Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
 511/564 A kérdező kommentje:

Szivbol Gratulalok neked is Bea. Ha lesz idod toled is varom a reszletes beszamolot.

Gina orommel hallom, hogy jol vagytok.

Remelem a tobbiek is!?

Azt hiszem a kovetkezo a sorban en vagyok. Oktober 9.re varjuk a mi kis Dominic-unkat. Mar minden keszen all. Csutortokon toltjuk a 36. Hetet. Elmondhatatlanul turelmetlen vagyok mar :) es mi tagadas eleg nehezen viselem a veget. De meg igy is minden percet IMADOM. :))

Barkinel valtozas van irjatok. :) anyukak toletek meg varom a reszletes beszamolot. Oromteli babavarast es babazast nektek csajok!!! :)

2013. szept. 8. 04:05
 512/564 anonim ***** válasza:

ÉN is szívből gratulálok minden újdonsült anyukának! Azért tényleg írhatnátok élménybeszámolót a szülésről, és az első napokról.

Én még távolabb járok a szüléstől. 31,5 hetes vagyok. A kislányunk becsült súlya pedig kb. 1800 gramm.

Mindenkinek boldog babázást és babavárást kívánok!

Dorka

2013. szept. 8. 08:27
 513/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gratulálok Hope és Bea! :)

Tegnap töltöttem a 36. hetet az ikrekkel, lányok lesznek :) még nem tudjuk, hogy 1 vagy 2 petéjűek-e. Hatalmas hasam van szerintem, mások szerint nem vészes. De már hetek óta nagyobb mint a 2,5 éves nagylányommal a 41. hét végén...mint egy nagy tv-s doboz, akkora. Hétfőn megyek uh-ra, laborra, ctg-re, de voltunk két hete is, akkor 2150 gr körül volt mindkét babám fej fej mellett.

Beszéltem olyan ikres anyukával nemrég, akinek már a 34. héten beindult a szülés, de olyanokkal is beszéltem akik a 40. hétig kihordták az ikreket. Kíváncsian várom, hogy hogyan fog alakulni, egyelőre szeretném ha még maradnának, mert még sok mindent el kell intéznem az elkövetkezendő pár hétben :)

2013. szept. 19. 23:53
 514/564 anonim ***** válasza:
judit voltam :)
2013. szept. 19. 23:53
 515/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Most van csak időm leírni gyorsan a szülést, míg Hannám alszik :) Reggel 5kor mikor keltem ki az ágyból, h menjek pisilni, felkeltem és egyszercsak zlutty, elfolyt a vizem egy része!Mondanom sem kell totál bepánikoltam, mert ahogy ez megtörtén rögtön 5 perces erős fájásaim lettek!Gyorsan kikászálódtam, pisilni, aztán hívtam a férjem h jöjjön haza a munkából, itt az idő :) Mire beértünk a kórházba a fájások már 3 percenként jöttek, menni alig bírtam. fél6ra értünk kb be egyből megvizsgált az ügyeletes, modnta, h itt a délelőtt folyamán baba lesz. Megkaptam a beöntést, ami borzalmas volt, méég jobban felerősítette a fájásokat!Mire végeztem a wcn azt hittem ott szülök meg mert már percenként jöttek a fájások. Felfektettek nstre, a szülőágyra, ekkor már úgy éreztem, h nyomnom kell, az nstn már hegyekben álltak a 100as erősségű fájások. MEgérkezett a dokim 7re, megnézett 4 ujjnyira voltam kitágulva, de már nyomnom kellett de vissz kellett tartani, mert még nem simult el a méhszáj. Ez volt a legrosszabb az egészbe!Ekkor már bejöhetett a férjem is már mondtam neki h éne zt nem bírom tovább megdöglök úgy fáj :D És akkor a dokim beköttette az oxitocint, mikor ezt emghallottam tőle, már sírva modntam a dokinak h jajj csak azt ne :D bekötötték és pár perc alatt elsimult a méhszáj, már mondtam a dokinak h nembírom nyomnom kell :D gyorsan szétszedték az ágyat, lába a kengyelbe és nyomhattam is, először béna voltam nem jó helyre nyomtam, de a végére belejöttem, 4 nyomásra kint lett Hannám, aki huncut módon úgy törtetett kifelé, h a kis kezecskéje a fejénél volt és felszántotta vele az egész gátamat, hiába vágott a dokim, repedt elég durván emiatt, a doki jó sokáig varrt is, bár abból semmit nem éreztem!Maga a szülés így visszagondolva nem fájt, se a vajúdás se a tolófájás, inkább a gátsebből való felépülés ami bennem nyomot hagyott fájdalom terén!Még most is fáj 4 hét elteltével, nem a doki vágása, hanem a repedés, az nagyon nehezen gyógyul!2 hétig ülni sem tudtam és minden felkelés fájt, minden éjjel sírtama fájdalomtól!De minden szenvedés és fájdalom emgérte, mert itt van velünk Hannám, akire annyit vártunk!Bármikor újra csinálnám :)

