Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok!
Mi jól vagyunk. Csak már fárasztó az állandó fekvés.
15 hetesek vagyunk. Legközelebb UH csak május végén lesz. Akkor remélhetőleg nem takarja el magát majd a drágám és kiderül, hogy kukis vagy puncis e :) Még nem érzem mozogni. Bár 2 napja éreztem vmi furcsát. Mintha ő fordult volna meg vagy bukfencezett volna. De ebben egyáltalán nem vagyok még biztos mert azóta nem éreztem. Bizom benne, hogy lassacskán rendszeresen fogom már érezni!
HA bárkinél bármi fejlemény van irjatok!
Puszi mindennkinek: Riaaa
Csajok megjöttünk az Uh-ról azért most írok mert tegnap nagyon későn értünk haza...minden szuper, nagyon jók a méretei és kukisssssssssssss!!! illetve +3 nappal idősebb terhes vagyok:)
Hoztam képet: [link]
Bea
Csajok!
Én azért nem írok, mert nem vagyok túl jól és azor voso sem tudnak meggyógyítani. Már egy vagyont költöttem gyógyszerekre, de semmi eredménye, ezekről meg nem nagy kedvem van beszámolni. Ma vagyok 11 hetes, menzesz szerint már 12,5 hetes vagyok. A baba UH szerint jól van, de én tiszta ideg vagyok mert az állandó végbél és hüvelytáji viszketés teljesen kikészít. Voltam már proktológián, bőrgyógyászaton és sehol semmit nem tudnak mondani. Idegileg, lelkileg és fizikailag egyarán kicsinál. Velünk ez van jelenleg. Örülök, ha mindenki jól van, de úgy látom, hogy ide már csak azok irogatnak akiknek sikerült a baba. Én mindenkinek szívbl kívánok babás évet.
Dorka!Nyugi meg!Első trimeszterbe nem igen tudnak a dokik semmit adni erre a dologra!Nekem is viszeketett égett, a hüvelyem, végbélnél is, de már csak pár hét és kaphatsz rá gyógyszert!Én augmentint kaptam!Kis is írtotta, erre rá 2 hétre újból jönnek elő a tünetek, pedig soha idegen wcre nem ülök!mindenre figyelek stb!Úgy látszik a terhesség nagyon legyengített minket ott lent!De kitartást!A babó jó helyen van!Ami nekem bevállt az égő viszkető érzésre, az a Colpo Cleaner laktóz pezsgőtabi, védőnőm ajánlotta, h azzal mosakodjak le alul, nem irrigálni, hanem csak lemosni vattával pl!El nem vitt a bajt de legalább a viszketést elmúlasztotta!Próbáld ki nyugodtan!
Hope
Judit!
Nem, még nincs gyerkőc, első lenne, de várat magára..
Orvosnál még nem voltunk. Előszőr úgy voltunk vele, hogy fiatalok vagyunk, biztos hamar sikerülni fog. És sajnos nem.
Peteérésem szerintem mindig van, akkor fájdogál a hasam..
Lehet csak azért mert túl stresszes vagyok :|
Szandi
Sziasztok!
Le írom nektek mi történt velem.
Tegnap hajnalban kimentem pisilni,semmi baj nem volt. Reggel 6kor fel ébredtem el mentem wcre és a ugy tünt minden rendben, csak a wc papir véres, azt hittem itt a vég. Egyböl mondtam páromnak,azt mondta egyböl hívjam a dokim, na de ö még semit nem tudott a terhességröl,mert két hét múlva mentem volna hozzá. Kb 5 perc mulva kimentem ujból és akkor szerencsére nyoma sem volt már semminek. Felhivtam a korázat,hogy bent lesz-e vagy ügyeletes volt-e, na egyik sem. Ja és nekem az orvosom 40kmre van. Kinkeservesen kivártam a 8órát és felhívtam a mobilját, mondta egész délelött műt, délutáni rendelésén tud fogadni, addig is pihenjek. El mentem hozzá tegnap délután és megvizsgált a méhszályam teljesen zárt és nyoma sincs vérzésnak, szerencsére.
Ma reggel kellett bemennem hozzá Uhra.
Hüvelyi ultrahangal megvizsgált és felém forditotta a monitort, mondta, nézze itt dobog a szíve, hát mit ne mondjak csodálatos érzés.
Gina
Gina!
Szívbl örülök, hogy minden rendben van. Rám is a frász jött volna. örülök, hogy megosztottad ezt velünk.
Dorka
sziasztok, ma voltam uh-n, 14 hét pár naposak vagyunk, a dokim megint módosított a szülés dátumán, most október 25, de azt mondta, ha a 38. héten megvan a súlyuk, akkor lépünk valamit. Gondolom császár :/ Egy ismerősömnél ez volt, kb 2,5 kilós babákkal császározták. Szerintem az elég pici :/ a lányom 3600gr volt. De ez még olyan messze van, még bármi lehet októberig. Mindkét baba jól van, még mindig nem tudom, hogy 1 vagy 2 petéjű ikrek-e. És a nemüket sem tudom, de már nagyon furdal a kíváncsiság.
Ria, neked miért kell feküdnöd?
Dorka, én lehet, hogy kipróbálnám a himalája sót fürdővízben, fél kilót kell tenni a vízbe. De csak ha az orvos is megengedi.
Szandi, drukkolok nektek!
A többieknek is jó egészséget :) írjatok
Judit
Judit! Köszönjük, hogy leírtad a jó híreket!
Én kedden voltam a 12 hetes UH-n. A babám Hála Istennek jól van, annak ellenére, hogy csomó gyógyszert, kúpot kaptam. 67 mm a CRL, szóval tökéletes. Megkönnyeztem, ahogy izgett-mozgott.
A fertőzésem sajnos nem szűnik ki. Beszedem az antibiot és újra e-coli, de emellett viszketek is elég durván szóval szörnyű. Judit! Kipróbáltam én a tengeri sós fürdővizet, de nem igazán hatott. El vagyok keseredve. Nagyon durva ez az állapot! Főleg az, hogy tehetetlenek, én meg szenvedek és idegeskedem, hogy nehogy baj legyen.
Dorka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!