Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Szisztok!
A reggeli hőm 36,6. Viszont hajnalban egyszer felébredtem és kimásztam wc-re. Szóval nem egészéjszakás alvás útán lett ennyi!
Egyébkét nem, nem barnázok...! És görcsölni sem görcsölök.
Dorka, őszintén szólva nem igazán szeretek róla beszélni.
A pici igen állampolgár lesz, azért is nem megyek haza, pedig a nyárra terveztem. Ez egy közkorház. Magánorvost itt megfizetni lehetetlen (legalábbis az "átlag" embernek). Ha nincs biztositás egy egy kivizsgálás több ezer dollárba kerülhet. Viszont én sem tudok a biztositókról túl sokat. Több mint 2 éve vagyok kint, eddig még nem volt szügségem csak fogorvosra. (az sem volt egy olcsó mulatság.) Egyébként ahány korház annyiféle biztositás.
A terhes nőknél,még ha nincs is biztositása áltban az első vizsgálatnál (van ahol az elsőnél sem) kell fizetni és aztán a baba miatt automatikusan bebiztositják a mamát a terhesség idejére! De csak a szülés utáni első vizsgálatig! Aztán a mama elvesziti ezt.
Rémtörténetek mindig vannak. Tény, hogy nem mindenkinek megy könnyen az efféle dolgok intézése (főleg azoknak akik nem zöldek, és van belőlük erre felé rengeteg). De mint ah otthon is, aki akar itt is megtud oldani mindent.
Egyébként én NEM szeretek itt élni!!
Hope, szoritok nektek!!! Tuti, hogy minden rendben lesz!
Köszi a képet. Tüneményes a csöppséged! :)
Majd irj, hogy mi volt a vizsgálaton.
Dorka!Riaa!Köszönöm a drukkokat, holnap mindenképp megírom, h mi volt!
Hope
Nem merek reménykedni, de tegnap kellett volna megjönnie, és még ma sincs semmi...
Szerintetek? Sikerülhetett?
Szandi
Sziasztok!
Nem tudom mitévö legyek el jött ez a bizonyos 27dike és semmi jele a mensinek, pedig máskor már elötte görcsölni szokott a hasam.
Vasárnapig várok és ha nem jön meg akkor tesztelek.
Hope veletek mi zujs?
Judit voltál már orvosnál?
Ria remélem veletek is minden oké lesz.
Dorka? Zoszi?
Szandi van e változás,te mikor tesztelsz?
Kismamiknak nyugodt babavárást kívánok.
Többieknek meg két csikos tesztet.
Vasárnap jelentkezem.
Gina voltam
sziasztok!minden oké volt az uhn :)
CRL 63mm, NT 1,2mm, BPD 21mm, orrcsont jól látható!Szal első körben teljesen jól vagyunk. Holnap kombinált teszt és ha az is jó talán megnyugodhatunk :)
Nálam még mindig semmi, de még nem merek tesztelni, várok pár napot, nem akarok csalódni...addig reménykedek, hogy ne jöjjön meg.
Szandi
Sziasztok!
Hopeee nagyon örülök, hogy minden rendben :))
Gina, Szandi kivánom, hogy 2 csikosat teszteljetek!!! :)
Majd irjatok, hogy mi lett.
A többieknek is megy a drukk!!! :)
Mi teljesen jól vagyunk! Nincs semmi panasz a kicsimre.
Nincsenek rosszullétek, hányinger semmi ilyesmi :)
A cicim nagyon érzékeny, elmondhatatlanul kivánós vagyok és állandóan aludnék ...! Alig várom már a 14.-ét, hogy többet tudjak a babócámról és végre láthassam!
Bárkinél bármi fejlemény van irjatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!