Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Gina!Én ellőnék egy tesztet a helyedben, mert ha baba van elkéne menni dokihoz a pecsét miatt!
Hope
Nem haragszunk Gina!
Javaslom, amit Hope mondott. Csinálj egy tesztet!
Szandi! Nagyon sajnálom! De te mondtad, nagyon fiatalok vagytok! Kopogtat majd nálatok is a gólya!És tudom nehéz, de próbálj meg ne úgy szeretkezni a férjeddel, hogy arra gondolsz, most baba legyen a vége.
Hát ez megjött, és rájöttem,h én csesztem el az ovu naptár kitöltését is.
Ez is csak azért ,mert nagyon szerettem volna a babót.
Szoval mostmár pontossan ki töltöttem és
nem stresszelek rá a babára.
Amikor jönni akar ,jönni is fog.
Csajok boldog babavárást kívánok nektek.
Majd jelentkezem,ha lesz változás,addig is olvaslak benneteket.
Sziasztok.
Gina
Sajnálom Gina! Hidd el hogy össze fog jönni, hisz előzőleg is sikerült, mert ahogy írtam már van egy gyerkőcöd már, úgyhogy kitartás.
Bea
Sajnálom Gina :((
De ne csüggedj! És neked is azt tudom tanácsolni amit Szandinak!!! Pedig gyűlöltem én is azt hallani... de ez a tapasztalatom!
Kitartás neked is!
Sziasztok lányok!
Egy videót szeretnék megosztani veletek!
Ha van időtök nézzétek meg!
16 évig küzdött saját gyermekért a pár!!
Ria! Hirtelen azt hittem, hogy a te babádról video. Megnéztem. Jó vége lett, de én megkattannék a 16 évre az tuti.
Hogy vagy? Rosszullétek vannak, vagy semmi? Nem nagyon írtál erről? Dolgozol még?
Én ma voltam dokinál. Sajnos a vizelettenyésztés nem sikerült, érthetetlen számomra, hogy miért. Most vett kenetet a hüvelyemből. Szerdán derül ki, hogy milyen baktérium. Mindenesetre viszket a végbelem és a hüvelyem is. Nagyon remélem, hogy nem lesz baj ettől... Uh-t még nem csinált, mert négy hetes vagyok kb, lehet kicsit több. Azt mondja, még nem lát semmit. Két hét múlva megyek Uh-ra, és akkor remélem, hogy hallhatom már a pici szívverését. Amúgy jól vagyok. Néha kis hányinger, de semmi extra ezen kívül.
Ma próbáltam lepihenni, de egy hülye gyerek alattunk trombitálni kezdett, utána pedig a felettünk ölték egymást. Ebben a házban nem lehet nyugta az embernek. Utálom a panelt.
sziasztok, elutaztunk, és egyszer próbáltam is írni wifiről de elszállt az egész, aztán feladtam, most újra itthon... Elolvastam minden fejleményt! Dorka gratulálok! :) Hope, megnéztem a picit, nagyon kis tökéletes :) Ria, Bea, jó egészséget, akiknek pedig nem sikerült még, nagyon drukkolok, előbb utóbb jön a gólya, de ki kell élvezni a babamentes időszakot is, én azt mondom... (mondom ezt úgy, hogy szerintem két éve nem aludtam egy jót)
Nálam annyi van, hogy egy hete voltam dokinál, 8 mm petezsákot láttunk, még mást nem. Visszanéztem a kislányommal készült leleteket, és pontosan annyi idősen, pontosan ekkora petezsákot láttunk, hát nagyon remélem, hogy akkor ez a baba is rendben fog fejlődni. Sokszor rámjön a félelem a nemrég történt vetélés miatt... :( nemrég azt álmodtam, hogy szülök és vérzek, utána meg azt, hogy elmegy a baba, elég borzasztó álom volt mindkettő. Egyébként 20-án fog újra megnézni a doki, azt mondta, addig hagyjuk nőni. Hát nagyon kiváncsi vagyok, de mindenre fel vagyok készülve.
Hope, a sárgatest elégtelenségnek lehet más tünete is, vagy lehet tünetmentes is, pl. semmi barnázás? Valamiért ez motoszkál bennem, hogy mi van ha az van nekem, mivel elment az előző baba, de akkor se és most sincs semmi panaszom, nincs pecsételés, semmi... akkor sárgatest elégtelenség kizárva? Ha a dokimat kérdezem, csak legyintget, de valahogy mégse nyugodtam meg..
Judit
Judit!Ha nem lenne elég a progeszteron amit a sárgatest termel, 100% h barnáznál!Ez az egyetlen jele ennek!Szóval ha nincs barnázás, tuti, h nincs progeszteron hiányod!
Hope
Fú de jó, köszi, most megnyugtattál!:) Csak akkor tényleg nem fér a fejembe, hogy az előző baba ősszel miért nem fejlődött tovább pár hétnél, de akkor valószínűleg tényleg csak annyi, hogy "nem volt életképes"... Akkor viszont remélem, hogy másodszor nem fog megtörténni...talán kevesebb rá az esély, hogy megint megszívjam...
Viszont most már rámjött az émelygős korszak, tegnap is egész nap csak szédelegtem, meg hol megkívántam valamit, hol rosszul lettem. Másnál is van ilyen mostanában?
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!