Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Csajok!
Én tegnap elmentem egy másik dokihoz, vagyis tegnapelőtt. Egy amolyan sztárdoki féléhez, mert kíváncsi voltam másik orvos véleménzére is. Hát ez sem mondott többet, mint az én orvosom, aki nem sztárdoki és most fog csak szakvizsgázni.
Elmondta, hogy ezt a betegséget nagyon nehéz kezelni, sőt ő nem is nagyon tömne gyógyszerrel, ha lehet..., a viszketés az meg gomba, ami nagyon makacs tud lenni és nem is nagyon lehet terhesség alatt kezelni. Szóval sztárdoki, ide vagy oda, semmi többet nem kaptam tőle, csak otthagyhattam egy jelentős összeget. Viszont az UH-ja nagyon profi. Ilyet még nem is láttam. Nagyon jó képet láttam a babáról, aki Hála Istennek jól van. 2 centis cirkáló már és már spontán mozgást is lehetett látni, ezt megkönnyeztem. Profi UH-ja alapján 8 hetes 5 napos vagyok, mensi szerint pedig 10 hetes.
Hope! Gratulálok a kislányodhoz! Gina! Remélem jól vagy te is! Ria! Remélem veletek is minden a legnagyobb rendben.
Dorka
Köszi csajok :)
Gina: igen választottunk már nevet, Hannának fogják hívni :)
sziasztok csajok, bocsi elég rég jelentkeztem, minden rendben velünk, 16 hetes vagyok, nem tudtuk meg a nemét kedden...sajnos de majd 19én reméljük:)) sajnos nem tudtuk lemérni pontosan a babát mert sokat mozgott de olyan 12-13cm... de nagyon édi volt a buksiját mérték az nagyobb a koránál, majd 19én kiderül h hogy is állunk méretileg. Tegnap óta mozog a lurkó, ez a legszebb élmény komolyan:)))
Gina szívből gratulálok, látom egyre több az öröm ebben a csopiban nagyon szuper:)
Bea
Sziasztok!
Itt a 3 tesztem,ma ellöttem az útolsót ami itthon volt.
Mostmár bizom benne,hogy minden rendben lesz és május 6dikán megyek az orvoshoz.
Dorka köszönöm kérdésed, velem minden ok a hányinger és a cici fájáson kivül.:)
Hope nagyon szép nevet választottatok a kisleányzónak!
Bea remélen nektek is hamarossan meg mutatja magát a babó.
Szép napot Nektek!
Gina
sziasztok kismamák! Ezt a kérdést most írtam ki, egy ismerősöm kislányáról van szó. Ha facebook-oztok vagy twittereztek, tegyétek meg légyszi, hogy nyomtok rá egy like-ot az oldalán, illetve hogy megosztjátok facebook-on, és megkéritek az ismerőseiteket is, hogy osszák tovább, nagyon fontos lenni neki, szegényt nagyon sajnálom...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
És remélem mindenki jól van, nálunk jelenleg minden rendben, holnap megyek a 12. heti genetikai uh-ra. Az első laboron is túl vagyok, vérkép, minden rendben, az őszi vetélés miatt megnézettem a TSH szintet is (ajánlom mindenkinek, nem árthat) és nincs vele semmi gond (ez a pajzsmirigy hormonról ad képet).
Jók legyetek, és köszi a megosztásokat!
Judit
ikreket várok,most derült ki a 12.heti genetikai uh-n!
judit
Judit,ez nagyon jó hir.:) Gratulálok! Nagyon vigyázz magatokra.
Én sem bánnám,ha majd nekem mondanák ezt. :)
Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!