Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
 521/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Fre fel a fejjel en nagyon drukkolok.

Csajok 3.an hajnali fel 5kor elfolyt a vizem. Sajnos.a.fajasok nem indultak be igy du. negyed 3kor oxitocynt kotottek be. Sajnos tagulni is nehezenntagulok. Itt jelenleg 3/4 12 ejjel. Meg mindig "vajudok" .

... igazan semmi sek faj... bar ez a epiduralnak koszonheto. Tehat varunk

.. alig varomn mar, hogy vegre a kezemben tarthassam a kisfiaaaaaam.

2013. okt. 4. 05:50
 522/564 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szorítunk! Sok sikert!

Ha tudsz, írj, hogy mi van!

Dorka

2013. okt. 4. 13:12
 523/564 anonim ***** válasza:
100%
Na mi van?!!! Az epidural Isten adta!
2013. okt. 4. 15:07
 524/564 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá Ria!!Már tuti babázol :) Majd írj, ha lesz erőd, időd :)

Fre, sajnálom, kitartást kívánok neked!

Hope

2013. okt. 4. 16:03
 525/564 anonim ***** válasza:
Én is még ott az elején irtam,de sajnos nekünk se jött össze azóta,viszont olyan jó olvasni,amiket irtok. Gratulálok mindenkinek:)
2013. okt. 4. 18:12
 526/564 anonim ***** válasza:
En vagyok az, akinek egyelore koze sincs a gyerekvallalashoz (irtam mar parszor), de folyamatosan olvaslak titeket, mert jo latni, ilyen osszetartast, meg ha csak online is. :) Tavaly dec. 21-en pont azon gondolkoztam, milyen jo lenne, ha egy ev mulva is elne meg ez a topic, es ugy tunik sikerulni fog. Gratulalok es sok boldogsagot azoknak, akik mar otthon vannak a babaval, azoknak akik meg gombolyodnek, es sok kitartast azoknak, akik meg most is probalkoznak!
2013. okt. 4. 18:21
 527/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Megszuletett a kis szivem Dominic. Itteni ido szerint. 2013.okt. 4-en 06:31-kor. 3355 gramm es 49 cm. Anyukam legszebb szulinapi ajandeka. Ugyanis neki meg tegnap vt a szulinapja :)

Tobb min 24 oraba telt a "vajudas" plusz kitolas. EDA ide vagy oda a 2 erc es fajasoknal mar nem hatott aztan szepen elfaradtam mire a kitolas kovetkezett.... nem is volt egyszeru. Pontosan nem tudom de kb 1- 1, 5 ora volt .... :/ :( sajnos ezt a reszet nagyon megszenvedtem. Deee... egyetlen egy varratom sincs... :) egybe maradtam! :) delkorul mar setalgattam. A picifiunk sajnos kicsit lazas volt es elvittek megfigyelesre... 72 orara mert vmi vervetelnek akkor lesz meg az eredmenye addig pedig nagyon ovni kell... bar makk egeszseges. Csak ugye a magzatvizem elfolyasa es a szuletese kozotti ido tobb volt mint 24 ora... igy nagyobb a fertozes veszelye. Ee azon kivul hogy picit belazasodott semmi baja... es mar a laza is lement szerencsere.

Bemutatom lanyok az en kis buszkesegem. Vigyazat 18+ kep. :)

iew/131005/20131004_071733_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2013. okt. 5. 07:32
 528/564 anonim ***** válasza:

Gratulálok Ria!!!!!

Sajnos a képet nemtudom megnyitni :(

2013. okt. 5. 09:00
 529/564 A kérdező kommentje:
2013. okt. 5. 10:55
 530/564 anonim ***** válasza:

Ria!

Gyönyörű a babád! Gratulálok! Igazi hős vagy! Sok boldogságot!

Dorka

2013. okt. 7. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!