Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Oooh majd elfelejtettem, holnap töltjük a 8. hetet (a mensitől való számitás szerint) szal már csak "röpke" 4 hét és túl vagyunk a "veszélyes időszakon" :)
Remélem hamar elrepül! :)
Köszi Ria :)
Ez a négy hét már hamar elfog telni :)
Szandi
Sziasztok csajok!
Ti vagytok az első, akiknek elmondom ezt. Ma reggel pozitívat teszteltem. Teljesen össze vagyok zavarodva és kb. remegek az idegtől. Akartuk ezt a babát, de nem gondoltam volna álmomban sem, hogy elsőre összejön. Nagyon be vagyok szarva. A fiam 11,5 hós. Nagyon parás anyuka vagyok. Mindenen idegeskedek, nagyon féltem Őt. Ezenkívül van most egy fertőzésem is, nőgyógyászati. Nem tudom, hogy a korai terhesség plusz fertőzés, hogy fér meg egymással. Pénteken lesz meg a vizelettenyésztés eredménye, akkor hátha okosabbak leszünk. Ezenkívül mielőtt teherbe estem a fiammal, közvetlen előtte volt egy vetélésem, ami borzasztó emlék. MOst is bennem lesz végig a para. Egyelőre most örülni nem tudok. Tiszta ideg vagyok. Mondjatok nekem valami biztatót!
Gratulálok Neked! :)
Szerencsés vagy, főleg hogy elsőre sikerült.
Szerintem Ne idegeskedj, nem lesz semmi gond.
Megkérdezhetem, hogy hány nap késés után teszteltél?
Mert már nekem is késik pár napja, de ugy semmi tünetem, csak annyi hogy fájnak a melleim...
Szandi
Szia!
Igazából nem állt még be a ciklusom, mert egy menstruációm volt szülés után. Arra alapoztam, hogy szülés előtt hosszabb ciklusaim voltak, szóval nem 28 napra vártam. Utolsó menzeszem első napja január 26 volt. Ez a 34. nap. Általában kb. ilyen hosszúságú ciklusaim voltak +- 1-2 nap. Szerintem tesztelj már Szandi! Megy a drukk!
Értem.
Köszi :) még szerintem várok pár napot, és ha még mindig semmi, akkor tesztelek.
És valami tüneted volt Neked?
Szandi
25-én kellett volna megjönnie, nem nagyon szokott késni, általában előbb jön meg...:)
Nagyon örülnénk ha most sikerülne, mert ez már a 8. próbálkozós hónap volt
Szandi
Sziasztok!
Dorka csendben gratulálok, nyugodj meg minden rendben lesz.
Szandi te mikor tesztelsz?
Nekem mensi elött mindig görcseim voltak, ingerült voltam és feszültek a melleim.
Tegnap volt a nem várt napja és szerencsére még nem jött meg, ingerültnek inderült vagyok,meg a melleim is fájnak meg óránként kell wcre mennem.
Ha semmi változás nem lesz és kibirom vasárnapig akkor tesztelek.
Szandi drukkolok!
Hope, Bea és Ria ti mikorra várjátok a babát?
Zosziról és Juditról tud valaki valamit?
Gina
Köszi Gina, én is drukkolok neked!
Még várok pár napot, és ha nem jön meg tesztelek :)
Szandi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!