Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok, csatlakoznék én is ha nem baj. :-)
Nagyon drukkolok minden leendő kismamának, hogy sikerüljön a kisbaba, és 2013 a kisbabáink éve legyen. Mi még most kezdtünk el próbálkozni, és nem tudom mire számíthatok, de ha egyből sikerülne, ami nagyon nagy csoda lenne, akkor én lennék a legboldogabb a világon. Január 3-5-re nem várom, és nagyon reménykedek. :-) Én 28 éves vagyok, párom 33. Első baba lenne. A becenevem: Manó
Bea
Megvolt a második ovu teszt egyre erősödő 2. csíkkal(de azért még halványam mint a kontroll csík) szerintem 25én v. 26án várható a peteérés ahogy a netes kalkulátor szerint is számolom. Amúgy én 9-re nem várom januárban...
Barbybeyby:
Szerintetek lehet beágyazódás jele ha ma szúrkál a hasam?
Sziasztok lanyok.
Bocsi, hogy nem jelentkeztem a hetvegen. Rengetek tenni valo volt. Dolgoztam... Karacsonyi nagy bevasarlas, takaritas ilyesmi.
Ma hajnali 4kor felebredtem es gondoltam csinalok egy tesztet. Reggelre 2 csikos lett... De nem merek orulni mert ugye idon tuli.. Nem tudom... Lehet, hogy csak szellem csik... Felek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!