Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/564 anonim ***** válasza:

Ria! GRATULÁLOKKKK ez gyönyörűű, fantasztikus:)))))és akkor kb. mikor mész dokihoz?? a te álmod is valóra válik úgy néz ki:))))

Judit, én ovulációs tesztet használtam és azzal az első ovutesztes hónapban sikerült:)

Bea

2013. febr. 18. 10:24
 292/564 A kérdező kommentje:

Koszi Bea!

A kismama baratnom csutortokon megy ultrahangra, aztan ker nekem egy idopontot. Es sztem a jovohetre lesz is. Tudod kulfoldon elunk es itt nincs meg orvosom. El se hiszem.... :) Leirhatatlanul Boldog Vagyok!

Soha nem felejtem el azt az erzest mikor meglattam, hogy a plusz jel egyszerre jon ki... nem hittem a szememnek. Rogton csinaltam is megegyet. Az is detto... egyszerre jott a 2 csikocska. De meg azt sem hittem el. Szaladtam venni meg egy digitalis pakkot... :) Hihetetlen...:)

Kivanom, hogu mielobb nektek is ilyen gyonyoru tesztjeitek legyenek!

2013. febr. 18. 10:54
 293/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ria ez nagyon jó hír, gratulálok!

Mi az ovu naptár szerint voltunk együtt, 27dikére nem várom,de gyanus,hogy nem sikerült! :(

Gina

2013. febr. 18. 13:00
 294/564 anonim ***** válasza:

Ria!!!

Nagyon sok boldogságot! Kirázott a hideg, ahogy megláttam az eredményeidet! Nagyon örülök neki! Szinte veled sírnék együtt.! Látod, csak annyi kellett, hogy nem foglalkozol a dologgal. Kb. már het hetes lehetsz!!! Jaj, de izgi. Merre éltek külföldön?

2013. febr. 18. 14:22
 295/564 anonim ***** válasza:
Dorka voltam.:)
2013. febr. 18. 14:22
 296/564 A kérdező kommentje:

Az USA.ban elunk. Hihetetlenul jo es leirhatstlan erzes... !

:) A kalkulator szerint 6 hetes es 4 napos vagyok :)

2013. febr. 18. 14:27
 297/564 anonim ***** válasza:
52%

Riaa!Ugye én megmondtam, h ne temesd a hónapot :) Annyira jó!Látod, nem számítottál rá, és itt is van!Üdv közöttünk!puszika Nektek :)

Hope

2013. febr. 18. 17:06
 298/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én még január 23án írtam nektek, akkor február 2-ára nem vártam, nem is jött, csak 6-án, úgyhogy volt egy két reménykedős napom.

Időközben kiderült, hogy a pajzsmirigy-alulműködésem mellett még IR-em és PCOs-m is van, kaptam rá gyogyót és új reményekkel álltunk neki ennek a hónapnak is. Meg a következőknek is :)

Most csak azért írok, hogy gratuláljak Riának! Olvastam, amikor írtad, hogy "feladod", és kicsit sajnáltalak, de titokban arra gondoltam hátha pont így jön össze, és tényleg! Én még ezt a hónapot végighőmérőzöm meg figyelem magam, de utána szerintem a teákon kívül mindent abbahagyok kis időre, és csak élvezem a próbálkozást... már ha lesz ehhez erőm :)

Na, csak ennyit akartam.

További szép estét!

Mimi

2013. febr. 18. 20:37
 299/564 anonim ***** válasza:

Ria, ez nagyon szupeeerrr:))) akkor október elején fogsz szülni kb:)))

Bea

2013. febr. 19. 20:17
 300/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem birtam ki és csináltam tesztet 18dikán ami negatív lett.

Tudom korai volt,el is kenyödtem, de majd csak el jön 27dike és kiderül,hogy megjön-e vagy sem.

Az a fura az egészben,hogy ma reggel elötej jött a mellemböl, szoval vagy hormon zavarom van, vagy baba lehet.

Remélem 1hét múlva kiderül.

Gina voltam

2013. febr. 20. 09:07
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!