Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/564 A kérdező kommentje:

Majd elfelejtettem! A mi történetünk!

Jelenleg 24.-ére nem várom!!! Szal még nagyon reménykedem!!! :) Egy pozitiv teszt lenne a legszebb ajándék!! Ha még sem sikerülne akkor már a 6. próbálkozós hónap elébe nézünk!

E hónap közepétől kezdtem el elevitet és premens tablettát szedni, és a cickafark/palást fű teát inni + hőmérőzni és Pg53-mal peteérést figyelni!

Szal most mindent beleadok! De mielőtt elkezdtem elhatároztam, hogy nem szeretném magam az őrületbe kergetni uh max 3 hónapig csinálom ezt a "kúrát"!

Bizom benne, hogy még addig sem kell... De ha ez sem segit akkor jön majd a "feladom" rész... bár nagyon remélem nem kerül rá sor!!!

További szép napot nektek!!!

Üdv.: Riaaa

2012. dec. 21. 13:25
 12/564 A kérdező kommentje:
Hopsz lemaradt: Én 21 vagyok a párom 24!
2012. dec. 21. 13:25
 13/564 anonim ***** válasza:
100%

Barbybebyként fogok írni, mi most álltunk rá a babára ebben a hónapban sikerült elcsípni a peteérést is.

[link]

december 31-jan1 re nem várom. 4 hónapja 30 naposak a ciklusaim.

Szeretnénk 9 hónap után már egy kisbabát

2012. dec. 21. 13:58
 14/564 A kérdező kommentje:

Szia Barbybaby!

Neked is megy a drukk! Hany evesek vagytok?

Remelem legalabb te a szerencsesebbek koze tartozol es sikeres lesz az elso honap. Irj majd, hogy mik a fejlemenyek!

Udv. Riaaa

2012. dec. 21. 14:18
 15/564 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm Riaaa! Én 21 leszek februárban párom pedig 28 éves :)
2012. dec. 21. 14:22
 16/564 anonim ***** válasza:
68%

Én 25 éves vagyok, párom 33. Első babánk lenne..vagyis már a harmadik, ha a két kis angyalkánkat is beleértjük..:(

Én amúgy szintén 31.-re nem várom, nagyon nagyon nem :) Ha nem sikerülne, akkor januártól a dokim folyamatosan figyelni fogja UHn a peteérést, és talán sikeresebbek leszünk, bár hőmérőzőm, szóval nagyjából mindig tudom, h mikor van pém :)

Mindenkinek drukkolok a zebra csíkokért,

Hope

2012. dec. 21. 15:47
 17/564 Papajácsja ***** válasza:
100%
Én 21 vagyok a párom elmúlt 40. 3 éve vagyunk együtt. 27-28.-ára nem várjuk szerintem 27.-én már tesztelni fogok. és megírom mindenképp hogy hány csíkos! Én is várom mindenkitől hogy hogy sikerült a tesztelés aki mostanában tesztel :) Üdv mindenkinek
2012. dec. 21. 16:04
 18/564 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Léna vagyok,25 éves,párom 29. Fél éve próbálkozunk,most 24.-ére nem várom. Első baba lenne. Egyelőre annyit érzek,hogy érzékenyek a melleim,semmi mást,még menzis tüneteim sincsenek. Nagyon bizom a Jézuskában!!:)
2012. dec. 21. 16:11
 19/564 anonim ***** válasza:
100%
Menda vagyok: Szedek magnéziumot és terhes vitamint,hormonokkal próbáltuk megmenteni a babócát,de sajnos nem tudott vmiért velünk maradni,azokkal le kellett állnom,de az előbbieket tovább szedem. Ma is voltam uh-n,teljesen kiürült minden,aminek kellett. A dokim szabin van,hozzá majd januárban megyek,azt mondta,ha minden ok lesz,akkor akár próbálkozhatunk is újra,csak még nem tudom,h igy ilyen rövid idő után majd belevágunk e rögtön v várunk még 1-2 hónapot,majd meglátom mit mond a doki. Nekem a ciklusaim rendszeres 28 naposak voltak,ezért cs a palástfű teán gondolkodok,de ugye azt pé után kell inni és most még nem tudom,h majd h is lesz ez,remélem ez nem zavarja össze a dolgokat és minden megy tovább rendesen,vmilyen szinten nyugtató ez,h legalább tudjuk,h teherbe eshetek.
2012. dec. 21. 17:15
 20/564 anonim ***** válasza:
100%
Fre: Igazabol nem vedekezunk mostmar ugy szeptember ota de a ferjem olyan sokat dolgozik, hogy alig van itthon...szoval a heten mondtam neki, elmult a vilagvege, minden masodik nap ha beledoglunk is....hahaha! Nagyon felek, telen terhesnek lenni. Se a cipo se semmi nem jon ram. Kisfiam oktober vegen szuletett. A crocs papucsom lyukain keresztul is kidagadt a labam...hatalmas voltam az elsovel.
2012. dec. 21. 18:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!