Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/564 anonim ***** válasza:
100%

Barbybeyby:

[link]

ilyen idáig a görbém, remélem fenn marad, és tényleg valóra válik az álmom

2012. dec. 22. 12:50
 32/564 anonim ***** válasza:
100%
Én a cickafarkot iszom peteérésig aztán peteéréstől palástfű, de ezt csak addig még rendesen be nem áll...tehát nem tervezem sok ideig. Amúgy csajok túl vagyok az első ovu teszten,amin látszik már nagyon halványan a második csík, úgyhogy szerintem kb. 2 nap és peteérés lesz:)és indul az akcó:) Milyen szép is lenne 24-én vagy 25én foganna meg a mi kis babócánk:)
2012. dec. 22. 18:09
 33/564 anonim ***** válasza:
100%
Előbb lemaradt bocsi Bea voltam:)
2012. dec. 22. 18:09
 34/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, csatlakoznék én is ha nem baj. :-)

Nagyon drukkolok minden leendő kismamának, hogy sikerüljön a kisbaba, és 2013 a kisbabáink éve legyen. Mi még most kezdtünk el próbálkozni, és nem tudom mire számíthatok, de ha egyből sikerülne, ami nagyon nagy csoda lenne, akkor én lennék a legboldogabb a világon. Január 3-5-re nem várom, és nagyon reménykedek. :-) Én 28 éves vagyok, párom 33. Első baba lenne. A becenevem: Manó

2012. dec. 22. 21:11
 35/564 anonim ***** válasza:
100%

Bea

Megvolt a második ovu teszt egyre erősödő 2. csíkkal(de azért még halványam mint a kontroll csík) szerintem 25én v. 26án várható a peteérés ahogy a netes kalkulátor szerint is számolom. Amúgy én 9-re nem várom januárban...

2012. dec. 23. 17:38
 36/564 anonim ***** válasza:
100%

Barbybeyby:

Szerintetek lehet beágyazódás jele ha ma szúrkál a hasam?

2012. dec. 23. 17:51
 37/564 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de attól függ,h peteérés után hány nappal vagy, min. 10 napnak már el kellett akkor telni peteérés (ovu) óta...Boldog karácsonyt mindenkinek és persze sikeres babafoganást:))
2012. dec. 24. 12:13
 38/564 anonim ***** válasza:
100%
uccsó Bea voltam:)
2012. dec. 24. 12:14
 39/564 anonim ***** válasza:
100%
Barbybeyby ma vagyok a 8-9. napon pé óta.
2012. dec. 24. 12:59
 40/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok lanyok.

Bocsi, hogy nem jelentkeztem a hetvegen. Rengetek tenni valo volt. Dolgoztam... Karacsonyi nagy bevasarlas, takaritas ilyesmi.

Ma hajnali 4kor felebredtem es gondoltam csinalok egy tesztet. Reggelre 2 csikos lett... De nem merek orulni mert ugye idon tuli.. Nem tudom... Lehet, hogy csak szellem csik... Felek. :(

2012. dec. 24. 14:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!