Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/564 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!"Babybumm" lesz a becenevem, mert remélem ez a jövő év, a 2013. valóban babybumm lesz Nálunk és Nálatok is, akik annyira szeretnétek!Mi még most kezdünk próbálkozni januártól, de a szívemben már sokkal régebb óta vágyakozok, de most jött / jön el a pillanat, hogy a tettek mezejére lépjünk...próbáltuk a feltételeket megteremteni, hogy a Mi kisbabánk, igazán jól érezze magát Velünk, Nálunk....nagyon várjuk. Folsavat, B-vitamint, C-vitamint és magnéziumot, néha vasat szedek és a férjemnek is ezt adom!Én 30, férjem 38 éves!Bárcsak jövőre már velünk lenne!Szorítok itt mindenkinek, és Boldog Karácsonyt!
2012. dec. 21. 20:11
 22/564 anonim ***** válasza:
100%

Bea vagyok én is csatlakozom:)

Mi a második próbálkozós hónapban vagyunk 2 nap és újabb próbálkozás. Én 23vagyok, párom 22. Nagyon szeretnénk a babát, első lenne... Én teázok a fogamzásgátló abbahagyása miatt beálljon minden ez a 3. fogamzásgátló mentes hónap, remélem majd most sikerül. 2 hónapja elevitet szedek, párom multivitamint és omega3at. Most teszt szerűen kipróbálom az ovulációs tesztet holnaptól kezdem el használni.

Bea

2012. dec. 21. 20:20
 23/564 anonim ***** válasza:
100%

Köszi.

Szerintem megvárom a nem várt napját, és ha semmi tesztelek :)

2012. dec. 21. 20:22
 24/564 anonim ***** válasza:
100%
20:20-es Szandi voltam.
2012. dec. 21. 20:23
 25/564 anonim válasza:
100%
Sziasztok!Csatlakoznék én is.14 hónap és 1 sikertelen inszemináció után, előreláthatólag dec.31-én egy újabbal próbálkozunk.Elméletileg minden rendben van nálunk, nekem van minimális hormonproblémám, amit egy ideje gyógyszerrel normalizáltak.Néha nagyon elkeseredett vagyok, főleg mikor körülöttem szinte mindenki babát vár( még az is, aki nem tervezte), néha pedig erőre kapok, és kész vagyok a harcra:) Sajna most így az ünnepek környékén inkább az elkeseredettség győz, de próbálom nem mutatni.Sok sikert Nektek!Drukkoljatok, hogy a következő inszem sikeres legyen! "SS" (28 év)
2012. dec. 21. 20:34
 26/564 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Dorka vagyok! Tök jó ennyi összetartó kismamának ill. leendő kismamák sorait olvasni. Én ugyan már egy kilenc hós kisfiú anyukája vagyok, de átérzem a várakozás nehéz napjait, perceit. Tudom milyen csalódás egy negatív teszt. Nekünk 7 hónap próbálkozásra sikerült az első baba, aki sajnos nem maradt meg. Én padlóra kerültem. Nagyon nehéz volt, de a következő hónapban, nem tervezettem terhes maradtam a kisfiammal, aki nagyon akart jönni, mert a nászutunkon összeszedtem egy kemény, hányásos, hasmenéses vírust, véreztem is, mégis megmaradt. Ő a legdrágább kincs a világon. Mi nem sokat akarunk várni a következő babával. gyakorlatilag felőlünk jöhetne is már, de ennek kevés az esélye, mert még nem menstruálok. Még szopik a babám. Nem védekezünk. Úgy gondoljuk, ha jönni akar, akkor jön majd. Nem szeretnénk, ha a gyermekünk testvér nélkül nőne fel. Nagyon drukkolok itt minden leendő anyukának, hogy minél előbb megélje a csodát!
2012. dec. 21. 20:38
 27/564 A kérdező kommentje:

Nahat Sziasztok lanyok!

