Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Csatlakozom. Mi már két éve várjuk a babót, sikertelenül. Voltunk már sokféle vizsgálaton, ettünk-ittunk már sok mindent ennek érdekében, egyenlőre hiába. Így most picit úgy döntöttem, hogy ez az utolsó hónap amikor nem várom és izgulok, januártól pedig lesz ami lesz, másnak szentelem a mindennapjaimat. Természetesen ha jön,repesni fogok az örömtől és imádni fogom,de most egy picit elég a kéthetente laborból, dokiból és újabb bogyókból.
Bocsi, ha kicsit lehangoló voltam, de nálunk most ez a helyzet.
De nagyon szorítok mindenkinek!
Tira
Sziasztok! Én is csatlakoznék. Nálunk az első próbálkozásból baba lett,de sajnos elvetéltem:( Majd január elején kell mennem egy kivizsgálásra és ha minden ok,akkor jöhet a következő próbálkozás. Nagyon boldogok voltunk,h igy elsőre összejött,pont az miatt,h igazából annyira nem is foglalkoztunk a dologgal,megbesz.h most már tovább nem vigyázunk és majd amikor összejön,álmomban sem gondoltam,h elsőre sikerülni fog,aztán eléggé elszomorodtunk,de nem adjuk fel,ennek igy kellett lenni vmiért,de majd össze fog jönni.
Én is Kellemes Ünnepeket kivánok mindenkinek és gyermekáldást is:)
Menda voltam.
Én is csatlakoznék.
Nekünk ez a hatodik próbálkozós hónap, örülnék ha egy két csíkos teszt lenne az Újévi ajándék.
Mi általában netes kalkulátor szerint csináljuk, remélem bejön :)
Az első baba lenne nálunk, remélem nem várat már sokat magára.
Mindenkinek sok sikert!!!
Csatlakozom, bár remélem ez a hónapunk sikeres lesz :) A mi történetünk: első babánk második hónapban összejött, bár halovány volt a teszt végig, sajnos elment..!Második babánk rá két hónapra jött, 10ig hétig maradt velünk, missed ab lett a vége, nem dobogott a szíve már. :( 3 hó szünet után most próbálkozunk újra. E-vitamint, C-vitamint szedünk mindketten plusz folsavat. Voltunk kivizsgálásokon, sehol semmi bajt nem találtak!Talán, a következő baba már velünk marad..reménykedünk!Nem adjuk fel!
Hope voltam!
Nekünk már van két gyerekünk, és elég hamar össze is jöttek. Most volt az első próbálkozás a harmadik gyerkőcre, de sajnos nem sikerült. Eléggé megviselt, mert szinte biztosra vettem, hogy kétcsíkos lesz a tesztem...
Tudom-tudom, első hónap, de mégis csalódott vagyok. Újabb egy hónap várakozás!
Én is szedem a terhesvitamint, cickafark-palástfű teázom. Most vettem a férjemnek ginseng kapszulát, mert az első gyereknél is lehet, hogy az segített.
Sok sikert Nektek is!
Grant
Sziasztok!
Üdvözlök Mindenkit! És Sok Sikert Kivánok!!
Fre!
Mióta próbálkoztok a kistesóval? Az első csemete könnyen összejött?
Tira!
Nem voltál lehangoló! Egyszer mindenki belefárad a várakozásba és legtöbbször ezután a bizonyos "feladom" után járnak sikerrel!!! Remélem nálad is igy lesz!! :)
Menda!
Sajnálom ami történt! De ne csüggedj!!! És ahogy mondod mindennek oka van...! Már nincs messze január!! Szedsz, vagy iszol valami gyógybigyót???
Szandi!
Szoritok, hogy 2 csikos legyen a teszted!!! Mindenképp irj majd, hogy mi lett!! Mikor tesztelsz majd??
Ági!
Milyen teákat ittál? Dokinál voltál már?
Ne csüggedj 2013 a Mi évünk lesz!!! ;)
Hope!
Nagyon sajnálom a 2 kicsit!!! Nem is tudom én, hogy birnám ezt...:/ De fel a fejjel és csak pozitivan!!!
Grant!
Ne csüggedj! Biztos vagyok benne, hogy csak huncutkodik kicsit a 3. babó!!! Ha kettő már hamar összejött rá sem kell sokat várnotok!!! :)
Papajácsja!
Elég "bizatatóan" hangzik amit leirtál!! Reméljük tényleg baba van a dologban!! Irj majd, hogy hány csikos lett a teszted!!! :)
Remélem senkit sem hagytam ki!!!
Irnátok még esetleg kort és, hogy mikorra nem várjátok???
Mégegyszer sok sikert mindenkinek és pozitiv teszteket!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!