Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
köszi nektek :) bár a Ginán kívül a másik két választ most nem tudom ki írta..? :) Képzeljétek nem volt a családban soha, sehol. Régebben én is sokszor gondoltam arra, hogy ikreket szeretnék, mert milyen jó lehet egyszerre kettővel babázni, három gyerek megvan két várandóssággal, meg ilyen praktikus ;) dolgokra gondoltam. De aztán mindig elvetettem ezt a fantáziát azzal, hogy na jó, még jó hogy nincsenek ikreim, túl nehéz lehet a terhesség, stb. sőt, pont a minap mondtam a férjemnek, hogy akkor szerintem mégis álljunk meg két gyereknél, mert most nem érzem azt, hogy harmadszor is szeretnék terhes lenni, inkább azt várom, hogy a két éves kislányom is kicsit kezelhetőbb legyen, mert mostanában sok a hiszti és a dackorszak a tetőfokán (már jó ideje). A férjem is egyet értett, hogy igaz ami igaz, hárommal azért már elég sok minden van, három gyereket útnak engedni az életben, ahhoz már tényleg sok pénz kell, stb.
Na erre ma reggel ez történt! De képzeljétek el, először hüvelyi uh-val nézett az orvos, én meg a múltkori vetélés miatt féltem is, hogy na vajon ott lesz-e a baba, jól van-e, vagy talán megint valami baj lesz... nézzük, oké, jól van, ott van, dobog a szíve. Azt mondja, a doki, akkor jöhet a hasi uh, és akkor megméri a tarkóredőt meg mindent. Én már kezdtem bambulni, mivel megnyugodtam, hogy a baba megvan, jól van, nem is figyeltem a monitort, egyszercsak hallom, hogy az orvosom azt mondja: -azt tudja, hogy ikrei vannak? erre csak röhögtem, hogy de jó vicc, persze. Erre mondja, hogy de igen, ikrek. erre megint röhögtem, meg mondtam, hogy nekem biztos nincsenek ikreim, dehogyis. Erre megint mondja hogy dede. Szóval mintha nem jutott volna el az eszemig amit mond. Mikor már harmadszorra ellenkeztem, akkor az asszisztens is rákezdett, hogy de igen, ikrek, hát hiszen ott vannak a monitoron, ő is látja, két baba van. Na akkor elkezdtem "kiabáláni", hogy te Jó Isten, Uramatyám meg hasonlók... Na de mondom nekem egy gyereknek se volt elég a tejem, most mit fogok csinálni? (amúgy 19 hónapig szoptattam, de két hónapos korától pótolnom kellett mert nem volt elég) A doki csak nevetett, hogy ne szaladjunk előre, először szülessenek meg. Azt mondta, mindkettő szép, egészséges (már amennyit egy uh alapján látni lehet) én pont 12 hetesnek számolom a terhességem (mivel 33 naposak a ciklusaim), de ha 28 napossal számolunk, akkor 12+5 vagyok ma. A babák pedig "A"12+1 és "B"12+4. Szóval mindkettő pont jó. Úgy tűnik, két petéjűek, mert külön burokban vannak és azt mondta a doki ez azért jó mert nem bántják egymást, illetve egymás köldökzsinórját.
A férjem örül, a nagyszülők sírtak, hááát azért eléggé meg van illetődve most mindenki :) Hát erről se hittem volna, hogy velem fog megtörténni, de remélem minden rendben lesz most már...
Judit!nagyon gratulálok :) csodás érzés lehet :)
Hope
sziasztok, igen, jó érzés, leszámítva hogy egy percet nem aludtam éjszaka, annyira kavargott a fejemben minden.
Viszont most tudtam meg apukám húgától, hogy a nagymamám három testvéréből ketten ikrek, egy lány, egy fiú, ezt mindig is tudtam, sokat nyaraltam náluk is gyerekként(még élnek hál'Isten) de tegnap nem ugrott be hogy ők ikrek, pedig gondolkodtam egész nap hogy van-e a családban. Szóval az egyik apa dédimamám szült ikreket (is) ez most már biztos. Anyukám ágán viszont tényleg nem tudom, de most már bármi lehet... :D
és nagyon szépen köszönöm nektek is csajok a gratulációt, hát ilyen az élet, hogy egyszer elvesz, egyszer meg duplán ad, de miért pont én?? velem soha nem szokott különleges dolog történni, furcsa nekem nagyon...:)
Légyszi írjatok Ti is valamit arról hogy mi történik veletek és a babucikkal mostanában, hogy vagytok, és azok is akik még dolgoznak a babón, mert nagyon kíváncsi vagyok, teljesen felpörögtem ;)
judit
Azta Judit ez nagyon szép hír, elhiszem h alig akartad elhinni hisz ritka h csak a 12. héten veszik észre:)) De azért gratulálok:)
Nekem jövőhét pénteken lesz a 18. heti genetikai UH már nagyon várjuk, hogy minden rendben legyen, ill. h megmutassa magát a kisbabánk és végre megtudjuk h ki is bújt el bent:))
Bea
Csajok! Nagy a hallgatás! Kivel mi van? Ria, Hope? Judit? Gina? Bocs, ha valaki lemaradt?
Dorka
Szia Dorka! Veled mi újság van, javulsz már? Hány hetes vagy most, láttad már a babót? Igen, nagy a hallgatás mostanában!
Bea, inkább lányra vagy inkább fiúra vágytok? :) Akkor hamarosan kiderül hogy ki lakik odabent.
Nekem múlt héten még szinte semmi hasam nem volt, erre ahogy megtudtam, hogy ketten vannak, egyből úgy elindult a hasnövekedés, hogy csak na! Ehh, nem tudom mi lesz ebből a végére, mert még csak a 14. hetet kezdem ma... Az a nadrág amit két hete még begomboltam, most már csak úgy kényelmes, ha a slicc is lent van, olyan mintha egy fél focilabda lenne a hasamban. Mehetek vásárolni lassan.
judit
Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de nem nagyon van időm, nem gqég találtam új munkahelyet.
Gratulálok Nektek, és nagyon boldog babavárást!! :)
Sajnos nekünk eddig sem sikerült, pedig nem görcsöltünk rá..
De nem adjuk fel :)
Csak nagyon közeleg az egy év :((
Addig még reménykedünk :)
Szandi
szia Szandi! Nektek van már gyerkőc, vagy az elsőt várjátok (már nem emlékszem, ne haragudj)?
Jönni fog hamarosan, tuti! :) Orvosnál jártatok már, lecsekkoltatni a peteérést, ilyesmiket? Két ismerősöm is van, ahol picit talán több is mint egy év volt mire sikerült, pedig semmi különösebb oka nem volt, a gólya így akarta hozni :) (De olyat is ismerek, akinek kicsit több volt, de ott már volt oka, de azt ki is derítette az orvos, és a megfelelő kezelés után sikerült..)
judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!