Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/564 anonim ***** válasza:
52%

Gina: hú, nekem még messze van az uh, még 3 hét, az lesz a 18 hetes genetikai, már nagyon várom, lehet addig megis őszülök az aggodalomtól :D De lehet nem bírom ki és elmegyek előbb is a dokimhoz, még nemtudom, attól függ h leszünk anyagilag :)

Ria: csodaszép kis babszem :)

2013. márc. 20. 17:09
 392/564 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok, megvolt a varva vart vizsgalat nalam is, szerencsere minden rendben, dobog a szive, 2,3mm az ulomagassaga, az uh szerint (es szerintem is) pont 9het 1napos a terhesseg. 3het mulva kombinalt teszt,stb. meg mindig alig hiszem el :) Lehet,h lassan a kisasszonynak is el kene kezdeni adagolni h kistesoja lesz.

irjatok ha van vkinel valami uj hir!

judit

2013. márc. 20. 18:11
 393/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Tegnap voltam UH-n. Dobog már a piciny szívecskéje. Olyan hihetetlen. 8mm és 7 hetes UH szerint, menzesz szerint már majdnem 8 hetes.

Sajnos ott alul nem vagyok rendben. Nagyon viszketek, és még a végbél táj is. Doki vett kenetet megint. Remélem egyszer vége lesz ennek.

Remélem Ti is jól vagytok. Hope nem semmi hasad lett 14 hetesen. Ha jól tudom első baba, ami így pláne furcsább. Ha már többedik lenne, akkor érthető lenne, de így csak pusztán nagy! Sok boldogságot neked!

Dorka

2013. márc. 22. 07:07
 394/564 anonim ***** válasza:
52%

Dorka: nekem ez már a harmadik terhességem, bár az előzőek az első trimeszterben elmentek, de a 10 hétig kinyúltak a szalagok, hasizom, szóval emiatt nagyobb mint más első babásnak :) Az előző terhességnél is már mondjuk a 10. héten látszott h gömbölyödik :) Genetika, anyumnak is óriás hasai voltak :D

Hope

2013. márc. 22. 11:58
 395/564 anonim ***** válasza:

sziasztok! Hope tényleg szép a pocid :) Már nekem is nő, ennek ellenére most vettem szük nyári farmert, de nem tudom minek, vissza kéne cserélnem (csak nincs szivem mert tök jó gatya), de lehet hogy egyszer se fogom tudni felvenni. Rosszul írtam, nem 2,3 miliméter hanem centiméter a babám, ilyen nagy ;) ja még plusz a lábai hossza, szóval már egész termetes ;)

Dorka gratulálok neked is, azt a cuccot meg csak kikúrálja valahogy a doki!

Judit

2013. márc. 22. 15:54
 396/564 anonim ***** válasza:

Gina rakok majd fel képet, de mostmár megvárom a jövőhét keddi Uh-t mert már 2 héttel ezelőtti képem van, akkor inkább már a frisset hozom jövőhéten.

Jah igen és ápr. 19én megyek 4D genetikai Uh-ra akkor hozok majd 4D-s képet is:)))minden kismama vigyázzon magára és persze a többiek is!!!! Lassan 15hetes leszek éjjen:))))mehetne még gyorsabban az idő!

Bea

2013. márc. 25. 22:35
 397/564 anonim ***** válasza:
Csajok! Kivagyok, keneteredményem: E-coli és strepto. És ez még a terhesség eleje. Most dalacin kúpot akar adni. Félek nagyon. Úgy olvastam, hogy az első trimeszterben ellenjavallt.
2013. márc. 27. 08:57
 398/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Tegnap oltam uh-n :) Minden rendben van! 4, 25 cm a kisbabócám! De egy csöppet fiatalabb mint a mensi alapján uh a jövő héten visszakel mennem, hogy befejezzék a vizsgálatot! De egyébként minden a legnagyobb rendben, azt mondták! :) Hát ez van felénk :)

Itt egy kép a csöppségemről : [link]

Dorka te voltál az utolsó?? Sajnálom ami veled történik én sajnos semmi okosat nem tudok neked mondani!! De kivánom, hogy mielőbb rendbe jöjj! És nyugi érzem, hogy minden rendben lesz!!! CSak nyugalom!!!

2013. márc. 27. 12:36
 399/564 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó (bocsi de nemtudtalak hirtelen beazonosítani:D)

Nyugi, felfedezték időben és ez a lényeg!Kapsz rá antibiotikumot és ennyi!Dalacin az jó, bár nekem annó nem használt semmit, de nem akarlak ijesztegetni!Amúgy már szinte mindenre ráírják h nem szabad terhesen, de csak h a gyógyszer gyártók védjék magukat a per ellen!Nyugi, a dokid tudja h mit csinál!Amúgy nekem is viszajött a folyás és az égő érzés, szóval holnap nekem is vesznek kenetet :/ Már most félek mit fognak benne találni! :( De én is erre a kettőre számítok mint ami neked van, nincs olyan szerencsém h csak egy sima Candida legyen!

Hope

2013. márc. 27. 14:26
 400/564 anonim ***** válasza:

Igen Dorka vagyok a streptos, e-colis. Gyönyörű! Első terhességemnél végig e-coli volt, de strepto egyszer sem. Ez a kettős azért egy cseppet durva. Az még durvább, hogy két betadine-os kúpot elhasználtam, és még mindig viszket, igaz javultam jelentősen, de még mindig érzem. A betadine ugye az meg kiirt mindent gombát, bacit , mindent. ez kiírthatatlan, ami nekem van? Egyszerűen annyira elegem van, hogy nagyon! Tervben volt 3 gyerek, de ha ezt megszülöm egészségesen, akkor csókolom, ez lesz az utolsó. Én ezt többet nem csinálom végig!

Ria! Tök jó, hogy minden ok! Hope! Pozitívan! Mondom ezt pont én, aki sík ideg, de hogyne lennék az! Ez a kenet a Zinnat kúra után lett levéve két nappal és két durva baci is volt benne! Persze, hogy sík ideg vagyok. Na mindegy! Valamit csak lehet ezzel kezdeni!

2013. márc. 27. 19:53
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!