Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok!
Ma voltam Uh-n és 13+2 hkm vagyok és a babóm CRL: 69mm BPD:23mm, Intact szívmüködés, tarkoredö vastagsága 1,56 mm(norm érték), norm menny magzatvíz, végtagok épek. December 10 a ki írt idöpont!
Jó érzés tudni,hogy minden rendben van.
Remélem mindenkivel minden oké? !
Gina
Sziasztok!
Hahóóóóóóóóóóó merre vagytok?
Mindenkivel minden oké?!
Ma voltam a védönönél , hétfön meg megyek a második terhesgondozásra.
Képzeljétek annyira örülök 2kgot fogytam, nálam ez nem baj,mert molett vagyok és minél kevesebbet kellene híznom.
Vérnyomásom is rendben volt. 25én mehetek a 16 hetes AFP vérvételre. Remélem 6 hétmúlva kiderül a babó neme is, csak az a baj,hogy az én orvosom nem ad képet. Így majd el megyünk egy 4d uhra, kisfiammal is úgy voltunk magán szonográfusnál.
Röviden velünk most ennyi!
Puszi!
Gina
Nah Gina ez nagyon szuper:))
Nekünk meg múlt héten megvolt a 4D hoztam képet is Mátéról: [link]
Nagyon jók a méretei 790g-ok vagyunk már:) 26hetesek
Úgy látszik már nem nagyon ír senki...
Bea
Sziasztok Csajok!
Voltam a félidő nagy UH-n. Nagyon vártam már, hogy láthassam a babát és megmondják a nemét. Sajnos nem tudtam meg, mert végig zárta a lábait, de az UH nagyon nagy élmény volt. Mindent jól megnéztek neki, minden szervét. Hála IStennek remekül fejlődik. Már több, mint 20 cm és kb 300 gramm. 20. hét kereken. Gergő fiamnál is a 28. héten tudtuk meg, hogy fiú, hát valószínű most sem lesz másképp. Strepto hordozás miatt már biztos, hogy a baba is antibioval kezdi a kis életét, de nem baj, csak egészséges legyen és ne legyen baja. Viszketés még fennáll, de már sokkal enyhébb formában. Már nem ég, csíp egész nap. Most kaptam egy új kenőcsöt, mivel félidős vagyok, doki már bátrabb, de eddig ez sem használt semmit. Amúgy ez a terhesség nehezebb, mint az első. Ha fáradok fáj a hasam, szurkál, feszül. Meg nehéz ez a kánikula, de ez még nem terhesen is megterhelő lenne. Képet nemtudok feltenni, mert nem kaptam. Talán majd 4D-re elmegyünk most. Fiammal nem voltunk. Veletek mi újság csajok? Meséljetek!
Dorka
Sziasztok!Velünk minden oké!Hanna szépen fejlődik!Már nagyokat bukfencel a pocakomba, éjjelente is felébredek rá :D Ezt a meleget én nagyon nehezen viselem, Hannus viszont megsem áll, mindig mocorog!Voltunk 4Dn is mégegyszer, már szép kerek a pofija!:) Ja, és beléptünk a 3. trimeszterbe, ennek nagyon örülök:) Még 8 hétig bírja ki odabent utána már jöhet :) Már szinte minden cuccot emgvettünk az érkezéséhez, a ruhatára is teljes :)2 hét és megyünk a 30 hetes nagy UHra, már várom :) Velünk kb ennyi történt :)
Hope
Sziasztok!
Örülök, hogy irtatok :)
Velünk is minden rendben van! :) Kicsi fiúnk tökéletesen fejlődik! Tegnap lettünk 24 hetesek! Már megvettük a babakocsit. Nagyon jó áron, nagyon jót találtunk. A ruhácskái is szépen gyűlnek. Most keresgélem a tökéletes kiságyat. Remélem szerencsém lesz azzal is mint a kocsival. Uh-on sajnos mostanában nem voltunk. És sztem a 30. hétig nem is leszünk :S :( Azt is nagyon sajnálom, hogy itt nem csinálnak 4D-t sem csak ha vmi "baj" van... :S
A barátnőmnek megszületett a kisfia a hónap elején! Uh mostanság elég sokat babázok, gyakorolok. :) ÉS egyre türelmetlenebb vagyok :)
Irjatok bárkinél, bármi fejlemény van.