Lena, Menda, Babybum, Bea, SS, es Dorka... Megy a drukk nektek is ezerrel!

Hope!

Szoritok, hogy 31.-en mar 2 csikos teszted legyen es ne kelljen januarba uh-ra jarnod a peteeres miatt!

Papajacsja!

Kivanom 27.-en mar a te kezedben is egy pozi teszt viritson! :)

Lena!

Bizom benne, hogy neked (is) a legeslegszebb ajandekot hozza majd a Jezuska! :) Mikor tesztelsz eloszor? Majd csak a nem vart napjan?

Menda!

Sajnalom, hogy nem maradt veletek a pici! :( A palastfu szerintem nem zavarja ossze a ciklusod! Altalaban a cickafarkra szoktak panaszkodni emiatt! Uh sztem nyugodtan ihatod!

Fre!

Remeljuk a 2. Baboval konnyebb dolgod lesz! A vilagvege tenyleg elmult uh most mar kapd el a parod, ha kell akar almaban is :)

Babybum!

Remelem mar az elso honapod sikeres lesz! :)

Bea!

Bizzunk benne, hogy az ovu teszt segit!

Egyebkent milyen teakat iszol?

Szandi!

Nincs mit :) Es te mikorra nem varod?

SS!

Aterzem amit irsz. Az egyik legjobb baranom nem reg jelentette be az "orom hirt"! Ugy hogy elotte 1 par hettel meg nekem mondta, hogy elsem tudja kepzelni mit kezdene egy gyerekkel. Raadasul fogamzasgatlot szedett (figyelmetlenul) es igy lett babas. Szegyen nem szegyen irigy voltam es merges nem tudtam szivbol orulni neki .. :/ De mara mar "megnyugodtam"! Nagyon szoritok, hogy sikeruljon a kovetkezo inszemed! :)

Dorka!

Minden leendo kismama neveben koszonom a biztatast!

Te vagy ra az elo pelda, hogy nagyon melyrol is egyenesbe lehet jonni. Es a kisfiad a pelda a kovetkezore: "Majd jon, ha jonni akar!" :)

Lanyok igy a vegere... Az egyik szemem sir, a masik nevet!

Szivbol orulok neki, hogy ennyien irtatok. Nem is gondoltam volna! Bizom benne, hogy kitartunk mindaddig amog elnem jon mindegyikunknek a kis csoda. Aztan majd a sikertorteneteinket oszthatjuk meg egymassal!

Kisse elszomorit, hogy ilyen sok leendo anyuka nem kapta meg.meg.a csodat ... Azokkal ellentetben akik nem is vartak megis megkaptak...!

Na de fel a fejjel csajok! Elobb utobb eljon a mi idonk is!

Megy a drukk mindenkinek! Amint fejlemeny van irjatok!

Jo ejt nektek! :)

Udv.:Riaaa

2012. dec. 21. 21:12
 28/564 anonim ***** válasza:
100%
SZiasztok Szandi vagyok nekünk már egy 2 éves kiscsaj a kistesot mi is 2013 tervezzük hát majd lesz ami lesz.A nagylágy elsöre összejött remélem a kistesó is ilyen hamar összejön.
2012. dec. 21. 21:13
 29/564 anonim ***** válasza:
100%

December 31, január 1-re nem várom...

De ez a hónapom nagyon furcsa..kb 3 napot volt meg, az is csak nagyon gyengén.. Azóta a melleimhez hozzá sem lehet érni, nagyon fájnak..

Nem tudom mitől lehet...

Szandi voltam :)

2012. dec. 22. 07:48
 30/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Heni vagyok mi a párommal már 2 éve szeretnénk babát sok mindent kipróbáltunk de eddig sikertelenül. a dokim aztmondta hogy rendbe van minden de hiába. már kezdem feladni depresszios lettem ez miatt, minden vágyam egy kisbaba... sok sikert mindenkinek és kellemes ünnepekket!!!!!!

2012. dec. 22. 11:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!