Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Nagyon örülök, hogy irtatok! :))

Mi csütörtökön töltjük majd a 27. hetet. Tényleg repül az idő. Pénteken voltam dokinál, de csak a szokásos súly mérés, szivhan figyelés volt na meg a cukor vizsgálat :S :(

Borzadály az a lötty amit megitatnak az emberrel. A cukor vizsgálat eredményét még nem tudom, de attól függetlenül is jobban oda kell vigyelnem rá, hogy mit eszem mert +10kgnál járunk. És ennek a fele az utolsó 4 hétben jött fel. Nem hittek a szemüknek 4x mértek meg :S Engem nem zavar , hogy ennyi felszaladt amig a babámnak sem ártok vele. A lábaim meg a derekam viszont nehezen viselik.

Még nem tudom mikor lesz uh, de már nagyon várom. Kisfiam annyira aktiv, hog már többször videóra vettem, hogy mozog! Imádom :)

Ha bármi van! Irjatok!!! Üdv Nektek!! Riaaaaaaa

2013. júl. 8. 15:48
 492/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Már megint nagy a csend!

Mindenkivel minden ok?!

Velünk annyi van,hogy voltam a 20hetes uhn nagyon szépen fejlödik a babó,de helyetesitö orvos volt,mert az enyém szabadságon van , nem mondta meg a baba nemét.

Az uh alapján 21 hetes vagyok,igaz vasárnap be is töltöm.

Az indulási súlyomtól 5 kgmal vagok kevesebb. :)

1 hónapja már érzem mozogni is! :)

2hét múlva megyek a cukorterhelésre.

Endokrinologiára is kell járnom,mert a tshm jó,de az ft4 alacsony és hormon gyogyszert kell szednem.

Agusztusban vagy szeptember elején készülünk 4dre megtudjuk a nemét és biztosra megtudjuk,hogy egészséges,meg képet is kapunk!

Anyosékkal vannak kisebb balhéim és szeretnék el költözni,férjem megpályáz egy új állást és ha össze jön eladjuk a házat és költözünk,jó lenne még a baba születése elött.

Azért írjatok ám,ha valakivel történik valami.

Puszi mindenkinek!

Gina

2013. júl. 25. 15:00
 493/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mi tegnap toltottuk a 29. hetet. Eddig +12kg/ot hiztam.

Kisfiam nagzon aktiv baba! :) Sokszor csak lesunk miket csinal! Imadjuk!!! ♥ Sajnos az elso cukor vizsgalatom eredmenye nem lett jo igy mennem kellett 3 oras cukor vizsgalatra, ahol sajnos az elso addag cukros lotty sem maradt benne... nemhogy 3... :S Igy most kedden megint megkell probalnom... aztan kiderul, hogyan tovabb... Nalunk kb ennyi. Irok majd ha kiderul mi lesz az eredmeny!

Udv nektek! Riaaa

2013. júl. 26. 15:32
 494/564 anonim ***** válasza:

Én még itt vagyok csajok:) Mi a 33. hétben vagyunk, normálnál kevesebb a magzatvizem ezért gyakrabban kell járnom dokihoz és valószínűleg aug. 7én befektet és folyamatosan figyelni fogják és ha olyan van akkor megcsászároznak, jah igen mert farosak vagyunk és nem tud már megfordulni ennyi vízben... úgyhogy ennyi, méreteink nagyon jók sőt, nem vagyunk olyan picik se, de így nem is bánom mert valószínűleg koraszülöttek leszünk vagyis hát tutti nem bírjuk ki a 40. hétig tehát nem is baj ha nagy.

