Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Judit!Sajna úgy sem tudják kideríteni, h mitől nem fejlődött!Nálam sem tudták h 10 hetesen mért állt meg a szíve, vagyis csak sejtik, de én pl végig szedtem a progipótlást mégis ez lett!Azóta immunologiai vizsgálaton kiderítették h valószínű a méhlepénybe a hajszálerek elzáródtak és nem tudta szállítani a vért a picinek és ezért. Én emiatt most vérhígító tabit szedek a 28. hétig!De ez is csak feltételezés, lehet h csak simán beteg lett volna és a természet szelektált!De mivel nekem már 2 vetélésem volt így valószínű ez volt a baj!
Hope
Nálad ezeket a dolgokat a nőgyógyászod derítette ki, és ő mondta el, vagy külön mentél ide-oda, pl. endokrinológushoz? Csak azért kérdezem, hogy tudjam, hogy merre tovább, ha megint bekövetkezik... De március 20-án úgy is kiderül, addig nem ugrálok, ha akkor minden rendben lesz, akkor lenyugszom, csak ha mégis rossz hírek lesznek, akkor tudjam merre tovább..
Judit
Hahó csajok!Nagyon eltűntetek!kivel mizu?Nekünk megjött a kombinált teszt eredménye és mindkét korra negatív, és 1:50000 lett az arányszám, szóval köszi a drukkokat :)Már csak a 18hetes genetikai uhért izgulok!
Hope
Hú Dorka sajnálom :( Én terhességem előtt még egy két évvel ugyanúgy ezzel diagnosztizált a doki, e collival, a lehető legtöbb kencét, antibiotikumot kipróbáltuk, semmi nem használt, csak asszem a Doxiciklyn két dobozzal, de utána meg előjött másik fertőzés!1 évbe telt mire kiirtottunk mindent, és akkor meg helyreállítottuk a hüvelyflórát, mert az összes jó bacit is kiírtotta a sok gyógyszer!Úgy néz ki msot nekem is van valami én Klion hüvelykúpot kaptam, még pont beléptem a második trimeszterbe, innentől már adhatott Klion kúpot!De mondta, h első trimeszterben megvan kötve a keze, főleg, h kétszer vetéltem már, akkor semmit sem adhatott volna!Szal még van 2dbom a kúrából, és akkor kenetlevétel és emglássuk hatott e :/ de ez egy ördögi kör!!!!Terhesen meg alig pár antibiotikumot lehet csak szedni :( De a doki azt mondta, ettől nem lesz baja a babónak, nyugodjak meg!Szal kitartást!
Hope
Sziasztok! Nálam is hasonló a helyzet, mert a gyerek folyamatosan beteg,egy merő takony, köhög, és nekem is még január elején volt egy klion kúrám, utána mikor pozitív lett a tesztem, akkor mondta a doki, hogy a klion kúra semmit nem hatott, a folyás ugyanúgy megmaradt, más tünetem nincs, nem is mondta meg, hogy konkrétan milyen baciról van szó, de valami sajnos van... Amikor kiderült a terhesség, akkor kérdeztem, hogy és most mi lesz ezzel a fertőzéssel, azt mondta, most semmi, egyelőre így hagyjuk ahogy van, és nem bolygatunk semmit. Akkor ezek szerint nekem is ezért mondta, mert az első trimeszterben nem lehet nagyon semmit tenni. Remélem azért valahogy majd elmulasztjuk :/
Judit
Sziasztok!
Csajok mi ez a nagy csend?
Minden nap jövök és olvas/ná/lak benneteket,de nem nagyon ír senki.:(
Remélem azért mindenki jolvan.
Nekünk sajnos ezt a hónapot ki kell hagynunk a probálkozással,mert a kisfiunk bárányhimlős.
Elvileg ha én már tul estem rajta akkor nem lenne gond terhesség alatt sem,de inkább nem kockáztatok.
Bizom benne,hogy az április lesz a mi honapunk.
Babásoknak Ria, Hope, Judit,Dorka, sok pihit kivánok.
Irjatok ha tudtok.
Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!