Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/564 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, Gratulálok halkan karásony után írmételd meg szerintem a tesztet, elvileg időn túl sem jöhet ki pozitív csak ha hcg van a szervezetben :):)
2012. dec. 24. 14:49
 42/564 A kérdező kommentje:

Koszonom... Bar en nem merek orulni ... Csak remenykedek. Tettem fel kerdrst keppel es a tobbiek ugy velik nem baba :(

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. dec. 24. 15:00
 43/564 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező azért még van remény szurkolok:) Mi jelenleg próbálkozási folyamatban vagyunk:)
2012. dec. 24. 21:07
 44/564 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező, na teszteltél már? Én megnéztem a másik kérdésedet, és szerintem az a teszt pozitív volt. :-)

Majd írj, hogy mi lett az eredmény. Manó

2012. dec. 25. 09:13
 45/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Teszteltem még tegnap du. is és ma reggel is mind a kettő nega... :( De mensi még mindig sehol... Nem tudom mivan ilyenkor... de majd kiderül! Amig meg nem jön addig van remény ... :)

Nálatok miujság? Hogy telnek az ünnepek?

Üdv mindenkinek: Riaaa

2012. dec. 25. 15:39
 46/564 anonim ***** válasza:
100%

Bea

Nekem megvolt a 4. ovu teszt holnapra írja a netes kalkulátor a peteérést...de a mai teszt eddig a legerősebb, de még halványabb mint a kontrollcsík, tehát még nincs peteérés...holnap már biztos pozitív lesz, remélem:) De észrevettem, h most már nem "görcsölünk rá" ahogy szokták mondani, egész nap nem is gondolunk rá, h vajon most sikerül e, 5óra körül megcsinálom az ovu tesztet és ennyi:)

2012. dec. 25. 17:33
 47/564 anonim ***** válasza:
100%
Barbybeyby: Én belázasodtam, vettem be egy rubophent remélem nem ártottam vele. Lehet baba mert ha kitörést csínálok jobb oldalt fáj/feszül/húzódik a pocakom. Mikor elment baba vele is ezt éreztem
2012. dec. 25. 18:03
 48/564 anonim ***** válasza:
Pedig halovány csík van azon a képen. Nagyon drukkolok!
2012. dec. 25. 20:37
 49/564 anonim ***** válasza:
75%

Sziasztok!Ma reggelre halovány pozit teszteltem :) Bár még nem élem bele magam még csak 9ik dpo halvány is, de múltkor is ilyen hamar kimutatta :) Talán, ő már velünk marad!

Üdv mindenkinek,

Hope

2012. dec. 27. 08:15
 50/564 anonim ***** válasza:
100%

Hope! Nagyon szorítok, hogy Veletek maradjon a babóca!

Kedves Kérdező! Mi a helyzet?

Nekem csak a jövőhéten lesz az ovum, még olyan sok idő...

Iszom a cickafark teát, a férjemmel elkezdtem szedetni a ginseng kapszulát, és agykontrollozok. Remélem ennyi elég lesz most!

Grant voltam

2012. dec. 27. 09:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!