Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Majd elfelejtettem! A mi történetünk!
Jelenleg 24.-ére nem várom!!! Szal még nagyon reménykedem!!! :) Egy pozitiv teszt lenne a legszebb ajándék!! Ha még sem sikerülne akkor már a 6. próbálkozós hónap elébe nézünk!
E hónap közepétől kezdtem el elevitet és premens tablettát szedni, és a cickafark/palást fű teát inni + hőmérőzni és Pg53-mal peteérést figyelni!
Szal most mindent beleadok! De mielőtt elkezdtem elhatároztam, hogy nem szeretném magam az őrületbe kergetni uh max 3 hónapig csinálom ezt a "kúrát"!
Bizom benne, hogy még addig sem kell... De ha ez sem segit akkor jön majd a "feladom" rész... bár nagyon remélem nem kerül rá sor!!!
További szép napot nektek!!!
Üdv.: Riaaa
Barbybebyként fogok írni, mi most álltunk rá a babára ebben a hónapban sikerült elcsípni a peteérést is.
december 31-jan1 re nem várom. 4 hónapja 30 naposak a ciklusaim.
Szeretnénk 9 hónap után már egy kisbabát
Szia Barbybaby!
Neked is megy a drukk! Hany evesek vagytok?
Remelem legalabb te a szerencsesebbek koze tartozol es sikeres lesz az elso honap. Irj majd, hogy mik a fejlemenyek!
Udv. Riaaa
Én 25 éves vagyok, párom 33. Első babánk lenne..vagyis már a harmadik, ha a két kis angyalkánkat is beleértjük..:(
Én amúgy szintén 31.-re nem várom, nagyon nagyon nem :) Ha nem sikerülne, akkor januártól a dokim folyamatosan figyelni fogja UHn a peteérést, és talán sikeresebbek leszünk, bár hőmérőzőm, szóval nagyjából mindig tudom, h mikor van pém :)
Mindenkinek drukkolok a zebra csíkokért,
Hope
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!