak, de annyira nagy élmény volt h hihetetlen, már 33,1mm, a kis lába, láttuk a köldökzsinórt, már tiszta babaformája van. Kaptam képet is, már jól kivehető a feje és az orrcsontja is. Szívhangja is tökéletes, olyan mély. Mérete napra pontosan megegyezik a mensivel számoltal.
Riaaa: az h a hőgörbe nem mutat pét nem jelenti h nem volt, nekem sem mutatta ezelőtt a görbe, és mégis babás voltam :) Szal még ne temesd a hónapot! ;)
Puszi mindekinek, köszönöm a mai drukkokat!
hja, szokás szerint lemaradt,
Hope voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!