Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
 561/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok lanyok!

Eloszor is szeretnek gratulalni a babakhoz!

Gina! Szivbol gratulalok a kicsi Erikhez, gyonyoru pici fiu!! :)

Bea! A te pici fiad is nagyon tunderi, gyonyoru szemei vannak :)

Hope! Hanna igazan bubajos kiscsaj... jo kis meny jelolt :)

Lanyok! Elmodhatatlanul boldog vagyok! Almomban sem gondoltam volna amikor kiirtam a kerdest, hogy meg evforduloja is lesz a topicnak!

Annak meg meg jobban orulok, hogy ennyiunknek sikerult babasodni 2013-ban! :)

Amit szivbol sajnalok, hogy mar nincs meg a "varazsa"... mar nincs meg az az izgalom ami eletben tartotta a topicot. Mar nincsenek kerdesek, ha akadnak is nem jonnek valaszok...! :(

Igy hat ugy dontottem inditok egy uj kerdest. Ami szamunkra aktualis... Bizom benne, hogy az is hasonloan sikeres lesz es csatlakoztok hozzank ott is!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Rolunk roviden annyit, hogy Domi a 2 hos statuszon (dec.4) volt 5400gramm es 56 centi. A neurologus hypotoniat allapitott meg nala... :S Mert szerinte akkor mar hasonfekve rendesen tartania kelett volna a fejet, viszont a kicsem csak forgatt. A hazi orvos szerint pedig 3 hos koraban is raer... Am hozza tennem h ra 2 napra elkezdte tartani :) A hasfajasa 9 hetesen megszunt aminek nagyon orulunk. A baba haja elkezdett kopni viszont mar latszik az uj hajacskaja :) Nagyjabol ennyi.

Megegyszer koszonjuk az elmult egy evet nektek!!!

Ezzel a keppel szeretnenk Szeretettel teli Bekes, Boldog Karacsonyi unnepeket kivanni mindenkinek es Sikerekben gazdag Boldog Uj Evet!

[link] Pusziii!

2013. dec. 22. 05:04
 562/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én reménykedem,hogyha ritkán is,de továbbra is irunk ide!

Mi elmultunk 3hetesek 4010g és 53cm Erik! :)

[link]

Mindenkinek szeretnék Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Új évet Kívánni!

Gina

2013. dec. 22. 09:12
 563/564 anonim ***** válasza:

Riaaa!2 hósan hason tartani a fejét???Te jó ég milyen elvárások vannak nálatok!Az én babám sem tartotta hason 2 hósan!Nálunk a 3 hós státuszon kell tartania csak. Én kislányom sem akarta tartani aztán tornáztattuk h megtartottuk neki és pikk pakk rájött h h is kell :) Bár így is utál hason lenni és ennek 2 perc után hangot is ad :D

Én mindenképp csatlakozok a másik kérdéshez is :) De mért nem csinálunk egy fórumot pl babaneten???Ott lehet titkos csopit is indítani és lehet feltölteni képeket is, és nem látja ország világ, csak mi :) PErsze csak egy ötlet :)

Amúgy nagyon szép mindenki babája :) puszi csajok!

Hope

2013. dec. 22. 11:16
 564/564 A kérdező kommentje:

Igen Hope... a neurologus szerint mar tartania kellett volna. ah huzta fel ulesbe a kicsit egyaltalan nem tartotta, hason fekve meg csak forgatta ez volt a gondja. Mar most egesz ugyes a kis torpe, de sokkal inkabb szeret az en pocimon gyakorolni mint siman az agyon. Januar vegen ha visszamegyunk nagyon kivancsi leszek mit fognak mondani... LEhet kozlik majd, hogy a gyerknek mar mennie kellene...-.-" Nagyon elegem van mar az itteni dokikbol..!

Na de mind1 nem idegesitem fel magam. :)

Megegyszer KEllemes Unnepeket lanyok! Puszi

2013. dec. 23. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!