Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Örömmel hallom a jó hireket :)

Judit azért kell feküdnöm, mert a 13. héten bevéreztem. Szerencsére azóta semmi gond! Ma 17 hetesek vagyunk. Türelmetlenül várom az állandó mocorgást! Dokihoz 9.-én megyek, uh-ra meg 23.án már alig várom... remélhetőleg akkor már kiderül a drágám neme!:D

Dorka remélem hamarosan elmúlik a nyavajád! És te is önfeledten élvezheted ezt a csodálatos állapotot. :)

Remélem többiek ti is jól vagytok??!!

2013. máj. 2. 16:18
 452/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ria! Tök jó, hogy jól vagytok.Szépen haladtok előre, és mindjárt félidő? Milyen a pocak? Gömbölyödik?

Csajok! Miért hallgat mindenki? Hope mi van veled?

Nekem legújabb keneteredmény: Strepto ag. No comment... Első terhességem alatt végig e-coli volt, de ez nem tenyészett ki egyszer sem. Azt hiszem, ebből elég és több terhesség nem lesz. Szerintem végig AB kúra lesz... Most épp Semmicilin... Velünk ez van. Ja, és 14. hét.

Dorka

2013. máj. 9. 13:20
 453/564 A kérdező kommentje:

Szia Dorka!

Alakul már a pocak.

Jelenleg ilyen: [link]

Még 2 hét és félidő :) Pont 20 hetesen lesz uh. Akkor remélhetőleg kiderül a drágám neme.

Ti is szépen haladtok. Te gömbölyödsz már? Sajnálom, hogy nem múlik a nyavalyád :SS

Csajszik nagyon haldoklik a topic... :S :( Sajnálom, hogy már nem irtok! Olyan jó volt tudni rólatok!

2013. máj. 10. 13:44
 454/564 anonim ***** válasza:
52%

Sziasztok csajok!Itt vagyok, csak egy ideig nem voltam net közelben, telóról pedig nehéz pötyögni!Jól vagyunk, szép nagy pocakom van már, pici kislányunk is rendesen növekszik :) Azóta, már kétszer is megerősítette a doki, h kis csajszi lakik odabent :) 21én megyünk újra 4Dre :) Már alig várom, h lássam a kis Hannánkat :) Már 22 hetesek vagyunk :) Az én pocakom ekkora volt 19 hetesen: [link]

Ekkora pedig most, 22 hetesen:

[link]

[link]

A köldököm lassan egy szintbe kerül a hasam többi részével :D

2013. máj. 10. 15:02
 455/564 anonim ***** válasza:
52%
Hja, mint mindig, lemaradt, Hope voltam :D
2013. máj. 10. 15:02
 456/564 anonim ***** válasza:

Hope! Szép méretes pocak! Ria a tiéd is nagyon cuki!

Dorka

2013. máj. 10. 16:45
 457/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok !

Nem tudom mi lesz velem,de ezeket a front változásokat nagyon rosszul viselem, vérnyomásomnak nem tetszik, na és aludni sem alszom jól.

Mostmár a kv-t sem iszom,pedig birnám, a gyomor savam meg annyi,hogy csak na.

Ezeket leszámítva jól vagyok, be töltöttem a 10hetet ,2hét múlva megyek orvoshoz és uhra. Már nagyon várom.

Igaz nem irok sürün,de minden nap olvaslak titeket.

Tényleg ritkán írunk,de mindenkit kérek,hogy legalább ha vizsgálaton túl van írjon, én mindenkire nagyon kiváncsi vagyok

Ma vagyok 29éves, ma nem csinálok semmit. :)

Puszi mindenkinek!

Gina

2013. máj. 13. 07:42
 458/564 anonim ***** válasza:

sziasztok! Nagyon szépek ezek a pocakfotók :) Majd ha lesz időm, én is talán csinálok egyet és megmutatom nektek, az enyém szerintem nem ilyen szép gömbölyű inkább ilyen jól lakott...szerda reggel megyek afp-re és megint uh is lesz, utána majd írok. Velünk minden oké, annyi, hogy néha a keresztcsontom fáj, ez elég kellemetlen :/ Meg ilyen általános fáradtság.

judit

2013. máj. 13. 08:36
 459/564 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot Gina! Judit! Neked is a legjobbakat! Tudom nem vigasztal, de nekem is, ha lefekszem pár percre, alig tudok felkelni annyira fáj a keresztcsontom. Szerintem azért van, mert alig több, mint egy éve szültem és még nem rendeződtek vissza a dolgok. A fiammal 8-9. hónapban fájt ennyire.

Szép napokat mindenkinek!

Dorka

2013. máj. 13. 09:47
 460/564 anonim ***** válasza:
52%

Ja, még valami én 15. hétben vagyok. Tudom nem nagy szó ilyenkor, de nem híztam még, sőt inkább 1 kiló mínuszban vagyok, aminek nagyon örülök, mert én nagy súlyú vagyok.

Dorka

2013. máj. 13. 09:48
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!