Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok csajok!
Annyira nem volt időm h még meg sem tudtam nektek irni h én meg kedden voltam UH-n. Minden rendben volt akkor volt 6,1cm a babánk és mozgott össze vissza:)olyan édes volt. Amúgy már 13 hetes vagyok és nagyon jól érzem magam.
Csajok örülök a jó hireknek:)
Beus
Sziasztok!
Kismamik Hope, Bea, Ria, Dorka nagyon örülök,hogy jol vagytok.
Judit várjuk,hogy nállatok mi zujs!?
Zoszi nagyon el tünt.
Már csak én vagyok aki nem babás?
Vigyázzatok magatokra ebben a havas, csúszos idöben.
Gina
sziasztok,
holnapután megyek, nagyon várom már,hogy végre kiderüljön, hogy mi van... éppen a 9. hetet fogom aznap tölteni. Egyébként a reggeli/esti rosszullétek már hetek óta gyötörnek, a többieket is? Hányás nálam nincs, csak sokszor émelygek, borzalmas. A melleim pedig nőnek, a hasamon is látom, szóval remélem minden rendben lesz. Drukkoljatok nekem :)
Judit
Gina, Szandi, Mimi drukkolok nektek! :)
Ria majd holnap jelentkezz :)
A többi kismaminak is jó egészséget!
Judit
Sziasztok csajok!
A jövőhéten kell mennem! Tegnap nézem este a papiromon a dátumot aztán meglepődttem :D 26.-án kell menni.
Vszinűleg azért értettem félre, mert a csaj kérdezte, hogy hétfő, kedd vagy szerda a jó nekem. Mondom kedd és abban a hitben voltam, hogy jövőhét kedd ugye azaz ma... Hát nem :DDD
Egyébként minden rendben!:) Ti hogy vagytok?? Mizujs?
Szia Riaaa :)Velünk minden oké, vészesen közeleg az afp vérvétel, jövőhéten kell mennem :/ már most utálom az egész herce hurcát. nem értem ha van kombi teszt eredményem minek erre a riogató vizsgálatra elmennem!
Amúgy semmi extra, vagyogatok, a hasam már most óriási :D Nemrég tettem fel tippelős kérdést, nézzétek milyen válaszok jöttek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia Riaaa :)Velünk minden oké, vészesen közeleg az afp vérvétel, jövőhéten kell mennem :/ már most utálom az egész herce hurcát. nem értem ha van kombi teszt eredményem minek erre a riogató vizsgálatra elmennem!
Amúgy semmi extra, vagyogatok, a hasam már most óriási :D Nemrég tettem fel tippelős kérdést, nézzétek milyen válaszok jöttek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Hope
Szia Hope! :)
Láttam a kérdésed tippeltem is :))) 28 hétre xDD Tényleg óriási :))) Örülök, hogy jól vagytok, a vizsgálattól meg ne félj biztosan minden rendben lesz, mint eddig :)
Itt a kismaszatkám legelső képe, ha érdekel vkit :)
A legközelebbi uh jobb féle lesz, azon majd szebben fog látszani :)
Majd rakok abból is :)
jajj milyen kis borsó még:) de nagyon édi:)) Én ápr. 2án megyek legközelebb. Már mindjárt 14 hetes leszek:) szuper, nekem is nől a pocakom, de még kis picike, vagyis hát épp megfelelő 14 hetesnek:) Mindenki jó legyen:)
Beus
Sziasztok!
Hope szépen növöget a pocakod.:)Mikor mentek uh-ra,hátha kiderülne a neme?
Ria, Dorka, Bea, Judit ha lesz uh képetek ti is tegyetek fel a babórol. :)
Szandi, Zoszi veletek mi zujs?
Kisfiam túl van a bárányhimlőn és szerencsére minden rendben vele.
Márc 31re nem várom, jó lenne kismamikhoz csatlakozni.
Szép napot nektek.
Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!