Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
 531/564 anonim ***** válasza:

Ria!csudiszép baba!!!!!!!Gratulálok mégegyszer!

Hope

2013. okt. 7. 09:01
 532/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Még nem írtam ide, de az elejétől olvaslak titeket.. Mikor indult a kérdés próbálkoztam párommal, de azóta szétmentünk.

De nem tudom szó nélkül hagyni. Sok Boldogságot a kisbabához Ria, és persze mindenkinek meg kitartást azoknak akik még várnak a babára. :)

K.

2013. okt. 7. 15:39
 533/564 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kis formás kisfiú! Gratulálok!!!
2013. okt. 7. 16:02
 534/564 anonim ***** válasza:

Riaa Gratulálok,nagyon szép kispasi!

Ki a következö? Judit? Dorka? Majd én?

Gina

2013. okt. 8. 15:24
 535/564 A kérdező kommentje:

Koszonom lanyok! :) Nagyon buszke vagyok ra! Hihetetlen ez az erzes. :)

Barkinel barmi fejlemeny van irjatok. Puszi nektek :)

2013. okt. 15. 17:06
 536/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztoook! Hope, Bea, Ria tiszta szívből gratulálok, nagyon szép babák, minden végig olvastam, minden sort, minden beszámolót. A még baba project-ben lévő leendő kismamáknak pedig nagyon drukkolok hogy mielőbb teljesüljön az álmuk!

Nálunk is megszülettek az ikrek, a 38. héten programozott császárral, Krisztina 2650 gr 49 cm és Karolina 2200 gr 46 cm, ez pont három hete történt, nagyon izgalmas nap volt :) A császár nekem nem volt egy jó élmény, nagyon féletem :( de a babák persze kárpótolnak, és az is, hogy az apukájuk végig velem volt. A nagyobbik kislányom nagyon hiányzott a kórházi napok alatt, utána itthon is elég nehéz volt szót érteni vele, de lassan belerázódunk mindenbe. A kicsik nagyon jó babák, hangjuk alig van, esznek, alszanak, ha ébren vannak élénken nézelődnek. De sokat alszanak, és szépen gyorsan nőnek. Ha elmegyünk a három gyerekkel sétálni (egyik kicsi, másik kettő mini) megbámulnak minket az utcán :D

Magam részéről, én olyan vagyok mint egy zombi, mivel éjjel is esznek a bébik, túl sokat nem alszom egy huzamban, de azért pihenek amennyit tudok.

Hope ne aggódj a tejci miatt, az enyémeknek se elég, mi kapunk anyatejet is, de néha tápszert is adok, azért szoptatom őket amennyit csak tudom, kb. fele mennyiségre elég nekik. Annyi van amennyi van, azt megkapja a Hanna neked is, élettanilag már az is megteszi a hatását :)

puszi mindenkinek!

Judit

2013. okt. 28. 12:19
 537/564 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok, én még a legelején, tavaly decemberben írtam nektek Manó néven. Azóta eléggé eltűntem, de azért figyelemmel követtem a "sorsotokat". Gratulálok minden újdonsült anyukának, nagyon szép babáitok vannak, és kitartást akinek még nem sikerült. Jönni fognak azok a kisbabák. Mi ugye elkezdtünk tavaly decemberben próbálkozni, de sajnos elég nehéz volt, mert a párom 3 havonta járt haza külföldi munka miatt. Így 9 hónap alatt három hetet töltöttünk együtt, ami nem sok. De amint átment másik helyre, és sokkal többet tudtunk találkozni, nekünk is sikerült a baba :-D (Mondhatom azt, hogy az első hónapban, amikor együtt tudtunk lenni középidőben :-D ) úgyhogy szerdán leszek 20 hetes kismama, és jövő márciusra várjuk az első babánkat. Én olyan boldog vagyok. Már nagyon várjuk Őt, aki valószínű, hogy kislány lesz. :-D Még egyszer gratulálok nektek, és remélem nem baj, hogy írtam
2013. okt. 28. 20:44
 538/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Judit gratulálok a csajszikhoz, nagyon szép neveket választottatok, Jó egészséget és örömteli babázást!

Mi be töltöttük a 34 hetet.

Nov 12én megyek az első ctg-re.

Gina

2013. okt. 29. 16:59
 539/564 A kérdező kommentje:

Judit Szivbol Gratulalok a Csajszikhoz! Sok sok boldogsagot es egeszseget nektek! Ha tudsz majd tegyel fel roluk kepet! :)

Mano persze, hogy nem baj, hogy irtal... sot!! Neked is szivbol Gratulalok!!! :)

Gina kitartast az ulolso hetekre!!! Barmi van irj!!!

Es a tobbiek is!!!

2013. okt. 30. 19:34
 540/564 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

tettem fel képeket, remélem láthatóak. Az első képen a 34. hetes pocak látható, a második és harmadik képen a pont három hetes ikrek.

Judit

2013. nov. 7. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!