Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
tegnap előtti reggeli hő: 36.9, tegnapi:37, mai:36.9
ettől lentebb nem megy úgy tűnik.A hasam szurkál,a mellem fáj,teljesen étvágytalan vagyok (ma pl 2szendvicset ettem,meg egy nagyon kis szeret pizzát) és folyton aludnék :)
Anna
ja és egy hét múlva tesztelek.Akkor jön haza a párom.Nem akarom tudni úgy,hogy nincs itt se, ha jó hír,sem pedig ha rossz :)
Anna
Szia Bea,
Nem szeretnék rágörcsölősnek tűnni, mert most tök nyugis vagyok, de már harmadik napja úgy érzem, mintha fel lennék fázva, szurkál a hasam alja és ilyen mindjárt megjön érzésem van..ms este vacsi óta émelygek...persze mondogatom, hogy biztos nem jött össze, mert nagy hülyét csinálnék magamból, de ma eszembe jutott, amiket Te írtál...hasonló tünetekről..de nem találtam meg, amit korábban írtál. Neked mikor kezdett ilyen fura lenni? Te is hasonlót éreztél? Nekem most 5-6 nap múlva lenne menzim. De nem fáj a mellem..., sőt inkább ez a fura, mert mindig fájni szokott ilyenkor már. Köszi
Zoszi
Szandi, ne kenődj el. Mi már kb. egy éve próbálkoztunk, de kiderült, hogy nem is lehetett volna babó, mert a TSH-m nagyon magas volt még gyógyszer mellett is..voltál már dokinál, a hormonokat szerintem érdemes megnézetni. Nekem először december közepén volt jó eredményem, elsőre nem jött össze, az nagy csalódás volt, de most már úgy vagyok vele, hogy majd nemsokára jön és kész :) Viszont hidd el, az aki szeretne és nem védekezik és nem gondolkozik minden nap azon mielőtt megjön, hogy hátha... :))) az kamuzik :) szerintem ez normális, az a rágörcsölés, amikor már csak ez határozza meg a napjaid...szóval fel a fejjel.
Zoszi
Ui: várom Bea válaszááááááát :)
Sziasztok Lányok!!
Nagyon eltűnt mostanság mindenki :(
Hogy vagytok? Miujság?
Nálam nincs fejlemény egyenlőre! Mensim még sehol, de tesztelni sem merek... Minek hisz úgy sem volt Pém.
Lehet megint kitolódik 41 napra :S:SSS
Remélem mindenki jól van!
Puszi nektek! Riaaaa
Sziasztok! Csatlakoznék, mi is szeretnénk kisbabát 2013-ban. Már 2012-ben szerettünk volna, csak nem úgy alakult... Már van egy lassan 2 éves kislányunk, vele 6 hónap próbálkozás után sikerült teherbe esnem. Aztán tavaly belefogtunk a kistesó projektbe, és szintén 6 hónap próbálkozás után lettem terhes, de sajnos elvetéltem, a 9. heti uh-n még nem volt szívhang, habár a terhesség jó helyen tapadt, szabályos petezsák, szikhólyag, stb, az embrió elhalt. A missed ab műtét óta 8 hét telt el, elvileg 3 hónapot kellene ilyenkor várni, tehát elvileg csak márciusban próbálkozhatnánk újra. Addig próbálok nem stresszelni, vitamint szedek. Teákat nem iszom, peteérésemet minden hónapban érzem, mert olyankor fáj, és a méhnyákból is látom, hogy akkor van. Az első terhességem előtt én is hőmérőztem, cickafark-palástfű teáztam, barátcserjét is szedtem, szerintem ezek mind nagyon hasznosak. Lehet, hogy a teákat majd most is el fogom kezdeni.
Mindenkinek nagyon drukkolok, és írni fogok én is ismét hamarosan.
Judit
Zoszi bocsi itt vagyok...
Nekem is ilyesmi tünetem volt meg tényleg nem lehet leírni, egyfolytában az az érzés h megfog jönni, mármint az volt, enyhén görcsölt a hasam néha és fel voltam puffadva.1-én írtad h 5-6 nap megvárod? vagy előtte teszt? Nagyon szurkolok:)
Én ma voltam a védőnőnél, megkaptam a kiskönyvem, lassan 8hetes leszek. Jövőhéttől beindulnak a vizsgálatok és még bő 4 hétig kicsi izgulás, h legyen már 12. hét:))
Bea
Hope mi van veled?
Ria! Nem nagyon tudok sok okosságot mondani! INkább nem is mondok csak szorítok neked!
Sziasztok!
Tegnap jöttem ki a kórházból, sajnos csütörtökön elkezdtem vérezni, így bent fogtak. Mostmár minden oké velünk, a 12. hétig feküdnöm kell szigorúan. Csütörtökön és vasárnap is volt UH a pici szépen nő, már több mint 2cmesek vagyunk :) Holnap lépünk a 9. hétbe, hétfőn újabb UH, aztán majd csak a 12. héten megyünk a genetikai uhra plusz down szűrésre. Egyenlőre ennyi történt velünk!
Hope
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!