Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/564 anonim ***** válasza:
Dorka voltam. ez lemaradt
2013. ápr. 3. 10:49
 412/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Köszi csajok, még van egy tesztem itthon azt hétvégén el lövöm. :)

Igaz a kisfiamnál egy tesztet csináltam,de most ha ennyi van itthon,ne veszen kárba. :)

Hope várjuk a mai Uh eredményt.

Akkor ki mikorra is várja a babót és mennyi idös terhes? :)

Én ha minden jol megy vasárnap töltöm az 5 hetet és kalkulátor szerint dec 8 a ki irt napja.

A be töltött 9dik héten szeretnék menni dokihoz.

Dorka ,akkor nem vagyok egyedül aki nagy súlyal válal babát.

Én a kisfiamat 103al kezdem és 10kg hiztam, nekem is 4kgmal született.

Most nem méreckedtem ,de kb 105 körül vagyok és nem szeretnék hizni.

Gina

2013. ápr. 3. 11:58
 413/564 anonim ***** válasza:

Gina!

De jó, hogy ezzel nem vagyok egyedül! Mármint a súllyal! Nem fogunk hízni!!!:) Azért sem!

2013. ápr. 3. 21:04
 414/564 anonim ***** válasza:
Dorka megint lemaradt!
2013. ápr. 3. 21:06
 415/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Nem kaptam semmit! Megvizsgáltak azt mondták minden rendben és ennyi! Kaptam egy tájékoztató szerűt ami rajta van, hogy mint nem szabad, meg egy igazolást a meló helyre és ennyi!

Kicsit idegesit is, hogy soha eg leletet semmit nem adnak!

Uh kapok fényképet meg néha ilyen tájékoztatókat és ennyi!

Ma volt a 12 genetikai uh! Minden rendben volt. Jövőhéten megyek majd még dokihoz. MEnsi szertint ma vagyok 13 hetes viszont egy kicsit fiatalabb a babám. Hogy mennyivel nem tudom!

Ha érdekel valakit itt a kis szépségem... és épp cumizik nagyon édes :)

[link]

2013. ápr. 3. 23:59
 416/564 anonim ***** válasza:

Riaaaaaaaa egyszerüen édes,már most cumizik.:)

Hope nektek mint mondta uh? Képet te is tegyél fel,ha kaptál. Te hány hetes vagy?

Bea ti hogy vagytok?

Judit te merre vagy mi van veletek?

Zoszi és szandi le léptek?

Gina

2013. ápr. 4. 07:18
 417/564 anonim ***** válasza:
60%

Sziasztok!megjöttem :) Minden rendben volt az uhn :) Én mensi szerint 17 hetes vagyok, most per pill nemtudom, h nagyobb e a koránál, mert eddig az volt, de most nem mértek CRLt szal nemtom. De a babóval minden oké :) Ma megyek a fogadott dokimhoz, ott majd leméri gondolom, meg megkérdem, most akkor hány hetes vagyok :D Én szeptember 12re vagyok kiírva!A nemét még mindig nem tudjuk, mert az sztks doki nem volt túl készséges, h megnézze, annyit mondott nem egyértelmű, de kb 3 mpre nézett csak rá...!Na de majd ma a dokim :D Képet délután hozok :)

Hope

2013. ápr. 4. 07:31
 418/564 anonim ***** válasza:
sziasztok, telorol potyogok, rovid leszek, nagyon orulok Gina, Ria edes a babad, pihenj sokat, Dorka mielobbi gyogyulast mostmar tenyleg remelem megszabaditanak ettok a nyavajatol. Hope,varjuk a kepet. A kilokra vigyazzatok, en is probalok, bar sokszor annyira ennek csak ennek... Az eslo gyerekkel 61 korul kezdtem, 79voltam szules elott, de teljesen visszafogyni nem tudtam 64 vagyok regota, mostmar 65 igy 11 hetesen. Oktober 22re vagyok kiirva. Jovo szerdan kombinalt teszt. vigyazzon mindenki magara, pusz, Judit
2013. ápr. 4. 13:11
 419/564 anonim ***** válasza:
70%

Szijasztok lányok :) Képzeljétek, tegnap megtudtuk, h kislányunk lesz :) :) Már minden nap bejelentkezik a kis drágánk, főleg reggelente sokat mocorog :) Képet nem hoztam, mert nem sikerült lefotóznunk, mert sosem mutatta úgy magát :) A keneteredményem is megjött, e-collli :/ :/ Kaptam rá augmentint szóval ez is kipipálva :) puszi mindenkinek,

Hope

2013. ápr. 5. 09:45
 420/564 anonim ***** válasza:

Hope szivböl gratulálok a pici lányhoz.:)

Nevet választottatok már?

Titkon én is reménykedek,hogy kislány lesz.

Igaz a párom részéröl mindenhol csak fiú van, az én részemröl vegyesen van a családban fiú és lány is. Vigyázz magatokra.

A többi kismami is.

Gina

2013. ápr. 5. 10:25
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!