Üdv csajok!! : Riaaa
Sziasztok!
Örülök,hogy mindenki jol van.
Mi is jol vagyunk, már 1 hete érzem mozogni a babót.
Afp eredményem jó lett, a rákszürésem is és szerencsére bacim sincs.
A dokim el megy szabadságra és így a másik doki Július 24re tud fogadni Uhra,de ö tudom nem fogja megmondani a nemét.
Ugyhogy szerintem augusztusban el megyünk 4Dre.
Holnap be töltöm a 18hetet. :)
Néha még vannak rosszulléteim,de már csak a cici fájás a mindennapos.
Fogytam 7kgot.
Anyossékkal vannak vitáim,ezek már az agyamra mennek,és még az is fenn áll,hogy költözünk.
Majd jelentkezem az eredményekkel.
Puszi
Gina
Gina!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek! És irigyellek a 7 kilóért. Én sajna híztam már egy kilót, de elkapott minket, az egész családot egy durva fosós, hányós vírus, így fogytam 2-őt, de a férjem például négyet adott le. Gyerek is beteg volt. Én meg annyira, hogy fel sem bírtam kelni az ágyból. Nagyon szar volt, de már jobban vagyunk. Én már a 23. hétben vagyok, de a nemét még mindig nem tudom, úgyhogy mi is megyünk majd valamikor 4D-re, mert kórházi UH, ha jól tudom csak a 28-on lesz, legalábbis a fiammal akkor volt. Nekem továbbra is hol e-coli, hol strepto tenyészik ki. Most épp e-coli, úgyhogy megint jön egy kis Ab kúra, de már rég szedtem... kb már hiányzik is, de inkább, minthogy baja legyen a babámnak. Amúgy jól vagyunk. Szép nagy a pocim már, rugdos is már. Most, hogy beteg voltam sokkal intenzívebb volt, mint szokott. Kisfiam is mutatja már, hogy hol a tesó, egyem a szívét és még nem töltötte be a 16 hónapot. Nagyon okos gyerek.
Judit, Ria, Hope! Többiek? Bocs, ha valakit kihagytam. Mi van veletek?
Dorka
Sziasztok csajok, örülök h mindnekivel minden rendben. Én már +6kg körül járok 30. hétben vagyunk, úgyhogy lassan-lassan elérkezik a vége. Babaszoba készen van, mindent megvettünk már csak a piciként hiányzik. Nekem kevesebb a magzatvizem, úgyhogy figyelni kell, jelenleg még nem durván, úgyhogy 3hetente Uh, még 2 hét és ismét megyünk, ha jobban lecsükken akkor kórház :( és onnan már csak 2en jövünk "külön" haza... de ez még nem most lesz, de a megérzésem h kb. aug. közepe vége fele már meglesz. Ill. ismét farosak vagyunk úgyhogy lehet császár lesz.
Röviden ennyi, majd írom a fejleményeket.
Bea
Sziasztok!
Velünk is minden oké, lassan a 31. hétbe lépünk, néha van már pár nagyon gyenge jósló fájás. de a magnézium elmulasztja :) Picikénk a csütörtöki uh szerint már befordult :) Szép lassan tényleg eljön a vége ennek a szép, örömteli időszaknak, de kezdődik egy mégszebb majd :)
Dorka: nekem mindig e colli tenyészik ki, bár most 1 hónapig bírta, h nem jött vissza, de szerintem most megint visszajött...:/ :/ Én már nem hiszem, h fog ez változni a terhesség végére, beszedem az antibiotikumot megint, 3 hétig oké aztán újra kezdődik :/ Van egy olyan érzésem, ha hüvelyi szülés lesz, a kislányunk is antibiotikummal kezdi a kinti létet :( :(
Én eddig 8kgt híztam, de lehet az már 9 :D
Puszi mindenkinek,
Hope
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!