Jah igen én 7kg-ot híztam eddig, úgyhogy nagyon jó:))

Beaa

2013. júl. 26. 21:08
 495/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam, elnézést, remélem mindenki jól van, bírjátok a meleget. Párszor megpróbáltam írni a telefonomról, de mindig elszállt és feladtam :/

Lényeg, hogy mi jól vagyunk, 30. hét, holnap megyek uh-ra, három hete voltam utoljára, akkor 1kg volt mindkét baba. A hasam akkora mint amikor a 41. hétben jártam a lányommal... hát igen, már elég régóta abszolút látszik, hogy nem egy, hanem két baba van a hasamban. Egészségügyileg minden oké, sokat mozognak, éjszaka elég vicces, ha felkelek pisilni, érzem, hogy két alvó gombócot viszek magammal ki a fürdőszobába, lehet érezni, hogy az egyik balra, a másik jobbra fészkeli be magát. Olyan is van, hogy szinte ketté áll a hasam, mert az egyik előre a másik oldalra nyomja magát, ilyenkor kb kocka alakú lesz a hasam, tiszta horror, de én röhögök rajta :)

Múltkor megmondta a dokim, hogy császározni fog, igaz, hogy az első gyerek természetes úton jött a világra, de azt mondta, az ikreknél az se számít faros-e, mindenképpen császárt csinál, méghozzá programozottat, a kiírt időpont előtt 10-14 nappal. Úgyhogy innentől legfeljebb 8-9 hét van. :)

írjatok! mert hamarosan megszületnek a bébik mindannyiunknál :)

Judit

2013. aug. 8. 23:51
 496/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Dorka vagyok.

Judit, Bea, Gina, Ria és a többiek! Nagyon örülök, hogy írtatok, és azért mindenki jól van. Hope azóta mi van veled? Kórházban vagy már? Szorítunk nagyon!

Mi tegnap voltunk 4D-n, már nagyon vártam, mert a nemét nem tudtuk és ilyen vizsgálaton a fiammal nem voltunk annak idején. Kislányunk lesz! Nagyon nagyon boldogság ez! Sírtam is. Már szép kis pufók arca van! Láttuk, ahogy ásítozik, grimaszol stb. Nagy élmény volt. Más terhesség ez, mint a fiammal, pedig nem sok idő telt el a kettő között. Most pl. olyan vádli görcsöm volt, hogy még mindig fáj, annyira húzott. Gergővel ilyen soha nem volt. A cukorterhelésem most tökéletes volt, Gergővel ez is rossz volt és végig CH diétán voltam. Írtam, hogy túlsúlyos vagyok és nagyon vigyázok a súlyomra. Hát ez a 22. hét után megborult, mert olyan falási rohamok jöttek rám, hogy csak na, fel is jött 3 kiló. Na, mondom innentől durván visszafogom magam. Erre ráálltam a mérlegre tegnap és egy hét alatt két kilót híztam. Teljesen kiborultam, mert ez víz. Nem lehet vele mit tenni. A hőség kikészít teljesen. Rögtön megmértem a vérnyomásomat is, mert toxémiára is gyanakodtam 146/80 lett, de szerintem az idegtől, mert azért utána jó lett. Mondta a dokim, hogy innentől kezdve folyamatosan figyelnem kell. A kilók nagyon elkeserítettek. Most vagyok 111, Gergőt 110-el szültem, úgy, hogy 4 kilós volt. Most 106-ról indultam. Remélem, ha lemegy a hőség legalább két kiló lemegy. Coli miatt kell továbbra is AB-t szednem.

Judit! Az ikreid gyönyörű súlyban vannak! Nem lehet semmi kettőt cipelni! Le a kalappal! Én már most kb. 5 percenként járok pisilni.

Mindenkinek a legjobbakat!

Dorka

2013. aug. 9. 07:19
 497/564 anonim ***** válasza:
52%

Sziasztok!Velünk minden oké, még egyben vagyunk :) 35. hetet tapossuk már!Jövőhéten csütörtökön megyek az első NSTre, már várom nagyon, és aznap lesz UH is :)

Babasarok kész, már csak a lakóját várja :)

Ezt a meleget rettentő nehezen viselem, folyik rólam a víz, aludni nemtudok már éjjelente sem olyan meleg van a lakásban (panel, 30fok:/) Szal várom nagyon ezt a lehűlést!!!

Hope

2013. aug. 9. 10:09
 498/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Voltunk tegnap délután 4d uhn!

Kishercegünk lesz újból! :) Hoztam nektek képeket!

[link]

[link]

Gina

2013. aug. 14. 16:07
 499/564 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem azt irja, hogy a kep nem talalhato :(
2013. aug. 14. 17:31
 500/564 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Remélem így jó lesz!

Gina

2013. aug. 14. 19:30
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!