Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Szivbol Gratulalok neked is Bea. Ha lesz idod toled is varom a reszletes beszamolot.
Gina orommel hallom, hogy jol vagytok.
Remelem a tobbiek is!?
Azt hiszem a kovetkezo a sorban en vagyok. Oktober 9.re varjuk a mi kis Dominic-unkat. Mar minden keszen all. Csutortokon toltjuk a 36. Hetet. Elmondhatatlanul turelmetlen vagyok mar :) es mi tagadas eleg nehezen viselem a veget. De meg igy is minden percet IMADOM. :))
Barkinel valtozas van irjatok. :) anyukak toletek meg varom a reszletes beszamolot. Oromteli babavarast es babazast nektek csajok!!! :)
ÉN is szívből gratulálok minden újdonsült anyukának! Azért tényleg írhatnátok élménybeszámolót a szülésről, és az első napokról.
Én még távolabb járok a szüléstől. 31,5 hetes vagyok. A kislányunk becsült súlya pedig kb. 1800 gramm.
Mindenkinek boldog babázást és babavárást kívánok!
Dorka
Sziasztok! Gratulálok Hope és Bea! :)
Tegnap töltöttem a 36. hetet az ikrekkel, lányok lesznek :) még nem tudjuk, hogy 1 vagy 2 petéjűek-e. Hatalmas hasam van szerintem, mások szerint nem vészes. De már hetek óta nagyobb mint a 2,5 éves nagylányommal a 41. hét végén...mint egy nagy tv-s doboz, akkora. Hétfőn megyek uh-ra, laborra, ctg-re, de voltunk két hete is, akkor 2150 gr körül volt mindkét babám fej fej mellett.
Beszéltem olyan ikres anyukával nemrég, akinek már a 34. héten beindult a szülés, de olyanokkal is beszéltem akik a 40. hétig kihordták az ikreket. Kíváncsian várom, hogy hogyan fog alakulni, egyelőre szeretném ha még maradnának, mert még sok mindent el kell intéznem az elkövetkezendő pár hétben :)
Sziasztok!Most van csak időm leírni gyorsan a szülést, míg Hannám alszik :) Reggel 5kor mikor keltem ki az ágyból, h menjek pisilni, felkeltem és egyszercsak zlutty, elfolyt a vizem egy része!Mondanom sem kell totál bepánikoltam, mert ahogy ez megtörtén rögtön 5 perces erős fájásaim lettek!Gyorsan kikászálódtam, pisilni, aztán hívtam a férjem h jöjjön haza a munkából, itt az idő :) Mire beértünk a kórházba a fájások már 3 percenként jöttek, menni alig bírtam. fél6ra értünk kb be egyből megvizsgált az ügyeletes, modnta, h itt a délelőtt folyamán baba lesz. Megkaptam a beöntést, ami borzalmas volt, méég jobban felerősítette a fájásokat!Mire végeztem a wcn azt hittem ott szülök meg mert már percenként jöttek a fájások. Felfektettek nstre, a szülőágyra, ekkor már úgy éreztem, h nyomnom kell, az nstn már hegyekben álltak a 100as erősségű fájások. MEgérkezett a dokim 7re, megnézett 4 ujjnyira voltam kitágulva, de már nyomnom kellett de vissz kellett tartani, mert még nem simult el a méhszáj. Ez volt a legrosszabb az egészbe!Ekkor már bejöhetett a férjem is már mondtam neki h éne zt nem bírom tovább megdöglök úgy fáj :D És akkor a dokim beköttette az oxitocint, mikor ezt emghallottam tőle, már sírva modntam a dokinak h jajj csak azt ne :D bekötötték és pár perc alatt elsimult a méhszáj, már mondtam a dokinak h nembírom nyomnom kell :D gyorsan szétszedték az ágyat, lába a kengyelbe és nyomhattam is, először béna voltam nem jó helyre nyomtam, de a végére belejöttem, 4 nyomásra kint lett Hannám, aki huncut módon úgy törtetett kifelé, h a kis kezecskéje a fejénél volt és felszántotta vele az egész gátamat, hiába vágott a dokim, repedt elég durván emiatt, a doki jó sokáig varrt is, bár abból semmit nem éreztem!Maga a szülés így visszagondolva nem fájt, se a vajúdás se a tolófájás, inkább a gátsebből való felépülés ami bennem nyomot hagyott fájdalom terén!Még most is fáj 4 hét elteltével, nem a doki vágása, hanem a repedés, az nagyon nehezen gyógyul!2 hétig ülni sem tudtam és minden felkelés fájt, minden éjjel sírtama fájdalomtól!De minden szenvedés és fájdalom emgérte, mert itt van velünk Hannám, akire annyit vártunk!Bármikor újra csinálnám :)
Tejem sajnos nem indult be, most is fejem de csak 2-3 kortynyi jön le, azt neki adom Hannámnak szóval tápszeres a kincsem,d e már nem bánkódom miatta :) Hannám szépen gyarapszik, 3250gr jöttünk haza és 54 centivel, a mai 1 hós státuszvizsgálatom emg már 4030gr és 57,5centik vagyunk :)
Csatolok pár képet róla :)
Pár percesen:
Pár órásan:
Szülés után 2 órával:
3 hetesen:
4 hetesen anyával:
Hope!
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Gyönyörű a babád és Te is az vagy. Köszönjük, hogy megmutattad magad.
Én 35 hetes vagyok, lassan készülődünk a szülésre. Egyelőre farfekvéses a kislányunk, de majd meglátjuk, hogy mi lesz, hátha még befordul. Hatalmas a pocakom, nehezen megy már a mozgás is.
Dorka voltam
Hope! Tunderi a kislanyod! Es te is nagyon jol nezel ki! :)
Koszonjuk a beszamolot! :)
Csajok holnap toltom a 39. hetet...! A nyakdugom folyamatosan tavozik kis darabokban es rendszeresen kemenyedik a pocakom. 5 percenkent. Ma mar a korhazba is voltam miatta. Mert tegnap este ota nem mulik. De nem tortent semmi. Azt mondtak ha nagyon faj majd akk menjek. Uh egyenlore varunk.
Sziasztok!
Hope tündéri Hanna baba és te is nagyon szép ANYUKA vagy! :)
Riaaa akkor már ti is a célvonalban vagytok,nagyon szurkolok,könnyü szülést kívánok és várjuk a híreket!
Én voltam okt 17dikén uhán,akkor voltam 28+2,de Erik méretei alapján,már 29+4nek felelt meg. :)
Nagy baba lesz ö is ,mint a bátyja,így lehet megint császárosak leszünk,mondjuk nem is bánnám.
Vasárnap betöltjük a 31hetet.
Amugy velünk minden rendben. Ma voltam védönönél,és a kiindulási súlhoz képest +2kgot híztam :) Mondjuk nem vagok kis darab.Fogam és az ínyem vacakol mostanában,remélem fogdoki nélkül is helyre jön.
Bea és Hope kó babázást,ne hagjatok itt minket ha van egy kis idötök várjuk a fejleményeket! :)
Judit és Dorka lassan nektek is eljön a nagy nap!
Remélem nem hagytam ki senkit!
Majd jövök,ha lesznek újjabb híreim!
Puszi!
Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!