Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
 551/564 anonim ***** válasza:
100%
Örömel ertesitelek benneteket,hogy 2013.11.29megszuletett Erik 3700g 50cm surgosegi csaszarral. Gyonyoru baba,majd hozok kepet is. Gina
2013. dec. 7. 10:10
 552/564 anonim ***** válasza:

Gratulálok Gina!

Mikorra voltál kiírva eredetileg?

Dorka

2013. dec. 8. 14:01
 553/564 anonim ***** válasza:
Koszonom. Dec 10re voltam ki irva,de 210 re felment a vernyomasom es megcsaszaroztak. Gina
2013. dec. 8. 16:13
 554/564 anonim ***** válasza:

[url= [link]

Erik kétnaposan.

Gina

2013. dec. 9. 14:34
 555/564 anonim ***** válasza:
Gratulalok Gina, es neked is Hope, gyonyoru a baba! :) Nezzetek a datumot, mindjart eltelik egy ev! Szerintem tok szep lenne, ha 21-en mindenki irna, hogy mi ujsag vele, a babasok hogy boldogulnak, a nem babasokkal mi a helyzet es a tobbi...:)
2013. dec. 9. 17:22
 556/564 anonim ***** válasza:

[link]

Erik kétnaposan!

Gina

2013. dec. 17. 16:29
 557/564 anonim ***** válasza:

gyönyörűseges,

dorka

2013. dec. 17. 17:57
 558/564 anonim ***** válasza:
100%

Pont ma van 21-e :)) Eltelt 1 év!!!!!!!!!!!! :))

Mi nagyon jól vagyunk. Kisfiam már 4 hónapos lesz 4 nap múlva úristen hogy megy az idő:))

Hoztam képet az én csodámról:) Már lassan 7 kg lassan megháromszorozza a születési súlyát :))1 hete volt 65cm így már 20cm-ert nőtt :) Egy tündéri fiú, de tényleg átalussza az éjszakát, ma fél8kor kelt, csak szopizni nem akar sajnos :(

[link]

Bea

2013. dec. 21. 14:09
 559/564 anonim ***** válasza:

Gratulálok Gina :) csak sajna én nem tudtam megnézni a képet...

Bea

2013. dec. 21. 14:10
 560/564 anonim ***** válasza:

Sziaasztok!

Gina!Gratulálok, gyönyörű babód született :)

Eltelt egy év lányok :) Kár h így megcsappantunk és senki sem ír olyan gyakran :( Velünk minden oké, Hannám most 5730gr, 64cm :) Baromi hosszú csajszi :) Nagyon ügyes, hason szépen tartja a fejét :) Lassan 4 hónapos lesz de a hajacskája még mindig nem hullott el :) Kis babahaj, imádom, olyan puha, már lassan a szemébe lóg akkora :)

Hoztam pár képet róla :) Riaa és a többiek írjatok, h kivel mi újság és képeket is várunk :)

[link]

[link]

[link]

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Hope & Hanna

2013. dec. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!