Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/564 anonim ***** válasza:
52%

Riaa: dejóóó, gratulálok a kis hercegedhez :)

Én tegnap voltam vércukorterhelésen, ma meg is lett az eredményem, és teljesen jó, nem vagyok terhességi cukros!Hál égnek!

Hope

2013. máj. 24. 10:04
 472/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mindennap olvaslak benneteket!

Velünk annyi van,hogy a multheti elsö laborom éhgyomri cukor magas lett, igy szerdán meg ismételtük és 4,8 ami tökéletes.

Az elsönél én csesztem el,mert elözö este be bodza italoztam és azt ki mutatta a vérvétel.

Szerdán voltam az endokrinologusomnál és rá kérdeztem a PCO-ra és mondta még anno a véremböl szürte ezt ki,de mivel mindkét terhességem könnyen össze jött, igy le is vette a diagnozisok közül.

Vett vért pajzsmirigyre és majd levélben küldi az eredményt, ha minden rendben akkor már nem kell többet mennem. :)

Vasárnap betöltjük a 12hetet.:)

Hétfön megyek fogorvoshoz, majd utánna megyek a nögyogyászomhoz és szerintem kedden be is hív UHra, amit nagyon várok.

Kedden jövök az eredményekkel.

Hope tündéri a kis Hanna!

Riaa nagyon örülök,hogy kisfiad lesz, mi lesz a neve, ha nem titok?

Dorka, Judit, Bea veletek mi zujs?

Puszi!

Gina

2013. máj. 24. 14:27
 473/564 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kisfiúhoz Ria! :) Tényleg, mi lesz a neve?

Hope nagyon éédi a picilány! :) Szerintem lassan már mindenki megtudja, hogy lányt vagy fiút vár! Gina, Dorka is megtudják rövidesen.

Mi megkaptuk a genetikát, volt benne jó is, rossz is. Kiderült, hogy a tedómmal mindketten hordozzuk azt a hibás gént amire szűrtek minket. :( Nálunk apánál nincs meg ez a hibás gén szerencsére, rgo nekünk is max génhiba hordozó gyerekeink lehetnek, de a tesóméknak sajnos megkapta a kislányuk ezt a genetikai eredetű légzőszervi problémát, mivel a tesómék pechükre mindketten hordozzák a génhibát. Állítólag minden 25. emberben benne van ez a hiba, csak az már rikább, hogy két ilyen ember jön össze és még mindketten át is örökítik a hibás gént, nem pedig a hibátlant. (A gének párban vannak, nekem, tesómnak, feleségének van a hibás mellett egy hibátlan is, ezért csak hordozók vagyunk, de betegek nem leszünk soha, mert a jó gén ellátja a feladatát.) Mostanában kicsit beleásta magát a témába a család :), csak azért írom meg nektek, mert azért érdekes

2013. máj. 24. 17:43
 474/564 anonim ***** válasza:

állítólag minden ember legalább 5 féle hibás gént hordoz, csak ez általában semmi különösebbet nem okoz, max tovább örökítjük, ugyanúgy ahogy kaptuk. De szerintem a nagyrésze a hibáknak nem kifejezett betegséget okoz,hanem pl rövidlátást,ilyesmit.

Jók legyetek! Mi jövő héten (20. hét) megyünk 4D-re azt mondták egy órán át fogják nézegetni a két babát, már várom. :)

judit

2013. máj. 24. 17:55
 475/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok :)

Köszi Mindenkinek :))) Dominic Peter lesz a kis kukisunk! :)

Péter apa útán! :) Jajj úgy imádom :D Édes kis csigabigája van neki :)

Képzeljétek a barátnőm már bármelyik pillanatban megszülhet. Neki is fia lesz. Jún. 8-ra van kiirva. Most érte izgulok! :) Alig várom már , majd gyakorlok a kisfián :)) Ha babázok hamarabb elmegy majd az idő :D Már csak 20 hét és én is a kezembe tarthatom a kincsem :) Alig várom!!! :) Tegnap megvettük az első cipőcskéjét és rugdalózóját :) Olyan édes ♥ Egyre nagyobb a szerelem amit érzek pedig már azt hittem nem fokozható!! :)

Itt eg kép a cippelőjéről :) [link]

A rúgiról :) [link]

ÉS a jelenlegi pocakomról :) [link]

Csajok irjatok bárkinél bármi van :)) ÉS ti is küldjetek képekeeet :))) Puszi mindenkinek!!

2013. máj. 24. 20:14
 476/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap voltam az orvosomnál és csinált rákszürést meg megnézte a méhszájat.

De kicsit el keseredtem,mivel azt hittem ma mehetek uhra,de ö csak jövöhét keddre hívott,mert az elsö uh alapján 1 hét eltérés van ,igy majd kiderül, hogy 12 vagy 13hetes vagyok.

Már nagyon várom, hogy láthassam a babót.

Jövö héten jelentkezem.

Gina

2013. máj. 28. 14:03
 477/564 anonim ***** válasza:
En ugyan csak olvaslak titeket, de Dorka jelentkezhetne, mert mar reg irt. Remelem nincs semmi gond! Nektek pedig gratu!
2013. máj. 28. 15:57
 478/564 anonim ***** válasza:

Köszi Gina az aggódást! Én utoljára UH-n a 12. hetin voltam, azóta nem, mert a dokim is szabin volt egész hónapban, csak telefonon beszéltem vele. Nemrég hagytam abba egy AB kúrát, remélem ma tudok menni kenetre hozzá, ha elérem és akkor a babát is megnézi. Viszketek továbbra is, ez van. Amúgy nem görcsölök, nem keményedek, semmi panaszom nincs, csak azért aggaszt ez az állandó viszketés. Most 17 hetes vagyok. Remélem a félidő UH-n majd mondanak nemet is, de úgy érzem, hogy Ő is fiú lesz, mert nem kívánom az édeset, inkább sósat, mint a fiammal. Egyetlen terhességi tünetem, hogy nagyon sokat tudnék aludni. Ha alszom 8 órát, akkor is olyan vagyok, mint akit bottal ütnek, úgy kelek fel. Ez az első 12 hétben nem volt ilyen durva.

Pocakom növekszik, de Hál Istennek nem híztam egy dekát sem. Voltam már terheléses cukrom az első terhességi diabétesz miatt, de tökéletes lett a kétórás 5,33 a lötty után. Hátha a 24 hetes is ilyen jó lesz.

Írjatok csajok! Ria! Nagyon cuki poci és babadolgok!

2013. máj. 29. 08:29
 479/564 anonim ***** válasza:
Dorka voltam
2013. máj. 29. 08:29
 480/564 anonim ***** válasza:

Bocsi csajok nagyon rég nem írtam már van egy hónapja is, velünk minden okés 25. hétbe vagyunk a kisfiammal aki Máté lesz, nagyon eleven lurkó reggel este megy a pocakhullámzás, pénteken megyünk 4D-re, pocakom is szépen nő, tiétek is szép:)) Majd hozok képet az Uh-ról. Örülök h ennyi boldog kismama van köztünk:)) Minden eredményem eddig jó, holnap cukorterhelés, de jó korán túl leszek rajta:))Mindenki vigyázzon magára és a pocaklakójára:))) majd hozok képet akkor a pocakomról is. A hétvégén mi összeraktuk már a kiságyat:))

Bea

2013. jún. 3. 20:18
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!