Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok lányok!
Igen mostanában csend van... de ez annak is köszönhető, hogy a pozitiv tesztre várók nem rég kezdtek új reményteli hónapot! Nálunk egyenlőre nincs fejlemény... Már alig várom a csütörtököt, hogy mehessünk a dokihoz!
Remélem mindenki jól van?
Csütörtökön megirom a fejleményeket!
Üdv Mindenkinek .: Riaaa
Sziasztok Csajok!Velünk minden oké!Egyenlőre nem történt semmi extra dolog :) Szépen várogatunk :) Csütörtökön megyek UHra, majd hozok képeket is, mert 4Dre megyünk, és talán talán kiderül a neme is :)
Hope
Sziasztok!Szal akkor 3an is megyünk csütörtökön UHra, ugye?Dorka, Riaa, és én :) Dejó!Együtt izgulunk akkor!Én délután 15ra megyek, már annyira várom!!
Zoszi te merre jársz???Eltüntél nagyon :(
Hope
Sziasztok.
Igen Hope eggyutt izgulunk... nekem meg ez lesz az elso vizsgalat. Remelem uh is lesz. Bar a baratnomnek kulon adtak uhra idopontot. Meglatjuk. En reggel 10-re megyek... de ugy ti 6 oraval elorebb vagytok uh csak du jelentkezem majd. :) alig varom mar :)
csütörtöki ultrahangos kismamák, mi újság?
én csak jövő szerdán megyek...:/
Judit
Sziasztok csajok!
Nagyon vártam, hogy ma hallok szívhangot, de sajnos még nem. Mensi alapján 6 hetes 5 napos vagyok, UH szerint meg 5 hetes 5 napos. Ha két nappal később megyek, már valósínű hallottuk volna. 15 mm a petezsák és látni benne az embrióárnyékot és szikhólyagot. Azt mondta a doki, minden rendben. Viszont E-coli terén sajna nem. Egy hetes augmentin duó kúra sem irtotta ki, úgyhogy most öt napos Zinnat kúrával próbálkozunk. Jövő pénteken megyek újra UH-ra. Már nagyon várom. Ria, Hope! Mi van veletek? Gondolok rátok!
Puszi mindenkinek, Dorka
Sziasztok :) Megjöttünk, minden szuper volt :) Mindene megvan, hasfala zárt, gerince is tökéletes, csak még soványka a lelkem :) :)
Van ideje még zsírt magára szedni, ne aggódj! Örülök a jó hírnek Hope!
Ria mi van veled? Nagyon várjuk a híreket!
Dorka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!