Tejem sajnos nem indult be, most is fejem de csak 2-3 kortynyi jön le, azt neki adom Hannámnak szóval tápszeres a kincsem,d e már nem bánkódom miatta :) Hannám szépen gyarapszik, 3250gr jöttünk haza és 54 centivel, a mai 1 hós státuszvizsgálatom emg már 4030gr és 57,5centik vagyunk :)

Csatolok pár képet róla :)

Pár percesen:

[link]

Pár órásan:

[link]

Szülés után 2 órával:

[link]

3 hetesen:

[link]

4 hetesen anyával:

[link]

2013. okt. 1. 14:09
 516/564 anonim ***** válasza:
Hja, Hope voltam ez lemaradt :)
2013. okt. 1. 14:14
 517/564 anonim ***** válasza:
100%

Hope!

Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Gyönyörű a babád és Te is az vagy. Köszönjük, hogy megmutattad magad.

Én 35 hetes vagyok, lassan készülődünk a szülésre. Egyelőre farfekvéses a kislányunk, de majd meglátjuk, hogy mi lesz, hátha még befordul. Hatalmas a pocakom, nehezen megy már a mozgás is.

Dorka voltam

2013. okt. 1. 21:59
 518/564 A kérdező kommentje:

Hope! Tunderi a kislanyod! Es te is nagyon jol nezel ki! :)

Koszonjuk a beszamolot! :)

Csajok holnap toltom a 39. hetet...! A nyakdugom folyamatosan tavozik kis darabokban es rendszeresen kemenyedik a pocakom. 5 percenkent. Ma mar a korhazba is voltam miatta. Mert tegnap este ota nem mulik. De nem tortent semmi. Azt mondtak ha nagyon faj majd akk menjek. Uh egyenlore varunk.

2013. okt. 2. 21:47
 519/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hope tündéri Hanna baba és te is nagyon szép ANYUKA vagy! :)

Riaaa akkor már ti is a célvonalban vagytok,nagyon szurkolok,könnyü szülést kívánok és várjuk a híreket!

Én voltam okt 17dikén uhán,akkor voltam 28+2,de Erik méretei alapján,már 29+4nek felelt meg. :)

Nagy baba lesz ö is ,mint a bátyja,így lehet megint császárosak leszünk,mondjuk nem is bánnám.

Vasárnap betöltjük a 31hetet.

Amugy velünk minden rendben. Ma voltam védönönél,és a kiindulási súlhoz képest +2kgot híztam :) Mondjuk nem vagok kis darab.Fogam és az ínyem vacakol mostanában,remélem fogdoki nélkül is helyre jön.

Bea és Hope kó babázást,ne hagjatok itt minket ha van egy kis idötök várjuk a fejleményeket! :)

Judit és Dorka lassan nektek is eljön a nagy nap!

Remélem nem hagytam ki senkit!

Majd jövök,ha lesznek újjabb híreim!

Puszi!

Gina

2013. okt. 3. 17:01
 520/564 anonim ***** válasza:
100%
Fre vagyok. az elso valaszolo. Nekunk sajnos meg mindig nem jott ossze, de orommel olvasom, hogy sokmindenki masnak igen! De meg mindig 2013 van....csak a remeny hal meg utoljara.
2013. okt. 3. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!