Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok lanyok.
Orulok, hogy irtatok :) Hope szep gombolyu a pocid :)
Ginaa Nagyon Nagyon Boldog Szuletesnapot!!!
Judit varom a kepet a pocidrol :)
En mar kozel 5 kilot hiztam. A csalad allandoan szivat, hogy gurulni fogok ga igy folytatom. :) De nem banom :) Kepzeljetek pont 18 hetesen voltam dokinal (csutortokon) mindrn rendben volt, bar szomoruan mondtam hogy meg nem erzem mozogni a babamat. Hazajottem... megebedeltem... szundikaltam egyetajd elkezdtem irni a babacskam naplojat amikor megmozdult. Hihetetlenul csodalatos erzes volt. Azota minden nap erzem. Bar van amikor lustabb. :) Imadoom!!! Olyan csodalatos erzes :) mar csak az uh-t varom, hogy vegre megtudjam kilakik odabenn!!!
Ha barmi tortenik irjatok! :)()
sziasztok! Tegnapi orvos után a fejlemények: "A" baba 17+0 "B" baba 17+2 napos. Mindketten 182 gr súlyúak. És mindkettő lány! - eddig legalábbis így látja a doki, de én nem merem kijelenteni hogy 100%. Pfff, akkor három lányom lesz!!! :D Apa örült, azt mondta imádja a csajokat. De kérdem, nem baj, hogy nem lesz kivel focizni? Neki nem baj, majd focizik a haverokkal, legalább nem kell erőltetni ezt a hülye focit, azt mondta (amúgy régen profin focizott). És az is valószínű azt mondta az orvos,hogy 1 petéjűek, mert a méhlepény úgy néz ki mintha egy nagy lenne, és nem pedig kettő egymás mellett.
Ma génvizsgálatot csináltatok egy genetikai betegségre ami a légzőszerveket érinti, sajnos a szűk családon belül felmerült ennek a betegségnek a gyanúja. A felnőttek közül mindenki egészséges, az én két éves kislányom is egészséges, de a picibaba unokahúgomnak légzőszervi betegsége lett pár hete, lassan gyógyul, emiatt
valami génhibára gyanakodnak :( Megcsináltatom a vérvételt, de az ilyen eredmények sem 100%-os biztonságúak, de ártani nem árt.
Szebb napokat kívánok kismamák, remélem
Gratu a kiscsajokhoz Judit! :)
Mikor fogod megtudni a génvizsgálat eredményt?
Én kedden voltam kolposzkópián. Sajnos nem kaptam tolmácsot, igy amit én szószerint értelmeztem, hogy magányos ráksejtem van. Hogy ez mit takar mit nem még nem teljesen tiszta. Viszont egyértelmúen kijelentették, hogy nem veszélyes!!! Szülés útán, ha letelik a 6 hét megismétlik a tesztet. Egyenlőre ennyi.
Többiek hogy vagytok? Fejlemény vkinél?
Ria, és citológiát nem csinálnak? Itthon szerintem inkább azt csinálják, pont most kérdezte tőlem a doki hogy mikor csináltunk utoljára, már én sem emlékszem, de nemrég, rgy éven belüli az jó azt mondta.
A genetikai vérvizsgálat eredmény 2 hét múlva,ma reggel a férjem is megcsináltatta,egyszerre kapunk eredményt. 98%os a teszt,azt jelenti hogy ennek a spéci génhibának sok féle variációja van,de vannak olyan ritka tipusok amire nincs szűrővizsgálat, ezek a ritka fajták a maradék 2%ot teszik ki. Szóval ha az ember negatív eredményt kap sajnos az is csak 98%os biztonságú. A családom romokban hever, van egy álompasi jóképű bátyám egy szép és csinos felesgége, fiatalok, egészségesek, most kezdődött csak a boldog közös életük amit elterveztek, erre 5 hónappal a szép kis babucijuk megszületése után itt a rémálom, minden előjel nélkül: hordoznak mindketten egy hibás gént amit mindketten átörökítettek. Ha csak együktől kapta volna meg a hibás gént a baba, most ő is csak hordozó lenne, és nem beteg. Most derült ki, hogy 75% esélyük van egészséges gyerekre, 25% volt hogy beteg lesz a gyerek és pont ez történt.
Ne haragudjatok kismamák, hogy leírtam nektek, nem akarlak titeket lehangolni. Csak sajnos ilyen qrva igazságtalan az élet :( Remélem az ikreknek nem lesz baja, miközben megdszakad a szívem a tesómékért akik két hete a kórházban élnek éjjelnappal...
judit
írjatok valami jó hírt is!
Nem nem csináltak! Egyedül ezt a kolpót. És ezt is csak szülés útán ismétlik majd meg!
Judit Nagyon sajnálom, ami a tesódékkal történik :( Kivánok sok erőt és kitartást!!
Bármi fejlemény van irj!
ÉS persze a többiektől is várom a fejleményeket!!! Remélem mindenki jól van és minden rendben!!
Én türelmetlenül várom a csütörtöki uh-t! :)
Hope nagyon aranyos a kislányod :)))
Csajok képzeljétek KISFIAM lesz!!! :)))
Itt a csigabigája :DD : [link]
Irjatok, ha van vmi újság!! Üdv. Nektek Riaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!