Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/564 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy sikerült Neked :)

Hamar elfog telni ez a pár hét :)

Sajnos nálunk semmi, ez a 8. hónap, 27.-e körülre nem várom, szerintem megfog jönni, nem merek reménykedni :(

Már igazából kezdek "ideges" lenni, hogy nem jön...vagy igatából félek :(

Szandi

2013. febr. 24. 15:03
 312/564 anonim ***** válasza:
Szia Ria gratulálok!! Belinkelnéd nekem a hőgörbéd aminél babás lettél? Mert már nem tudom megnyitni,és nagyon nagyon kíváncsi vagyok!!pusziii
2013. febr. 25. 15:12
 313/564 A kérdező kommentje:

[link]

Koszonom a gratulaciokat.

Kedves utolso. Itt a link a gorberol. Viszont nem sok mindent fogsz latni belole. Mensi utan kezdtem el vezetni. Aztan amikor en is es mindenki akit kerdeztem azt mondta nem valoszinu, hogy volt peteeresem abba hagytam....!

2013. febr. 25. 18:03
 314/564 anonim ***** válasza:
51%
nézd meg,meddig ugrott fel a hőd,mert ha nagyon alacsony a ciklus első feléhez képest,az utalhat sárgatest(progeszteron) elégtelenségre...NEM AKARLAK MEGIJESZTENI!!!!!!!!...de az vetéléshez IS vezethet....mérd meg a hőd Rius!!
2013. febr. 25. 19:54
 315/564 anonim ***** válasza:
Pedig ez ijesztgetés! Én ilyet nem írtam volna le!!! Ria! Ne is forduljon meg a fejedben ilyen!!!
2013. febr. 25. 20:32
 316/564 A kérdező kommentje:

Hmm... Kiváncsiságból megmérem reggel!

De tudom, hogy SEMMI BAJA NEM ESHET az Én kicsike Babócámnak!!!!! Október elején már a karjaimban lesz ez biztos!!!

2013. febr. 25. 22:13
 317/564 anonim ***** válasza:
Amúgy érdekes hely ez az USA. Nincs időpont UH-ra? Ez magánorvos vagy közkórház? Ria? Te mivel foglalkozol ott? MIóta élsz kinn? Ne haragudj, csak kíváncsi vagyok. A baba amerikai polgár lesz? Szeretsz kinn élni? Az orvosnál tényleg az van, hogy csak akkor látnak el, ha van megfelelő biztosításod? Annyi ilyen rémtörténet van... És azt is hallottam, hogy a biztosítók nem is biztosítanak akárkit, aki rizikófaktoros, az megszívta, ennyi. Vagy, ha van is biztosítása, egy komolyabb műtétet nem tud fedezni vele. Meg a biztosítóknak vannak arra szakosodott emberei, hogy pontot találjanak az ügyfélen, hogy ne kelljen fizetni. Tényleg ezek vannak odakinn?
2013. febr. 26. 07:14
 318/564 anonim ***** válasza:
68%

Héé, ne ijesztgessük egymást!Ha nem barnázol, nincs görcs se semmi, akkor egyáltalán nincs progeszteron hiányod!Higyj nekem Ria, én barnáztam végig, szóval nekem tuti, h volt!Ha semmi ilyen panaszod nincs akkor ezen ne aggódj, h mennyi a hőd!Ráadásul akkor már 4-5hét között elkezdett volna barnázni!És ugye azt se tudni, mikor volt pééd, mert a görbe nem mutatta ki, szóval lehet akkor amikor már nem is mérted, és van akinek napokig lent van és utána emelkedik fokozatosan!!

Amúgy velünk lekopogom minden oké, holnap megyek a 12. heti genetikai UHra, szóval légyszi drukkoljatok, h minden rendben legyen a picurral!Csatolok egy múltheti képet a picurrol :)

Hope

[link]

2013. febr. 26. 09:17
 319/564 anonim ***** válasza:
52%

HJA!És meg lehet nézni a görbémet, nekem felugrott szépen a hőm, mégis progi hiányom volt!Na erre varrjatok gombot :D Görbe alapján nem lehet megítélni egy progi hiányt, csak a peteérést!!!!!

[link]

2013. febr. 26. 09:20
 320/564 anonim ***** válasza:
De jó Hope! Nagyon örülök! Annyira kijár már neked a boldogság a sok szomorúság után!
2013. febr. 26. 13:14
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!