Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok.
Fre fel a fejjel en nagyon drukkolok.
Csajok 3.an hajnali fel 5kor elfolyt a vizem. Sajnos.a.fajasok nem indultak be igy du. negyed 3kor oxitocynt kotottek be. Sajnos tagulni is nehezenntagulok. Itt jelenleg 3/4 12 ejjel. Meg mindig "vajudok" .
... igazan semmi sek faj... bar ez a epiduralnak koszonheto. Tehat varunk
.. alig varomn mar, hogy vegre a kezemben tarthassam a kisfiaaaaaam.
Nagyon szorítunk! Sok sikert!
Ha tudsz, írj, hogy mi van!
Dorka
Hajrá Ria!!Már tuti babázol :) Majd írj, ha lesz erőd, időd :)
Fre, sajnálom, kitartást kívánok neked!
Hope
Sziasztok. Megszuletett a kis szivem Dominic. Itteni ido szerint. 2013.okt. 4-en 06:31-kor. 3355 gramm es 49 cm. Anyukam legszebb szulinapi ajandeka. Ugyanis neki meg tegnap vt a szulinapja :)
Tobb min 24 oraba telt a "vajudas" plusz kitolas. EDA ide vagy oda a 2 erc es fajasoknal mar nem hatott aztan szepen elfaradtam mire a kitolas kovetkezett.... nem is volt egyszeru. Pontosan nem tudom de kb 1- 1, 5 ora volt .... :/ :( sajnos ezt a reszet nagyon megszenvedtem. Deee... egyetlen egy varratom sincs... :) egybe maradtam! :) delkorul mar setalgattam. A picifiunk sajnos kicsit lazas volt es elvittek megfigyelesre... 72 orara mert vmi vervetelnek akkor lesz meg az eredmenye addig pedig nagyon ovni kell... bar makk egeszseges. Csak ugye a magzatvizem elfolyasa es a szuletese kozotti ido tobb volt mint 24 ora... igy nagyobb a fertozes veszelye. Ee azon kivul hogy picit belazasodott semmi baja... es mar a laza is lement szerencsere.
Bemutatom lanyok az en kis buszkesegem. Vigyazat 18+ kep. :)
iew/131005/20131004_071733_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Gratulálok Ria!!!!!
Sajnos a képet nemtudom megnyitni :(
Ria!
Gyönyörű a babád! Gratulálok! Igazi hős vagy! Sok boldogságot!
Dorka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!