Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Judit!Mi is voltunk együtt 6 hét után egyszer védekezés nélkül, bár csak épphogy, de én utána annyira beparáztam h lese tudom írni :D Szal nálunk is benne volt a pakliba, csak nem jött össze :) De utána végig védekeztünk :D De szerintem nálatok is minden rendben lesz, hisz egyszer megjött a mensid előtte!Szal én drukkolok!
Hope
Drukkolok a Dorkának, Ginának, és mindenkinek aki nem írt mostanában, hogy hamarosan sikerüljön a baba, és akinek meg már pocakban van a 2013-as baba azoknak nagyon jó egészséget és sok pihit kivánok :)
Judit
Sziasztok!
Újra itt vagyok.
Tegnap a dr Trimmerman Gábor nögyógyász oldalán kitöltöttem a fogantatási kalkulátort és ott az utolsó 3 mensi elsö napját kéri és a számolás alapján 10dikét irja lehetséges fogantatásnak 13dikát meg peteérésnek.
Mi mind két alkalomkor akkor voltunk együtt a férjemmel.
Én is és a férjem is nagyon kiváncsiak vagyunk,de nem akarom el kapkodni sem.
Az elsö babánknál ott természetes volt,hogy nem jött meg és csináltam a tesztet.
De most 27dike körülre nem várom, szerintetek várjak addig a tesztel vagy mit csináljak?
Ti mennyi idö múlva teszteltetek?
Elöre is köszi a válaszokat!
Gina Voltam
A dátumokat februárra értetted? Ha igen, akkor szerintem még bőven várj a teszttel.
Nálam úgy szokott lenni, hogy csak akkor tesztelek ha késik már pár napja. Az első babánál 5 napja késett már mikor teszteltem, a második nem sikerült terhességnél már 6 napja késett, most meg ami pár napja derült ki ott meg 2-3 napja késett már. Nyáron pl. amikor már nagyon akartuk hogy sikerüljön, volt hogy már a nemvárt napján csináltam tesztet, vagy 1 nap késésnél, erre másnap megjött sokszor :/ és csak feleslegesen idegesítettem magam a teszttel. Legalábbis én nagyrészt így szoktam hozzáállni, hogy inkább elterelem a gondolataimat és próbálok nem bizakodni, de azért a nemvárt napja körül már reménykedek hogy nem jön meg, amikor már több napja késik, akkor már nagy örömmel megyek tesztet venni a DM-be, ha ekkor negatív, akkor legalább biztos vagyok benne...ha pozitív akkor meg örülök (eddig 3 ilyen volt ugye). Drukkolok nektek!
Judit
Gina!Én hőmérőztem, így tudtam mikor van pém, így én onnantól számolva a 9. napon teszteltem halovány, de egyértelmű pozit, tehát, nemvárt előtt 5 nappal!:) Bár nekem muszáj is volt minél előbb megtudnom, mert onnantól már szedtem a progeszteron pótlást. Onnantól 2 naponta teszteltem és szépen erősödött :) Eddig mind3om terhességem ilyen hamar kimutatta, hja és x-epil tesztet használok mindig!Én pár nap múlva próbálnék egy tesztet, de csak ha tudod, h mikor volt péd!
Hope
Sziasztok!
Judit és Hope köszönöm a válaszaitokat.
Igen februárra értettem az idöpontokat.
Tudom nagyon tul reagálom az egészet, ezért most takarékra tettem magam és ki várom a feb 27dikét,mert addigra nem várom és majd akkor tesztelek.
Tudom ,hogy mikor volt peteérésem és akkor is voltunk eggyütt, reménykedem csak félek a csalodástól.
Gina
Csajooooooooooook!!!!
Nem hiszek a szememneeeeek!!!
Ez a mai napom eredményeeeeeeeee!
Sirok.... nem tudom felfogni!!!!
Ria kismama gratulálok! Ezek nagyon szép tesztek! :)) Hát nem is kellett már olyan sokáig várni azt a csodát!
Neked mikor jött meg utoljára, hanyadik nap készültek ezek a kincsek?
Még egyszer nagy gratuláció! :)
Judit
Gina, neked is drukkolok! :)
Judit
Január 3.-án volt meg utoljára. De mivel az utolsó mensim 41 napos volt nem foglalkoztam azzal, hogy késik!
Főleg azért mert a görbém alapján nem volt pém, ugy hogy abba hagytam a hőmérőzést, teázást mindent!
És ezek a csodák ma készültek. Mind a 3... mert nem hittem a szememnek!!!
Úgy örülööööööööööööööööök :) Köszönöm a gratulációt! Remélem minden rendben lesz! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!