Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/564 anonim ***** válasza:

Gina!

Szívből kívánok pozitív tesztet, de az előtej az szerintem nem jó jel. Most még beágyazódás lehet kb. aminek nem velejárója az előtej képződés. Inkább ez magas prolaktin szintre utalhat...

2013. febr. 20. 15:04
 302/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a Gratulációkat. Lassan kezdem elhinni, hogy tényleg igaz, a kisbabócám küldi a jeleket egyfolytában mióta pozitiv a teszt!! :)

Csajok, akik még várok a zebrás tesztre... tudom, hogy ezt a legrosszabb hallani... de tényleg ne stresszeljetek!!!

Nagyon nehéz, én s hittem el és nem tudtam hogy "adjam" fel hisz nagyon szerettem volna. De amikor mindenki azt mondta, hogy több mint valószinű nem volt pém és valami bajom van... egyszerű feladtam... nem törődtem semmivel és lám... megvan az eredmény!!! :) Hihetetlen!

Kivánom nektek, hogy mihamarabb átéljétek amint nem rég én!!

Puszi nektek! És a Kismama társaimnak is!!!

2013. febr. 20. 15:54
 303/564 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En nem adok becenevet, mert nagyon nem erint a tema, csak veletlen talaltam ratok es elkezdtem olvasni az esemenyeket. Lassan izgisebbek vagytok, mint az Igy jartam anyatokkal. :D Ria, megkerhetlek, hogy felteszed ujra a kepet? Nekem (mar) nem nyitja meg, de januar ota drukkolok neked, es most pont kimaradok az oromodbol.
2013. febr. 20. 22:30
 304/564 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló, nekem még mindig megnyitja a Ria tesztjeinek a képét....:)

Mimi, mi az az IR? (A pcos-ról már hallottam) mielőbbi gyógyulást! Nekem van olyan ismerősöm akinek az arven torna és a makrobiotikus étrend segített.

Gina te meddig szoptattad a gyerkőcöt? Nem lehet, hogy még a rendes tejből maradt?

Ria voltál már dokinál?

Nálunk annyi van, hogy 2-3 naponta csinálok tesztet, már előbb jön ki a teszt csík (és nagyon erős) mint a kontroll csík, hétvégén megnéz az orvos megint, drukkoljatok, remélem már látni fogunk valamit :)

Judit

2013. febr. 21. 15:48
 305/564 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miert, nekem a gepem nem akarta, de most megneztem oket maserol, es innen megnyitotta. Gratulalok! :)
2013. febr. 21. 16:22
 306/564 anonim ***** válasza:
100%
én is nagyon szeretnék :)
2013. febr. 22. 20:49
 307/564 anonim ***** válasza:

Az IR: inzulinrezisztencia, a cukorbetegség előszobájának hívom. Sok nőnek van, nem is tudnak róla. Ehhez gyakran társul a PCOS, policisztás ovárium szindróma, ami miatt vagy egyáltalán nincs az embernek peteérése, vagy a tüsző érik, de nem "szakad ki", ezért kis cisztává alakul a petefészekben. Nekem szerencsére nincsenek ciszták a petefészkemben, de valószínűleg eddig peteérésem sem volt. Most adtak az inzulinrezisztenciára gyógyszert (metformin), mert ha azt kezelik, a PCOS is rendeződik (a PCOS-ről, okairól még keveset tudnak a dokik, az egyik az IR). Ezért most reménykedünk :)

Mimi

2013. febr. 23. 13:23
 308/564 anonim ***** válasza:

Ria!!

Hatalmas gratuláció!! :))

Nagyon örülök hogy sikerült Neked, Boldog babavárást!

Szandi

2013. febr. 24. 07:15
 309/564 anonim ***** válasza:

Ria!

Írj, hogy mi van veled! Érted izgulunk! Volt már UH? Hallottad a kicsi szívét? Olyan izgi!

2013. febr. 24. 07:21
 310/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok.

Koszonom a gratulaciokat.

Sajnos egyenlore csak az izgulas maradt.

Leghamarabb marcius 14re tudtak idopontot adni... :( ugyhogy csak akkor tudok majd tobbet.... addigra mar 10 hetes leszek. Igy jar az aki metropolisban lakik.. ! :/ ha megis betudnak szotitani majd hivnak. Egyenlore ennyi.

Ti hogy vagytok csajszik?

2013. febr. 24. 14:22
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!