Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Tök jó, hogy sikerült Neked :)
Hamar elfog telni ez a pár hét :)
Sajnos nálunk semmi, ez a 8. hónap, 27.-e körülre nem várom, szerintem megfog jönni, nem merek reménykedni :(
Már igazából kezdek "ideges" lenni, hogy nem jön...vagy igatából félek :(
Szandi
Koszonom a gratulaciokat.
Kedves utolso. Itt a link a gorberol. Viszont nem sok mindent fogsz latni belole. Mensi utan kezdtem el vezetni. Aztan amikor en is es mindenki akit kerdeztem azt mondta nem valoszinu, hogy volt peteeresem abba hagytam....!
Hmm... Kiváncsiságból megmérem reggel!
De tudom, hogy SEMMI BAJA NEM ESHET az Én kicsike Babócámnak!!!!! Október elején már a karjaimban lesz ez biztos!!!
Héé, ne ijesztgessük egymást!Ha nem barnázol, nincs görcs se semmi, akkor egyáltalán nincs progeszteron hiányod!Higyj nekem Ria, én barnáztam végig, szóval nekem tuti, h volt!Ha semmi ilyen panaszod nincs akkor ezen ne aggódj, h mennyi a hőd!Ráadásul akkor már 4-5hét között elkezdett volna barnázni!És ugye azt se tudni, mikor volt pééd, mert a görbe nem mutatta ki, szóval lehet akkor amikor már nem is mérted, és van akinek napokig lent van és utána emelkedik fokozatosan!!
Amúgy velünk lekopogom minden oké, holnap megyek a 12. heti genetikai UHra, szóval légyszi drukkoljatok, h minden rendben legyen a picurral!Csatolok egy múltheti képet a picurrol :)
Hope
HJA!És meg lehet nézni a görbémet, nekem felugrott szépen a hőm, mégis progi hiányom volt!Na erre varrjatok gombot :D Görbe alapján nem lehet megítélni egy progi hiányt, csak a peteérést!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!