Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok!
Én csak most találtalak titeket :) Sajnos nem volt időm minden egyes oldalt elolvasni (még! :)), van valaki aki 2-ára nem várja?
Soksok pozitív tesztet!
Mimi
Barbybeyby: Sziasztok csajok, kicsit fura a ma a napom, ma egy éve vesztettem el a kisbabámat. De próbálok pozitívan gondolkodni, [link]
Ilyen ma a görbém, aztmondták hogy ez trifázisos görbe, hát nem tudom, az émelygésem makacsul ragazkodik hozzám és a falási kényszerem is, de még van pár nap hétvégéig. De bizakodom nagyon. Szerintetek?
Sziasztok!
Mai helyzetjelentés: voltam ismét uhn, a baba már 1cm! :) petezsék 32mm, szabályos szívműködés :) Megkaptam a védőnőhöz is a papírt, így hétfőn oda is mehetek! Ja és megjöttek a genetikai vérvétel eredményei és szerencsére ott nem találtak gondot :) Már csak az immunologiát várjuk!Kaptam megint képet, és képzeljétek a petezsák alakja egy az egyben olyan mint az előző babánál!Ez üzenetnek veszem a kis bogyónktól, h újra ő jött el hozzánk!(lehet hülyén hangzik de hiszek benne, h újra ő akar megszületni)
Barbybeyby: nekünk áprilisba lesz az évfordulónk, akkor született volna meg az előző babánk :( Nehéz lesz nekem is átvészelnem a dolgot, de ki kell bírni!
Ma jelentkezett egy kis barnázásom. Én sajnos most elég kizártnak tartom a babát,de ki tudja :)
Anna
Hope:) én elhiszem, szerintem nem hülyeség...és hányadik évfordulótok lesz? Nekünk az első, júniusban. Mármint házassági első, viszont amúgy a 7.éve leszünk együtt már :)))Én is már alig várom az UH-t de már lassan itt van:))
Anna az esély megvan, amíg rendesen meg nem jön...
puszi csajok
Bea
Hát, én nem házassági évfordulóról beszéltem sajnos :( Hanem a babánk elvesztésének az "évfordulójáról", ez sem igazán forduló, csak akkor született volna meg!
Hope
Kedves Hope:) Szerintem ezt ne tartsd ekkora számon, csak rányomja a béllyegét a mostani terhességedre, persze eszedbe juthat, de ennyire méllyen ne!!! Gondolom, h nagyon rossz, de most minden oké lesz! Addigra már szép nagy lesz a mostani babád:)
Bea
:) Aranyos vagy, de a mostani terhességemre nem nyomja rá a bélyeget :)!Ez a mostani teljesen más mint az előző, de olyat semmiképp sem teszek, h elfelejtsem, v ne gondoljak rá, mert az felemészti az embert!Persze, neked ezt nem tudom elmagyarázni, mert ezt csak azok értik meg, akik már vesztettek el babát!Én már két baba elvesztésén túl vagyok, és nem hiszem, h bármelyiket is elfogom felejteni, mikor megszületne gyertyát gyújtunk érte, mert mi így emlékezünk rá!De ez nem azt jelenti, h magamba zuhanok! :) 10 hétig a szívem alatt hordtam, hallottam a szívverését, láttam a monitoron, hidd el ez nem úgy megy sajnos, h fogom és kitörlöm az életemből!
(és bocsi, ha megbántottalak ezzel a kommenttel (nem állt szándékomban), de erre az egyre nagyon érzékeny vagyok, mikor azt mondják, felejtsem el a történteket, csak azért, mert már van másik baba)
Hope
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!