Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/564 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de én nem látok ezen semmit. Ha 24-én kellett volna megjönnie, akkor azért "erősebb" halványnak kellene lennie. De ha nem jött meg, akkor még van remény, nem biztos, hogy középidőben fogant. Nagyon drukkolok és várom a híreket!

Dorka

2012. dec. 28. 06:59
 62/564 anonim ***** válasza:
68%

Szia Ria!Nekem az előző terhességemnél így változtak a tesztek (xepil tesztek csak ebben az egyben bízok meg)!Az első a 9ik dpon készült, és két naponta teszteltem, a legutolsó már 6 hetesen csináltam!Felülről a harmadik készült a nemvárt napján, szóval nekem még ott is halovány volt!Nekünk ez a baba a 12ik ciklusnapon fogant!Szóval nem félidőben!Szerintem nálatok sincs veszve még semmi, én látom a csíkot ezen is!Ha ez megnyugtat ma reggel ugyanolyan halvány lett a tesztem mint tegnap, sőt lehet haloványabb is!Szóval megy a drukk mindkettőnknek!Kitartást és bízz a pocaklakódban!

Hope

2012. dec. 28. 08:50
 63/564 anonim ***** válasza:
100%

na a kép meg lemaradt!

[link]

Hope

2012. dec. 28. 08:51
 64/564 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, mi egy éve próbálkozunk. Voltam dokinál. A párom január elején megy majd. Eddig minden rendben van. Szerintünk a pajzsmirigy problémám lehetett a gond, ugyanis csak most két hete lett végre jó az eredményem, tehát 2,0 alatt (alulműködés). Eleinte nagyon vártam és folyton észleltem a tüneteket. Most már nem lepődök meg, ha megjön és nem kenődök el. Vannak mélyebb pontok, mert remélem, hogy nem kell hét évig várni...ugyanis 33 éves elmúltam. Jó lenne egy visszajelzés, hogy hány évesek vagytok és hogy ez mennyire számít..Nekünk az első babánk lenne :) Én néhány hónapig szedtem Elevitet, de meghíztam tőle, viszont mikor abbahagytam, akkor tiszta pattanás lettem. Most csak folsavat szedek. Pont Karácsonykor voltam középidős :) most egy picit jobban reménykedünk :)
2012. dec. 28. 10:51
 65/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Hope meglatjuk... Remenykedek. De megprobalom nem beleelni magam! Az a furcsa, hogy soha nem volt meg ilyen tesztem az elott. Mindig egyertelmu negativ. Ebben a honapban meg mar a 2.

Szoritok neked nagyon. 2 nap mulva tesztelek majd. Ha baba van akkor mar azert csak latszik rendesen!

Kedves utolso!

Drukkolunk neked is! Es kivanok mielobbi gyermek aldast!

En 21 eves vagyok a parom 24 es az elso babocankra varunk!

Kerlek talalj ki egy becenevet magadnak, hogy ne "utolsonak" kellhen hivnunk! Sok sikert!

Udv. Riaaaa

2012. dec. 28. 13:36
 66/564 anonim ***** válasza:
100%

Bea

Nah csajok megvolt mind a két nap az ovu teszt...tegnap volt pozitív ma már halvány, úgyhogy tegnap ma akció:)) Reméljük bevált és siker lesz jan. 9-11között nemvárom:)

2012. dec. 28. 19:44
 67/564 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nagyon várom, hogy mi lett az eredmény. Azt mondtad 30-án csinálod a következő tesztet! Várom az eredményt és nagyon szurkolok!

Dorka

2012. dec. 30. 06:50
 68/564 anonim ***** válasza:
90%

Sziasztok,

Utolsó alias Zoszi :) Sajnos a többiek nem írják, hogy hány évesek. Ti meg nagyon fiatalok vagytok :)

Köszönöm a kedves szavakat :))

2012. dec. 30. 21:55
 69/564 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, én is nagyon drukkolok a 30-i teszt miatt :)

És még egy-két hülye kérdés. Ha nem közvetlenül akció után, hanem bármelyik másik este kádban fürdök és nem zuhanyozok, az csökkenti az esélyt? Eddig ezzel nem törődtem, de most ezt mondta az egyik barátnőm. Néha meg jól esik fürdeni is...főleg télen :) Egy neocitrán, ha úgy érzem, hogy meghűltem, az már befolyásolhatja? Egyébként én is január 9-11 nem várom :)

Zoszi voltam :)

2012. dec. 30. 22:00
 70/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok.

Köszönöm a drukkokat. A tesztem sajnos negativ. :(

De mensi még mindig sehol...! Nem értem ezt, ha nincs baba legalább jönne már meg -.- elég idegtépő!!!

Kedves Zoszi.

Én úgy tudom, hogy a férfiaknak ártalmas az ülőfürdő. Mert a meleg (forró) fürdőben való relaxálás közben a speriumok életképtelenné válnak.

Egy noeocitrán szerintem semmit sem befolyásol!! :)

Ja és a 2. és 3. oldalon irták párán, hogy hány évesek! Olvasd vissza, ha van kedved!

Várom a fejleményeket csajok!

Üdv mindenkinek!!

Riaaa

2012. dec. 31. 02:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!